Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Méghogy a dízel nem pörög :D :D

:) mint az atom úgy forog. 10ezres fordulatokat nyomott le akkor ha kiakadt :D Tudtam én hogy az 1.7DR-ben csak el van rejtve az erő :D

Ezen én is meglepődtem! Abban a pillanatban nem is mertem vele elindulni, mert nem akartam, hogy az autó által keltett hangrobbanás felkeltse az emberek érdeklődését! :D :D

Megosztás:

és ilyen helyről vegyek szerintetek? mint vatera, vagy bontó esetleg?

Én személy szerint a bontót javaslom! Mert ott ki is tudod próbálni és meg tudod nézni, hogy milyen állapotban van! Így nem ér meglepetés! Én úgy fogom venni, hogy a bontóba már úgy megyek, hogy a mostani km órát pillanatok alatt ki lehessen szedni és betenni a ford. mérőset. Próba, ha minden oké, akkor megveszem. Ha valami nem pászol, akkor nézek egy másikat és azt is kipróbálom!

Megosztás:

Kis technika:

Így világít a Tungsram Megalight a Carelloban.

Fedélzeti számítógép, plusz CAR400.

A véglegesített műszeregység világítás.

Tudom, hogy nem világít a rádió hangerőpotijánál a háttérvilágítás, már a kezdetek óta ilyen. :)

jobb lett volna egy olyan kép, amin az utat világítja! Mert ebből nem derül ki, hogy neked milyen lett! :D :D

Megosztás:

Én személy szerint a bontót javaslom! Mert ott ki is tudod próbálni és meg tudod nézni, hogy milyen állapotban van! Így nem ér meglepetés! Én úgy fogom venni, hogy a bontóba már úgy megyek, hogy a mostani km órát pillanatok alatt ki lehessen szedni és betenni a ford. mérőset. Próba, ha minden oké, akkor megveszem. Ha valami nem pászol, akkor nézek egy másikat és azt is kipróbálom!

sztem én is így fogom. LEgésszerűbb megoldás.

Megosztás:

Ma megtaláltam a szekrény alján a nagyon régen eltávolított immobilisrem!

Ez ér valamit? Mert nem akarom szétszedni, vissza meg nem rakom, mert marhára idegesített.

Ez ha jól látom Dallas gombokkal működik.

Valamikor tanulmányoztam ilyen kütyüket.

Mit szeretnél kapni érte?

Megosztás:

és ilyen helyről vegyek szerintetek? mint vatera, vagy bontó esetleg?

Amúgy köszi a linket. Rohadtul tetszik ez a fordulatszámmérős egység!

Ahol voltam Debrecenben bontott cuccért, ott volt kettő is. Azokon a képeken amit linkeltem rajta vannak :D MSN-en dobok elérhetőséget ha érdekel :)

Megosztás:

szép ez a sima kék km óra...

lehet nem érdemes kínlódni a piros mutatóval? hm....

Miért kínlódnál a mutatóval? Semmim extra nincs benne, hogy ledesítsd4 A normál izzó helyére beteszed a ledet és kész! A háttert meg megoldod máshogy.

Ez ha jól látom Dallas gombokkal működik.

Valamikor tanulmányoztam ilyen kütyüket.

Mit szeretnél kapni érte?

Passzolom. :) Arra lennék kíváncsi, hogy mennyit ér egy ilyen! Mert ha eladható, akkor nem kapom szét! :D

Most menjek le, álljak ki a parkolóból és csináljak egy fotót? :D

Nem sok idő! :D

Megosztás:

Miért kínlódnál a mutatóval? Semmim extra nincs benne, hogy ledesítsd4 A normál izzó helyére beteszed a ledet és kész! A háttert meg megoldod máshogy.

Passzolom. :) Arra lennék kíváncsi, hogy mennyit ér egy ilyen! Mert ha eladható, akkor nem kapom szét! :D

Nem sok idő! :D

Viszonyítási alapom nincsen, mint Brekinek. :D

Megosztás:

kipróbáltam, és sajna nem működik mindegyik mutatónál, mivel ezek kombinálva vannak... nem világítanak így jol.

kipróbáltam :D

Megosztás:

Remélem nem jársz úgy, mint én, hogy generál után sz*rabb állapotba került a hengerfej, mint volt. Illetve a hengerfejnek semmi baja nem volt, csak ez akkor derült ki, mikor levettük. Most meg benzin+olaj+hűtővíz triumvirátussal üzemel a verda. :D

Nem lehet, hogy nem az eredeti került vissza? :) Csak mert esetenként előfordulhat helyeken... :D

Még jó, hogy faterom dolgozott a HP-nál 3 éven át, van pár darab patron tartalékba

Küldhetnél nekem egy szineset meg egy feketét D2360-ashoz :D az agyonhasználtságtól beszáradtak... :D

Megosztás:

Melyik órán próbáltad, Nekem simán működik mind a 3 mutatónál. Most akarom mindegyiket kicserélni piros ledre.

fordulatszámmérősben 4 mutató van

a fordulatszám, és a km óra jó, de akombinált dupla óra az nem jó, a hőfok, és a benzinszint.

Megosztás:

Nem lehet, hogy nem az eredeti került vissza? :) Csak mert esetenként előfordulhat helyeken... :D

Küldhetnél nekem egy szineset meg egy feketét D2360-ashoz :D az agyonhasználtságtól beszáradtak... :D

Elvileg nem, megjelöltük. :D

Azt mond meg, hogy mik a patronok számai, ha van, akkor kűddök. :D

Megosztás:

Passzolom. :D Arra lennék kíváncsi, hogy mennyit ér egy ilyen! Mert ha eladható, akkor nem kapom szét! :D

Az függ attól, hogy tanítható-e másik Dallas iButtonra.

Egy haverom, ezelőtt vagy 6-8 évvel ilyennel nyitotta a verdáját.

Az olvasó kívülről elérhető volt, (meg volt fúrva a kaszni) és neki pecsétgyűrűben volt az iButton. :D

Ő maga építette a kütyüt.

Azt nem tudod, hogy milyen mikrovezérlő van benne?

Az értékét nem tudom megbecsülni. Engem is csak nosztalgiából érdekel.

Egyébként ilyen iButtonnal nyitják néhány neves pénzintézet pénzkazettáit is!

És röhögni fogtok, a fiókokat pedig autóba való központi zár nyitja! :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.