Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 ..Loki utánpótlást... :D :D :) :D Ott a pont!!!!!!!!!!!! Hát én családi autóval járok kéremszépen és büszke vagyok rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nehogy azt hidd hogy megijedtem. :D Focicsapatot akarok :D Na, jó feladom! :D Nyertél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 ha Dita is beleegyezik :D . Olyan kaja lesz hogy ihaj. :D Mit iszunk? Nekem tegyél félre egy üveg whiskyt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 cö cö cö ma sztem sőt már egyidejnem én offoloma legtöbbet :) vissza lehet olvasni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Na, jó feladom! :D Nyertél! :D Afene, pedíg egy jó lagziba elmenetem volna. :) Igaz táncolni nem tudok, de az éneklésen régóta gondolkodtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Na, jó feladom! :D Nyertél! :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Na, jó feladom! :) Nyertél! :D Hoppáá! nah, én már felajánlottam nászajándéknak egy pár szál-csiszolt tetősínt, de nem jó rá. Viszont akkor mit is kértek? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 cö cö cö ma sztem sőt már egyidejnem én offoloma legtöbbet :) vissza lehet olvasni :D Szar érzés mi? Már nem te vagy a legjobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Afene, pedíg egy jó lagziba elmenetem volna. :D Igaz táncolni nem tudok, de az éneklésen régóta gondolkodtam. :D Ki mondta hogy nem lesz??? :) Mit iszunk? Nekem tegyél félre egy üveg whiskyt! :D Oké főnök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 :) :D :D Hoppáá! nah, én már felajánlottam nászajándéknak egy pár szál-csiszolt tetősínt, de nem jó rá. Viszont akkor mit is kértek? :D :D :D Látom nagyon unatkoztok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 :) :D :D Nyugtassatok meg, ugye nem csak én sírtam el magam a végére? :D Van ám élet.:zotya975, Laleekirály, Opeles90, dita, Novy, gergolabs, Imi 1.7TD, brezsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nem viszitek túlzásba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nem viszitek túlzásba? :D Igen, mintha a Fiúk felpörögtek volna egy kicsit. :) Egészen addig jót mulatoznak rajta, ameddig nem a saját lagzijukat kell tervezgetni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Igen, mintha a Fiúk felpörögtek volna egy kicsit. :D Egészen addig jót mulatoznak rajta, ameddig nem a saját lagzijukat kell tervezgetni... :) Na jó, én fekszem, ha hurcolászni kell a násznépet, tudjátok a számomat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Na jó, én fekszem, ha hurcolászni kell a násznépet, tudjátok a számomat. :D :) Igen, mintha a Fiúk felpörögtek volna egy kicsit. :D Egészen addig jót mulatoznak rajta, ameddig nem a saját lagzijukat kell tervezgetni... :D az lesz még odébb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Igen, mintha a Fiúk felpörögtek volna egy kicsit. :D Egészen addig jót mulatoznak rajta, ameddig nem a saját lagzijukat kell tervezgetni... :D persze hogy addig. Addig nem kerül semmibe. Ha már a sajátunkkal kell foglalkozni akkor már pénzbe, gondolkozásba, és időbe telik. Maradunk annál hogy elmegyünk enni-inni. Az nem jó? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 persze hogy addig. Addig nem kerül semmibe. Ha már a sajátunkkal kell foglalkozni akkor már pénzbe, gondolkozásba, és időbe telik. Maradunk annál hogy elmegyünk enni-inni. Az nem jó? :D :D dehogynem! :) De még nem tudjuk az időpontot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 persze hogy addig. Addig nem kerül semmibe. Ha már a sajátunkkal kell foglalkozni akkor már pénzbe, gondolkozásba, és időbe telik. Maradunk annál hogy elmegyünk enni-inni. Az nem jó? :D :D Nem kell házasulni? :) Ööö! Miért van olyan érzésem, hogy kikapunk a mai rengeteg fórumfüggetlen hsz-ért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 há nem csodázom Heningen.... 10percet bütykölök, és kajak nem tom miről dumáltok, előbb ezeka száazlékos dolgok, aztán nem énvoka legjobb, .. de hogy miben... há bitto. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nem kell házasulni? :D Ööö! Miért van olyan érzésem, hogy kikapunk a mai rengeteg fórumfüggetlen hsz-ért? :) Mert Nő vagy és a Nőknek van női megérzésük? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nem kell házasulni? :D Ööö! Miért van olyan érzésem, hogy kikapunk a mai rengeteg fórumfüggetlen hsz-ért? :) Amúgy látszik hogy ma nem csináltam én se semmit...65 hozzászólás a mai nap alatt...úristen. Holnap lehet nem leszek, valamit kezdek magammal. ( de nem biztos ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ma megtaláltam a szekrény alján a nagyon régen eltávolított immobilisrem! Ez ér valamit? Mert nem akarom szétszedni, vissza meg nem rakom, mert marhára idegesített. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nem kell házasulni? :D Ööö! Miért van olyan érzésem, hogy kikapunk a mai rengeteg fórumfüggetlen hsz-ért? :D Mert mindig kikapunk :D Nem kell házasulni. Legalábbis még nem. :) Bírom az esküvőket, de inkább vendégként élvezném őket még egy darabig :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Na majd megjön Hening....aztán hajunkat lesüvölti.. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Mert Nő vagy és a Nőknek van női megérzésük? :) :D :D :D Térjetek át műszaki témára légyszííí! Ma már csak olvasok, de nem írok. Max. kicsit msn-en. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts