Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Miért ne lehetne? a generátorról kapja a jelet. Ha neked olyan a generátorod, akkor igen. Nekem gyárilag be is van kábelezve, csak vennem kellene egy ford. mérős km. órát.

Már régóta tervezem... Hát ebbe olyan generátor van ami a Kadettekbe volt..Ezzel nemtom mennyi információt árultam el :D

Megosztás:

Szerintem mindegy milyen generátor van benne, az ECU-tól kapja a jelet.

akkor lényegébe annyi hogy szerzek 1 órát ami szintén W=1111-es a régit kiszedem, és beteszem az újat??? Ugye tudom majd pörgetni azt hogy mennyit futott a kocsi? vagy az el lesz zárva? oda akarom pörgetni amennyit mutatott a régi :D

Megosztás:

akkor lényegébe annyi hogy szerzek 1 órát ami szintén W=1111-es a régit kiszedem, és beteszem az újat??? Ugye tudom majd pörgetni azt hogy mennyit futott a kocsi? vagy az el lesz zárva? oda akarom pörgetni amennyit mutatott a régi :)

magát a km-órát is át teheted azthiszem. Akkor nem kell pörgetni :D

Megosztás:

akkor lényegébe annyi hogy szerzek 1 órát ami szintén W=1111-es a régit kiszedem, és beteszem az újat??? Ugye tudom majd pörgetni azt hogy mennyit futott a kocsi? vagy az el lesz zárva? oda akarom pörgetni amennyit mutatott a régi :D

Vagy sima ügy ahogy mondod, vagy be kell húzni egy szálat, asszem világoszöldet a jobb lábtér AC-relé melletti csatitól az óráig. Lehet pörgetni az órát, én egy kis fogaskereket kiakasztottam , és úgy pörgettem akkus fúróval 5 perc alatt a "helyére".

Megosztás:

Vagy sima ügy ahogy mondod, vagy be kell húzni egy szálat, asszem világoszöldet a jobb lábtér AC-relé melletti csatitól az óráig. Lehet pörgetni az órát, én egy kis fogaskereket kiakasztottam , és úgy pörgettem akkus fúróval 5 perc alatt a "helyére".

:D :)

Megosztás:

Zotya! Neki is dízele van! Te most kevered a szezont a fazonnal! :)

:D :D

Elvakult a benzingőztől! :D :D :D

Megosztás:

akkor lényegébe annyi hogy szerzek 1 órát ami szintén W=1111-es a régit kiszedem, és beteszem az újat??? Ugye tudom majd pörgetni azt hogy mennyit futott a kocsi? vagy az el lesz zárva? oda akarom pörgetni amennyit mutatott a régi :)

Csak azt nézd meg a vásárlásnál, hogy tutira dieselbe valót vegyél: fordszámmérő 6000-ig legyen skálázva! :D

Megosztás:

Zotya! Neki is dízele van! Te most kevered a szezont a fazonnal! :D

Elvakult a benzingőztől! :D :D :D

jaja! enyim is 1.7DR :D :D

Csak azt nézd meg a vásárlásnál, hogy tutira dieselbe valót vegyél: fordszámmérő 6000-ig legyen skálázva! :)

jaja, ezt már említették. nem illendő megkavarni a kettőt.

Megosztás:

Csak azt nézd meg a vásárlásnál, hogy tutira dieselbe valót vegyél: fordszámmérő 6000-ig legyen skálázva! :D

Az biztos! Én egyszer kipróbálásképpen betettem egy benyásnak a ford. mérős km óráját, beindítom, egyből 5e lett az alapjárat! :) Egy picit ráléptem a gázra és kiakadt a ford. mérő! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.