Purpi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ahaaaaa, értem kedves hölgy :D Végre 1 talpraesett hölgy aki nem azonnal a szerelőt hívja :) :D Ha valamit képes vagyok megcsinálni egyedül is akkor örülök neki!És mindig van kit faggatni ilyenekről.Szivesen tanulok.És mindig az jár a fejemben h mi lenne ha mondjuk Balatonra tartanék és félutón egy tankolásnál történne akkor megvárom mig odajön valaki??Ezért szeretném megtanulni az alapokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Csak este msn-ezem, olyan 9-11 közt/körül. Most nem szabadna írnom ide se.... Dolgozom. :D De bepótoljuk, ígérem. :) Okés :D :D Már várom előre is :D Ha valamit képes vagyok megcsinálni egyedül is akkor örülök neki!És mindig van kit faggatni ilyenekről.Szivesen tanulok.És mindig az jár a fejemben h mi lenne ha mondjuk Balatonra tartanék és félutón egy tankolásnál történne akkor megvárom mig odajön valaki??Ezért szeretném megtanulni az alapokat.... Helyes felfogás :D nekem akkor halt meg a generátor amikor a balatonra mentem... CSak ott kénytelen voltam szervizbe adni mert nem készültünk úgy hogy javítás is lehet. meg úgy tele volt a kocsi ruhával meg mindennel ami a nyaraláshoz kell, hogy szerszámok nem fértek volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Szia! ÁÁ!Azt nem hiszem!Különben meg ne szerénykedj.Ahogy látom több pasi szereti a barnákat mint a szőkéket,ugyhogy én is mondhatnám h levok maradva.... :D :D Szőke vagy? :D Gyárilag is? (vagy ez titok?) Amúgy is legtöbben azt mondják, hogy a barnákat szeretik, aztán a szőkék után fordulnak meg az utcán... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Lehetne nyitni egy "kicsis képes" topikot. (Hening? :D ) Aranyos! :D Nem nyitunk. Ez egy technikai topic, bőven elég ide ez az egyéb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Szőke vagy? :D Gyárilag is? (vagy ez titok?) Amúgy is legtöbben azt mondják, hogy a barnákat szeretik, aztán a szőkék után fordulnak meg az utcán... :D :) Nekem mind1, csak egyforma legyenalul-felül. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 nem indult? :D Szólj valakinek hogy pucolja ki az önindítót, akkor nem kell kalapácsolni :D :D Igen ez tervben van,remélem,hogy ez tényleg megoldja!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Valljuk be...a két hölgy feldobja a fórumot :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Szőke vagy? :D Gyárilag is? (vagy ez titok?) Amúgy is legtöbben azt mondják, hogy a barnákat szeretik, aztán a szőkék után fordulnak meg az utcán... :D :) A gyári hajszinem szőkés-barna.Elől világosabb hátúl sötétebb.De ezt már évek óta nem láthatta senki.Azóta voltam fekete,szőke.Most meg egyszerre a kettő.A kérdés viszont az h melyik a fontosabb:Hogy szeressenek vagy h forgolódjanak utánam?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nem nyitunk. Ez egy technikai topic, bőven elég ide ez az egyéb. :D Mijé! Ha olyan fényképünk van ahol Opel kisautót tart a kezében valaki gyerekként, akkor sem lehet?! :) Ott már érezhető a kötődés a fórumhoz... Nem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Okés :D :D Már várom előre is :D Helyes felfogás :D nekem akkor halt meg a generátor amikor a balatonra mentem... CSak ott kénytelen voltam szervizbe adni mert nem készültünk úgy hogy javítás is lehet. meg úgy tele volt a kocsi ruhával meg mindennel ami a nyaraláshoz kell, hogy szerszámok nem fértek volna. DR-hez minek generátor? Be kell tolni azt megy :D :) tessék világosba menni ahhoz nem kell lámpa, az indexet meg elbírja az akksi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 DR-hez mindek generátor? Be kell tolni azt megy :D :D Míg lemerül az akksi. Aztán bezár a mágnesszelep és kakukk. :) Mijé! Ha olyan fényképünk van ahol Opel kisautót tart a kezében valaki gyerekként, akkor sem lehet?! :D Ott már érezhető a kötődés a fórumhoz... Nem? :D :D Mecsak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem mind1, csak egyforma legyenalul-felül. :D :D Kérek egy kis kiokítást!Légyszííí! :) Hogy csináljátok az ilyet?Betűszín vátással? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Mijé! Ha olyan fényképünk van ahol Opel kisautót tart a kezében valaki gyerekként, akkor sem lehet?! :) Ott már érezhető a kötődés a fórumhoz... Nem? :D :D (na de amikor kicsi voltam nem opeleztem, csak ferrariztam. Opelből esetleg a GT ha feltűnt mert akkoriban az volt a jó autó ami a legjobban hasonlított KITT-re :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 DR-hez minek generátor? Be kell tolni azt megy :D :D tessék világosba menni ahhoz nem kell lámpa, az indexet meg elbírja az akksi :D őőő....az adagolásnál nem kő valami minimális feszültség?(de nem értek hozzá csak mintha rémlene vmi ilyesmi ) ótópályán meg csak jó ha ég a villany....M3ason végig jó volt a genyórátor, ment is a lámpa...1 rendőr nem volt. M7esen...már ahol lekapcsoltam a lámpát...persze hogy 2 rendőrrel is összefutottam.... :D Míg lemerül az akksi. Aztán bezár a mágnesszelep és kakukk. :D AZAZ..mágnesszelep lezár. Ezzel ijesztgetett a szervizes aki persze nem vállalt el egy rohadt alfatalálkozó miatt.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Értettem! Ha nem, hát nem! :) :D (Hening ez Neked szól, csak megint eltoltam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Kérek egy kis kiokítást!Légyszííí! :D Hogy csináljátok az ilyet?Betűszín vátással? Válasz, felső sor ikon, betűszín váltása, kiválasztod a fehéret, és a ][ közé írod a szöveget. Más színt is használhatsz uígy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Míg lemerül az akksi. Aztán bezár a mágnesszelep és kakukk. :D 9voltos elem? :D :D Jóvanna a generátor azé' generátor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 A szöszikre bukik? A francba! Barna vagyok... ;) :D kedvencem gyáiból a barna, sőkésbarna szóval :P Jaj, ne má'...a hajszin nem számit...úgyis a legtöbb nő rendszeresen festi a haját.... :D Mellesleg, msn-en én is felvettelek...én vagyok a László..vagy nemtom hogyan jelenik meg nálatok!? :D :P na ja a festett fekete hm :D Volt egy érdekes autókázásom kb fél éve. Azóta szivatnak vele, csak most én dobtam föl. A krúzolásról jutott eszembe. :D Esőben, sötétben éjszaka haverom kitalálta hogy ha már sötét is van, meg eső is van, meg hideg is van akkor értelmes ember mi egyebet tehet, mint elmegy autókázni. Én pont így láttam, úgyhogy mentünk a semmibe. Aztán a nagy sötétségben találtam egy fehér nadrágot nővel megtöltve, pont nekünk háttal egy buszmegállóban. Ahogy mentünk arra felé, már éppen kezdtem elbambulni és átejteni a szememet a pözsó oldalablakán amikor megfordult, és feltűnt hogy kábé pont kétszer annyinak tűnik mint a másik oldalról, de ő még az előző arckifejezésünket látta, és nekiállt örülni, és nézni hogy mi nézzük. Nah, sose tűnt még olyan kevésnek az a 75 ló mint annál a gyorsulásnál :D :D :) Szal azóta van ez. :D mi az hogy szivatnak?? tudtommal csakén ;) tök jó idővolt, mentem is egy kört, nem sokat,csak úgy az élmény kedvéért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 kedvencem gyáiból a barna, sőkésbarna szóval :D na ja a festett fekete hm :) mi az hogy szivatnak?? tudtommal csakén :D tök jó idővolt, mentem is egy kört, nem sokat,csak úgy az élmény kedvéért :D Lehet hogy én is lemegyek. 2 napja nem volt beindítva, most egész meleg van, kéne menni vele egy kört, mert holnap reggel hűvösben meg se fog nyikkanni, nemhogy elindulni magától Fehérvárra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 úgy se reggelre kihülik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ecshéééém......Hiányzik a kocsi :) könnyes szemmel olvasom hogy elmentek és toljátok 1 kicsit. én meg...:D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 úgy se reggelre kihülik Igen, de ha 1-2 napot áll mindig sokkal szenvedősebb, mintha fél nap alatt hűl ki aztán újra nyaggatom. Ha sokat alszik ellustul :D :) (de furcsa lesz ha mostantól csak beleülök, azt beindítom :D El se tudom képzelni milyen az :D ) Nah jólvan télleg kedvet kaptam hozzá. Csapok egy karikát haver felé. Megnézem felcsinálta -e már a kipufogót a pizsóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Válasz, felső sor ikon, betűszín váltása, kiválasztod a fehéret, és a ][ közé írod a szöveget. Más színt is használhatsz uígy. Köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Igen, de ha 1-2 napot áll mindig sokkal szenvedősebb, mintha fél nap alatt hűl ki aztán újra nyaggatom. Ha sokat alszik ellustul :D :) (de furcsa lesz ha mostantól csak beleülök, azt beindítom :D El se tudom képzelni milyen az :D ) Ezzel én is így vagyok. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Igen, de ha 1-2 napot áll mindig sokkal szenvedősebb, mintha fél nap alatt hűl ki aztán újra nyaggatom. Ha sokat alszik ellustul :D :) (de furcsa lesz ha mostantól csak beleülök, azt beindítom :D El se tudom képzelni milyen az :D ) Nah jólvan télleg kedvet kaptam hozzá. Csapok egy karikát haver felé. Megnézem felcsinálta -e már a kipufogót a pizsóra. Dizilek, ehhh. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts