Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Hogy lehet ennyit írni?? :D kezdem érteni mit éreznek azok akik naponta nem 20 órát vannak fönt :D :D :D Amúgy jelen. Úgy indult szegénykém hogy a 3. hogyogyohogyhogyohogyogyo után gondolkoztam hogy az akksi nyer, vagy a "nemmegy" de végülis beindult. Elvileg holnap kell utoljára bekönyörögni és onnantól kezde pöciröfi :D :D Rájöttem hogy ez a C-vitaminqra csak szivatás volt. Be kellett volna ülnöm a kocsiba már régen jobban lettem volna. Komolyan gyógyít :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 a végén....Az afriakinál....már csak az afriaki csávó ábrázatán nevetni kell...meg a közönség se bírja :D :) :D Ha a nő nem szólalt volna meg, már azon az arcon röhögtem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 :D Ha a nő nem szólalt volna meg, már azon az arcon röhögtem :) jaja nemsemmi :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Novy! Kérdeztem van, azon az áron, amit kedv. nélkül néztél (7e). Nem kérdeztem rá, hogy kedv.-el mennyi lenn, majd ha a sógor ráér, akkor szólok neki, hogy vegye meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Novy! Kérdeztem van, azon az áron, amit kedv. nélkül néztél (7e). Nem kérdeztem rá, hogy kedv.-el mennyi lenn, majd ha a sógor ráér, akkor szólok neki, hogy vegye meg. és ménem :D meg nem úgy volt, hogy megveszed? :) jó lenne elintézni, még hétévge előtt, mert Sanciék lehet jönnek ide, és akkor elhoznák nekem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 és ménem :D meg nem úgy volt, hogy megveszed? :D jó lenne elintézni, még hétévge előtt, mert Sanciék lehet jönnek ide, és akkor elhoznák nekem! Nem volt nálam annyi pénz, mert nem úgy készültem. :D A sógorral fogom megvetetni, mert neki van ott kedvezmény. Ezek a nők... :D Ma egyre elvittem a barátosnémat, meg a hugomat kozmetikushoz+fodrászhoz és nemrég telefonáltak, hogy nemsokára készen lesznek. Én naív meg mondtam nekik, hogy megvárlak titeket! :) Jobbnak láttam egy cigi elszívása után lelépni! jól tettem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nem volt nálam annyi pénz, mert nem úgy készültem. :D A sógorral fogom megvetetni, mert neki van ott kedvezmény. Ezek a nők... :D Ma egyre elvittem a barátosnémat, meg a hugomat kozmetikushoz+fodrászhoz és nemrég telefonáltak, hogy nemsokára készen lesznek. Én naív meg mondtam nekik, hogy megvárlak titeket! :) Jobbnak láttam egy cigi elszívása után lelépni! jól tettem! :D jó de hétvégéig intézzétek mán el ez így volt nekem is. leviszem anyámat(szomszéd utca!!!) telefont azt nem visz magával, egy óramulva gyere, lemegyek egy óramulva, hát gyere már vissza félóra mulva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 jó de hétvégéig intézzétek mán el ez így volt nekem is. leviszem anyámat(szomszéd utca!!!) telefont azt nem visz magával, egy óramulva gyere, lemegyek egy óramulva, hát gyere már vissza félóra mulva :D Amint rá tudom venni, hogy bejöjjön, akkor megvetetem vele. Most is Pesten van. Ők meg már gyenge 5 órája... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Lányok, amúgy van kép rólatok ahogy az astrátok mellett vagytok? ha van bekülditek ? :D kiváncsi vagyok rátok. Meg a kocsikra is ;) Fehérneműs, OPEL (!!!)(Figyeled Hening, milyen jól kötöm a szálakat a fórumhoz??? :P )motorháztetőre símulós kép jó lesz? :D :D Aztán meg sóhajtoznátok, hogy "hát nem ilyennek képzeltelek"! :) :D :D ;) :P Nincs!!! :D Aki akar majd megnéz élőben egyszer... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Fehérneműs, OPEL (!!!)(Figyeled Hening, milyen jól kötöm a szálakat a fórumhoz??? :P )motorháztetőre símulós kép jó lesz? ;) :P Aztán meg sóhajtoznátok, hogy "hát nem ilyennek képzeltelek"! :D :P :( :D :P Nincs!!! :D Aki akar majd megnéz élőben egyszer... :) élőben fehérneműs motorháztetőre simulós :D hát nem tiltakozom :D :D ;) ;) neménvoltam, bocsi :D ;) :D pofátlan volt bocsiii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nemtudom ki ajánlotta a kalapácsos megoldást,de bejött!!!!Köszi szépen!Tegnap ott ragadtam a kúton.Kicsit kezd elegem lenni ebből.. :D Nincs mit szívesen. De azért megnéztelek volna ahogy kalapáccsal a kezedben aggódva hajolsz a motor fölé. Meg persze azokat is akik látták. :) Nekem mind1, csak egyforma legyenalul-felül. :D :D Ez nálam kicsit gáz lenne, hogy néznék ki egy kopasz nővel? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 élőben fehérneműs motorháztetőre simulós :D hát nem tiltakozom :D :D :D :P neménvoltam, bocsi :) ;) :D pofátlan volt bocsiii :D abban bezony én is...HOgy is volt az tegnap? " neki is caravanja van, csak fehér...meghogy nem 1 olyan fórum csak ők..." ? :D ;) Hoppá hoppá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 abban bezony én is...HOgy is volt az tegnap? " neki is caravanja van, csak fehér...meghogy nem 1 olyan fórum csak ők..." ? :) :D Hoppá hoppá :D Erre is te kényszerítettél valld csak be :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 élőben fehérneműs motorháztetőre simulós :D hát nem tiltakozom :D :D :D :D neménvoltam, bocsi :) :P :D ;) Na ennyire bevállalós azért nem vagyok. Aztán meg kedvellek Titeket, nem akarok rosszat Nektek! :D (Azt, hogy "ennyire" nem meglovagolni!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 élőben fehérneműs motorháztetőre simulós :D hát nem tiltakozom :D :D :D :P neménvoltam, bocsi :) :P :D pofátlan volt bocsiii :D abban bezony én is...HOgy is volt az tegnap? " neki is caravanja van, csak fehér...meghogy nem 1 olyan fórum csak ők..." ? :D ;) Hoppá hoppá :D Fehérneműs, OPEL (!!!)(Figyeled Hening, milyen jól kötöm a szálakat a fórumhoz??? )motorháztetőre símulós kép jó lesz? Aztán meg sóhajtoznátok, hogy "hát nem ilyennek képzeltelek"! Nincs!!! Aki akar majd megnéz élőben egyszer... Dita, én mondtam..szerelmes vagyok beléd amióta megvigasztaltál. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Erre is te kényszerítettél valld csak be :D :D :D Nah....jóvan valóban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 :D Na ennyire bevállalós azért nem vagyok. Aztán meg kedvellek Titeket, nem akarok rosszat Nektek! :D (Azt, hogy "ennyire" nem meglovagolni!!!) Nekünk az nem lenne rossz! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 abban bezony én is...HOgy is volt az tegnap? " neki is caravanja van, csak fehér...meghogy nem 1 olyan fórum csak ők..." ? :) :D Hoppá hoppá :D Dita, én mondtam..szerelmes vagyok beléd amióta megvigasztaltál. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ennyit nincs időm végig olvasni, amennyi itt keletkezik 1 nap alatt. Mi történt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ennyit nincs időm végig olvasni, amennyi itt keletkezik 1 nap alatt. Mi történt? :) Lehet lagzi lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Lehet lagzi lesz. :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ennyit nincs időm végig olvasni, amennyi itt keletkezik 1 nap alatt. Mi történt? :D Zsongás van. Vannak Opelos csajok e! :D Tényleg! Az üléseidet még nem cserélted le? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Lehet lagzi lesz. :D ez célzás volt? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Lehet lagzi lesz. :D Nocsak! Ki, kivel, mikor, hol? Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts