Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Megoldható, csak vegyél magadhoz egy pár doboz sört és legyél szabad vagy 3 napig! Én így csináltam az enyémet! :D

ne legyél már olyan, mintZotya

a 4 mutatós nem olyan és kész

Elküldve
A rakpartnál, nem? Lehet akkor oda parkolok, úgyis BKV-zok majd. :D Csak a verdát ne vigyék el. :)

Vagy az R épület elé parkolj, a murvásra, vagy még a Bertalan Lajos utca rakpartról induló szakaszát ajánlom, azok ingyenesek és biztonságosak.

Elküldve
Az függ attól, hogy tanítható-e másik Dallas iButtonra.

Egy haverom, ezelőtt vagy 6-8 évvel ilyennel nyitotta a verdáját.

Az olvasó kívülről elérhető volt, (meg volt fúrva a kaszni) és neki pecsétgyűrűben volt az iButton. :D

Ő maga építette a kütyüt.

Azt nem tudod, hogy milyen mikrovezérlő van benne?

Az értékét nem tudom megbecsülni. Engem is csak nosztalgiából érdekel.

Egyébként ilyen iButtonnal nyitják néhány neves pénzintézet pénzkazettáit is!

És röhögni fogtok, a fiókokat pedig autóba való központi zár nyitja! :)

Jó tudni, hogy mi mindenre jó! :D Azt nem tudom ,hogy tanítható-e, sztem nem. PIC16C54A mikrovezérlő van benne.

így néz ki a belseje.

www.tvn.hu_ecbe6b18067a89b0d744ed59db299e75.jpg

Elküldve
smdvel vagy aláfurt 3mm s ledekkel :D

és fúrni így is úgy iskell, Breki is mondta :D

mit kell fúrni? :) én besüllyesztettem az smd-ket a plexibe, mert a kisműszereknél nem fért el a mutató alatt, de nem fúrtam szét a plexit

ha már itt tartunk, kreáltam néhány panelt a ledekhez, maradt néhány felesleges csík. Érdeklődnék igényt tart-e rá valaki? Unit alkottam, használható smd-hez , meg simához is. képek itt és itt :D

Elküldve
mit kell fúrni? :) én besüllyesztettem az smd-ket a plexibe, mert a kisműszereknél nem fért el a mutató alatt, de nem fúrtam szét a plexit

ha már itt tartunk, kreáltam néhány panelt a ledekhez, maradt néhány felesleges csík. Érdeklődnék igényt tart-e rá valaki? Unit alkottam, használható smd-hez , meg simához is. képek itt és itt :D

Jöhet. :D Fűtéskonzol még nem virít. :D

Elküldve
Holnaptól péntek délelőttig, aztán lehet még szombaton visszamegyek alkoholizálni. :D

Most szólsz hogy jössz...mondjuk én kicsit fáradt vagyok és a pénteket kihagyom, csütörtökön elhúzok haza. :D :) :D

Elküldve
Most szólsz hogy jössz...mondjuk én kicsit fáradt vagyok és a pénteket kihagyom, csütörtökön elhúzok haza. :D :) :D

:D

Én csüt este megyek inni mint állat, meg lehet csüt délelőtt a műegyetemnél randizok is egyet. :D

Elküldve
Holnaptól péntek délelőttig, aztán lehet még szombaton visszamegyek alkoholizálni. :D

holnap délelőtt leugrom Környére, du-tól arrafelé leszek ahol te (Bakáts tér és környéke ) van vagy 30 liftem a környéken :)

Elküldve
:D

Én csüt este megyek inni mint állat, meg lehet csüt délelőtt a műegyetemnél randizok is egyet. :)

Déltől kettőig van a házim leadása, aztán indulok is. :D

Elküldve
holnap délelőtt leugrom Környére, du-tól arrafelé leszek ahol te (Bakáts tér és környéke ) van vagy 30 liftem a környéken :)

Okés. Majd hívj! :D

Déltől kettőig van a házim leadása, aztán indulok is. :D

Nahát. Pezóba jössz, nem? :D

Elküldve
Jó reggelt! :D

Opelos90 mi a neved msn-en? Nem talállak. :)

Jóreggel mindenkinek!

Szia Dita!

Msnen Laci vagyok. :D címem pedig úgy találod meg hogy kiraly1990@freemail.hu :D

Én asszem megtaláltalak. Csak nem vagy bejelentkezve.

Elküldve
Jóreggel mindenkinek!

Szia Dita!

Msnen Laci vagyok. :D címem pedig úgy találod meg hogy kiraly1990@freemail.hu :)

Én asszem megtaláltalak. Csak nem vagy bejelentkezve.

Nem ám. :D Majd csak este leszek, ma már írok, jó? :D

Elküldve
Nem ám. :D Majd csak este leszek, ma már írok, jó? :D

Rendben :D nah ma csinálok magamnak 1 kis munkát. Takarítok, konyhát rendberakom meg csinálok rántottgombát sültkrumplival :)

Szeretitek? Kis vagy nagyadagot kértek? :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.