Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na, jó feladom! :) Nyertél! :D

Hoppáá! nah, én már felajánlottam nászajándéknak egy pár szál-csiszolt tetősínt, de nem jó rá. Viszont akkor mit is kértek? :D :D :D

Elküldve
Afene, pedíg egy jó lagziba elmenetem volna. :D Igaz táncolni nem tudok, de az éneklésen régóta gondolkodtam. :D

Ki mondta hogy nem lesz??? :)

Mit iszunk? Nekem tegyél félre egy üveg whiskyt! :D

Oké főnök :D

Elküldve

:) :D :D

Hoppáá! nah, én már felajánlottam nászajándéknak egy pár szál-csiszolt tetősínt, de nem jó rá. Viszont akkor mit is kértek? :D :D :D

Látom nagyon unatkoztok... :D

Elküldve

:) :D :D

Nyugtassatok meg, ugye nem csak én sírtam el magam a végére? :D

Van ám élet.:zotya975, Laleekirály, Opeles90, dita, Novy, gergolabs, Imi 1.7TD, brezsó

Elküldve
Nem viszitek túlzásba? :D

Igen, mintha a Fiúk felpörögtek volna egy kicsit. :)

Egészen addig jót mulatoznak rajta, ameddig nem a saját lagzijukat kell tervezgetni... :D

Elküldve
Igen, mintha a Fiúk felpörögtek volna egy kicsit. :D

Egészen addig jót mulatoznak rajta, ameddig nem a saját lagzijukat kell tervezgetni... :)

Na jó, én fekszem, ha hurcolászni kell a násznépet, tudjátok a számomat. :D

Elküldve
Na jó, én fekszem, ha hurcolászni kell a násznépet, tudjátok a számomat. :D

:)

Egészen addig jót mulatoznak rajta, ameddig nem a saját lagzijukat kell tervezgetni... :D

az lesz még odébb. :D

Elküldve

persze hogy addig. Addig nem kerül semmibe. Ha már a sajátunkkal kell foglalkozni akkor már pénzbe, gondolkozásba, és időbe telik. Maradunk annál hogy elmegyünk enni-inni. Az nem jó? :D :)

Elküldve
persze hogy addig. Addig nem kerül semmibe. Ha már a sajátunkkal kell foglalkozni akkor már pénzbe, gondolkozásba, és időbe telik. Maradunk annál hogy elmegyünk enni-inni. Az nem jó? :D :D

dehogynem! :) De még nem tudjuk az időpontot! :D

Elküldve
persze hogy addig. Addig nem kerül semmibe. Ha már a sajátunkkal kell foglalkozni akkor már pénzbe, gondolkozásba, és időbe telik. Maradunk annál hogy elmegyünk enni-inni. Az nem jó? :D :D

Nem kell házasulni? :)

Ööö! Miért van olyan érzésem, hogy kikapunk a mai rengeteg fórumfüggetlen hsz-ért? :D

Elküldve

há nem csodázom Heningen....

10percet bütykölök, és kajak nem tom miről dumáltok, előbb ezeka száazlékos dolgok, aztán nem énvoka legjobb, .. de hogy miben... há bitto.

Elküldve
Nem kell házasulni? :D

Ööö! Miért van olyan érzésem, hogy kikapunk a mai rengeteg fórumfüggetlen hsz-ért? :)

Mert Nő vagy és a Nőknek van női megérzésük? :D

Elküldve

Ööö! Miért van olyan érzésem, hogy kikapunk a mai rengeteg fórumfüggetlen hsz-ért? :)

Amúgy látszik hogy ma nem csináltam én se semmit...65 hozzászólás a mai nap alatt...úristen. Holnap lehet nem leszek, valamit kezdek magammal. ( de nem biztos ) :D

Elküldve

Ööö! Miért van olyan érzésem, hogy kikapunk a mai rengeteg fórumfüggetlen hsz-ért? :D

Mert mindig kikapunk :D

Nem kell házasulni. Legalábbis még nem. :) Bírom az esküvőket, de inkább vendégként élvezném őket még egy darabig :D :D

Elküldve
Mert Nő vagy és a Nőknek van női megérzésük? :)

:D :D :D

Térjetek át műszaki témára légyszííí! Ma már csak olvasok, de nem írok. Max. kicsit msn-en. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.