Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hogy lehet ennyit írni?? :D kezdem érteni mit éreznek azok akik naponta nem 20 órát vannak fönt :D :D :D

Amúgy jelen. Úgy indult szegénykém hogy a 3. hogyogyohogyhogyohogyogyo után gondolkoztam hogy az akksi nyer, vagy a "nemmegy" de végülis beindult. Elvileg holnap kell utoljára bekönyörögni és onnantól kezde pöciröfi :D :D Rájöttem hogy ez a C-vitaminqra csak szivatás volt. Be kellett volna ülnöm a kocsiba már régen jobban lettem volna. Komolyan gyógyít :) :D

Megosztás:

Novy! Kérdeztem van, azon az áron, amit kedv. nélkül néztél (7e). Nem kérdeztem rá, hogy kedv.-el mennyi lenn, majd ha a sógor ráér, akkor szólok neki, hogy vegye meg.

és ménem :D

meg nem úgy volt, hogy megveszed? :)

jó lenne elintézni, még hétévge előtt, mert Sanciék lehet jönnek ide, és akkor elhoznák nekem!

Megosztás:

és ménem :D

meg nem úgy volt, hogy megveszed? :D

jó lenne elintézni, még hétévge előtt, mert Sanciék lehet jönnek ide, és akkor elhoznák nekem!

Nem volt nálam annyi pénz, mert nem úgy készültem. :D A sógorral fogom megvetetni, mert neki van ott kedvezmény.

Ezek a nők... :D Ma egyre elvittem a barátosnémat, meg a hugomat kozmetikushoz+fodrászhoz és nemrég telefonáltak, hogy nemsokára készen lesznek. Én naív meg mondtam nekik, hogy megvárlak titeket! :) Jobbnak láttam egy cigi elszívása után lelépni! jól tettem! :D

Megosztás:

Nem volt nálam annyi pénz, mert nem úgy készültem. :D A sógorral fogom megvetetni, mert neki van ott kedvezmény.

Ezek a nők... :D Ma egyre elvittem a barátosnémat, meg a hugomat kozmetikushoz+fodrászhoz és nemrég telefonáltak, hogy nemsokára készen lesznek. Én naív meg mondtam nekik, hogy megvárlak titeket! :) Jobbnak láttam egy cigi elszívása után lelépni! jól tettem! :D

jó de hétvégéig intézzétek mán el

ez így volt nekem is.

leviszem anyámat(szomszéd utca!!!) telefont azt nem visz magával, egy óramulva gyere, lemegyek egy óramulva, hát gyere már vissza félóra mulva :D

Megosztás:

jó de hétvégéig intézzétek mán el

ez így volt nekem is.

leviszem anyámat(szomszéd utca!!!) telefont azt nem visz magával, egy óramulva gyere, lemegyek egy óramulva, hát gyere már vissza félóra mulva :D

Amint rá tudom venni, hogy bejöjjön, akkor megvetetem vele. Most is Pesten van.

Ők meg már gyenge 5 órája... :)

Megosztás:

Lányok, amúgy van kép rólatok ahogy az astrátok mellett vagytok? ha van bekülditek ? :D kiváncsi vagyok rátok. Meg a kocsikra is ;)

Fehérneműs, OPEL (!!!)(Figyeled Hening, milyen jól kötöm a szálakat a fórumhoz??? :P )motorháztetőre símulós kép jó lesz? :D :D

Aztán meg sóhajtoznátok, hogy "hát nem ilyennek képzeltelek"! :) :D

:D ;) :P Nincs!!! :D

Aki akar majd megnéz élőben egyszer... :D

Megosztás:

Fehérneműs, OPEL (!!!)(Figyeled Hening, milyen jól kötöm a szálakat a fórumhoz??? :P )motorháztetőre símulós kép jó lesz? ;) :P

Aztán meg sóhajtoznátok, hogy "hát nem ilyennek képzeltelek"! :D :P

:( :D :P Nincs!!! :D

Aki akar majd megnéz élőben egyszer... :)

élőben fehérneműs motorháztetőre simulós :D hát nem tiltakozom :D :D

;) ;) neménvoltam, bocsi :D ;) :D pofátlan volt bocsiii :D

Megosztás:

Nemtudom ki ajánlotta a kalapácsos megoldást,de bejött!!!!Köszi szépen!Tegnap ott ragadtam a kúton.Kicsit kezd elegem lenni ebből.. :D

Nincs mit szívesen. De azért megnéztelek volna ahogy kalapáccsal a kezedben aggódva hajolsz a motor fölé. Meg persze azokat is akik látták. :)

Nekem mind1, csak egyforma legyenalul-felül. :D :D

Ez nálam kicsit gáz lenne, hogy néznék ki egy kopasz nővel? :D :D

Megosztás:

:D :D neménvoltam, bocsi :) :P :D

;) Na ennyire bevállalós azért nem vagyok. Aztán meg kedvellek Titeket, nem akarok rosszat Nektek! :D

(Azt, hogy "ennyire" nem meglovagolni!!!)

Megosztás:

:D :P neménvoltam, bocsi :) :P :D pofátlan volt bocsiii :D

abban bezony én is...HOgy is volt az tegnap? " neki is caravanja van, csak fehér...meghogy nem 1 olyan fórum csak ők..." ?

:D ;) Hoppá hoppá :D

Fehérneműs, OPEL (!!!)(Figyeled Hening, milyen jól kötöm a szálakat a fórumhoz??? )motorháztetőre símulós kép jó lesz? Aztán meg sóhajtoznátok, hogy "hát nem ilyennek képzeltelek"!

Nincs!!!

Aki akar majd megnéz élőben egyszer...

Dita, én mondtam..szerelmes vagyok beléd amióta megvigasztaltál. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.