Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Na majd megjön Hening....aztán hajunkat lesüvölti.. :) :D és elmarad a lagzi! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Régóta akartam már kérdezni....Az én kis 93asomba...lehet tenni fordulatszámmérős órát? W=1111 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Régóta akartam már kérdezni....Az én kis 93asomba...lehet tenni fordulatszámmérős órát? W=1111 Miért ne lehetne? a generátorról kapja a jelet. Ha neked olyan a generátorod, akkor igen. Nekem gyárilag be is van kábelezve, csak vennem kellene egy ford. mérős km. órát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Régóta akartam már kérdezni....Az én kis 93asomba...lehet tenni fordulatszámmérős órát? W=1111 Lehet :D (sőt amekkora csomagtartója van, belefér vagy 200 :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Régóta akartam már kérdezni....Az én kis 93asomba...lehet tenni fordulatszámmérős órát? W=1111 Persze lehet, van is róla leírás a Gyik-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Miért ne lehetne? a generátorról kapja a jelet. Ha neked olyan a generátorod, akkor igen. Nekem gyárilag be is van kábelezve, csak vennem kellene egy ford. mérős km. órát. Már régóta tervezem... Hát ebbe olyan generátor van ami a Kadettekbe volt..Ezzel nemtom mennyi információt árultam el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Már régóta tervezem... Hát ebbe olyan generátor van ami a Kadettekbe volt..Ezzel nemtom mennyi információt árultam el :D Szerintem mindegy milyen generátor van benne, az ECU-tól kapja a jelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Már régóta tervezem... Hát ebbe olyan generátor van ami a Kadettekbe volt..Ezzel nemtom mennyi információt árultam el :D Már én is tervezem egy ideje! Csak nincs kedvem azt is beledezni! Pedig ha veszek egyet, akkor addig be sem rakom, míg nincs beledezve. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Szerintem mindegy milyen generátor van benne, az ECU-tól kapja a jelet. a benzines igen! De a dizil az a generátorról! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Szerintem mindegy milyen generátor van benne, az ECU-tól kapja a jelet. akkor lényegébe annyi hogy szerzek 1 órát ami szintén W=1111-es a régit kiszedem, és beteszem az újat??? Ugye tudom majd pörgetni azt hogy mennyit futott a kocsi? vagy az el lesz zárva? oda akarom pörgetni amennyit mutatott a régi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Szerintem mindegy milyen generátor van benne, az ECU-tól kapja a jelet. DR-ben olyan elég kevés van :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 akkor lényegébe annyi hogy szerzek 1 órát ami szintén W=1111-es a régit kiszedem, és beteszem az újat??? Ugye tudom majd pörgetni azt hogy mennyit futott a kocsi? vagy az el lesz zárva? oda akarom pörgetni amennyit mutatott a régi :D igen, tudod állítani! Én is átállítom annyira, mint a mostaniba van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 akkor lényegébe annyi hogy szerzek 1 órát ami szintén W=1111-es a régit kiszedem, és beteszem az újat??? Ugye tudom majd pörgetni azt hogy mennyit futott a kocsi? vagy az el lesz zárva? oda akarom pörgetni amennyit mutatott a régi :) magát a km-órát is át teheted azthiszem. Akkor nem kell pörgetni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 akkor lényegébe annyi hogy szerzek 1 órát ami szintén W=1111-es a régit kiszedem, és beteszem az újat??? Ugye tudom majd pörgetni azt hogy mennyit futott a kocsi? vagy az el lesz zárva? oda akarom pörgetni amennyit mutatott a régi :D Vagy sima ügy ahogy mondod, vagy be kell húzni egy szálat, asszem világoszöldet a jobb lábtér AC-relé melletti csatitól az óráig. Lehet pörgetni az órát, én egy kis fogaskereket kiakasztottam , és úgy pörgettem akkus fúróval 5 perc alatt a "helyére". Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 DR-ben olyan elég kevés van :D :D Jaja figyelek, akkor nem az AC-relé mellett van a csati. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Vagy sima ügy ahogy mondod, vagy be kell húzni egy szálat, asszem világoszöldet a jobb lábtér AC-relé melletti csatitól az óráig. Lehet pörgetni az órát, én egy kis fogaskereket kiakasztottam , és úgy pörgettem akkus fúróval 5 perc alatt a "helyére". :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 igen, tudod állítani! Én is átállítom annyira, mint a mostaniba van. úgy az igazi. Hát remélem simaügy lesz bekötni...Bár ez az autó "különleges" tetősín sincs rajta gyárilag.. és nem is lehet rá tenni, csak ha ráfúrom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Vagy sima ügy ahogy mondod, vagy be kell húzni egy szálat, asszem világoszöldet a jobb lábtér AC-relé melletti csatitól az óráig. Lehet pörgetni az órát, én egy kis fogaskereket kiakasztottam , és úgy pörgettem akkus fúróval 5 perc alatt a "helyére". Zotya! Neki is dízele van! Te most kevered a szezont a fazonnal! :) :D :D Elvakult a benzingőztől! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Zotya! Neki is dízele van! Te most kevered a szezont a fazonnal! :D Elvakult a benzingőztől! :) :D :D El. Még egy érv a gázolaj mellett. Kevésbé szédít ha belélegzed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 akkor lényegébe annyi hogy szerzek 1 órát ami szintén W=1111-es a régit kiszedem, és beteszem az újat??? Ugye tudom majd pörgetni azt hogy mennyit futott a kocsi? vagy az el lesz zárva? oda akarom pörgetni amennyit mutatott a régi :) Csak azt nézd meg a vásárlásnál, hogy tutira dieselbe valót vegyél: fordszámmérő 6000-ig legyen skálázva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Zotya! Neki is dízele van! Te most kevered a szezont a fazonnal! :D Elvakult a benzingőztől! :D :D :D jaja! enyim is 1.7DR :D :D Csak azt nézd meg a vásárlásnál, hogy tutira dieselbe valót vegyél: fordszámmérő 6000-ig legyen skálázva! :) jaja, ezt már említették. nem illendő megkavarni a kettőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Csak azt nézd meg a vásárlásnál, hogy tutira dieselbe valót vegyél: fordszámmérő 6000-ig legyen skálázva! :D Az biztos! Én egyszer kipróbálásképpen betettem egy benyásnak a ford. mérős km óráját, beindítom, egyből 5e lett az alapjárat! :) Egy picit ráléptem a gázra és kiakadt a ford. mérő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Az biztos! Én egyszer kipróbálásképpen betettem egy benyásnak a ford. mérős km óráját, beindítom, egyből 5e lett az alapjárat! :D Egy picit ráléptem a gázra és kiakadt a ford. mérő! :) Méghogy a dízel nem pörög :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Méghogy a dízel nem pörög :D :D :) mint az atom úgy forog. 10ezres fordulatokat nyomott le akkor ha kiakadt :D Tudtam én hogy az 1.7DR-ben csak el van rejtve az erő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 jaja! enyim is 1.7DR :) :D jaja, ezt már említették. nem illendő megkavarni a kettőt. Pl. ezt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts