Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nemtudom ki ajánlotta a kalapácsos megoldást,de bejött!!!!Köszi szépen!Tegnap ott ragadtam a kúton.Kicsit kezd elegem lenni ebből.. :D Mert? mi is történt ha szabad tudni?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nemtudom ki ajánlotta a kalapácsos megoldást,de bejött!!!!Köszi szépen!Tegnap ott ragadtam a kúton.Kicsit kezd elegem lenni ebből.. :) Az biztosan a zotya volt... :D kiskalapács az ülés alá és go! Aztán ő csak kipucolta az öninditót és azóta nem kellett a kalapács, ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nemtudom ki ajánlotta a kalapácsos megoldást,de bejött!!!!Köszi szépen!Tegnap ott ragadtam a kúton.Kicsit kezd elegem lenni ebből.. :) nem indult? :D Szólj valakinek hogy pucolja ki az önindítót, akkor nem kell kalapácsolni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 nem indult? :D Szólj valakinek hogy pucolja ki az önindítót, akkor nem kell kalapácsolni :D :D Nekem is ki kéne. Vagy a tungsram megalájttól, vagy önindítótól tegnap mikor indítóztam volna akkor lekapcsolt minden, a rádió is, aztán elengedtem az indítást és visszakapcsolt minden, a következő próbálkozásnál már beröffent és azóta is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem is ki kéne. Vagy a tungsram megalájttól, vagy önindítótól tegnap mikor indítóztam volna akkor lekapcsol minden, a rádió is, aztán elengedtem az indítást és visszakapcsolt minden, a következő próbálkozásnál már beröffent és azóta is. :D Akksid hogy érzi magát? :D Nem gyenge már az is? :D vagy csak az önindító nyeli a villanyt jobban mint kéne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem is ki kéne. Vagy a tungsram megalájttól, vagy önindítótól tegnap mikor indítóztam volna akkor lekapcsolt minden, a rádió is, aztán elengedtem az indítást és visszakapcsolt minden, a következő próbálkozásnál már beröffent és azóta is. :D :) Reset-elt az ECU? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Most nem azért, hogy nyalizzak, de új háttérképem van. :P De tényleg nem azért. ;) vannak jó képei a kiskorúnak :) nekm msnes képem volt a galériájából :D Baglyok! :D dicsak nádiposzáta mijan? :D kialudtad magad? :D Hp 3600 Series. :D Szép fotókat tud nyomtatni fotopapírra, de zabálja is a patront. :D nekem cannon ip 1700em van, ez is nagyon szép fényképeket csinál, de a gumigörgői már úgy visítanak, hogy ihaj :D ammeg ennyit pofázni, alig birtam átolvasni ;) day indítózáskor nekem szinte mindig kikapcsolja a rádiót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Akksid hogy érzi magát? :D Nem gyenge már az is? :D vagy csak az önindító nyeli a villanyt jobban mint kéne? :) Nem lehetett gyenge, mert alig 2 percre állítottam le, előtte meg már mentem egy 30 km-s távot. Önindító. :D Mondjuk csak télen játsza el mindig ezt, hogy nehezen indít, mikor üzemi meleg a motor, olyan mintha az akksi le lenne merülve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 vannak jó képei a kiskorúnak :) nekm msnes képem volt a galériájából :D dicsak nádiposzáta mijan? :D kialudtad magad? :D nekem cannon ip 1700em van, ez is nagyon szép fényképeket csinál, de a gumigörgői már úgy visítanak, hogy ihaj :D ammeg ennyit pofázni, alig birtam átolvasni :D day indítózáskor nekem szinte mindig kikapcsolja a rádiót. Nekem soha. Simán szól a zene, amikor indítózok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem soha. Simán szól a zene, amikor indítózok. :) Ha lenne egy nehezen induló dízeled akkor hozzá lennél szokva :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ha lenne egy nehezen induló dízeled akkor hozzá lennél szokva :D :D :) Lehet. :D Amúgy a CAR300 csak egy pillanatra kussolt el, de a CAR400 már bírja mindenféle megzavarodás nélkül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem soha. Simán szól a zene, amikor indítózok. :D Amikor egy új alpine rádió volt benne indításnál kikapcsolt....Amikor visszatettem az öregebb blaupunkt Veronát az soha nem kapcsol ki indításkor:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 na igen, lehet ha gyári fej lenne benne, akkor nekem se kapcsolna ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 na igen, lehet ha gyári fej lenne benne, akkor nekem se kapcsolna ki. Van egy eladó CAR300-am. :D Kék világítással. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 na igen, lehet ha gyári fej lenne benne, akkor nekem se kapcsolna ki. Sztem a titka annyi hogy ne nagyteljesítményű fejegység legyen benne. mert ez a blaupunkt se gyári..Gyári valahol németországban maradt. a kocsogok nem adták a kocsival :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Sztem a titka annyi hogy ne nagyteljesítményű fejegység legyen benne. mert ez a blaupunkt se gyári..Gyári valahol németországban maradt. a kocsogok nem adták a kocsival :D :) :D A tetősíneket se :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Sztem a titka annyi hogy ne nagyteljesítményű fejegység legyen benne. mert ez a blaupunkt se gyári..Gyári valahol németországban maradt. a kocsogok nem adták a kocsival :D :) Szerintem meg nem teljesítményben függ ez a dolog, hanem érzékenységre. :D A blauban található végfok már 9V-ról is tud üzemelni, teljes kivezérlésen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 :D A tetősíneket se :P :D :D enyémre alapból nem is lehet tenni :D ;) próbáltuk de nem megy :) Szerintem meg nem teljesítményben függ ez a dolog, hanem érzékenységre. :D A blauban található végfok már 9V-ról is tud üzemelni, teljes kivezérlésen. :D van benne valami...végülis én nem értek hozzá csak tippeltem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Szerintem meg nem teljesítményben függ ez a dolog, hanem érzékenységre. :) A blauban található végfok már 9V-ról is tud üzemelni, teljes kivezérlésen. :D szerintem is itt van a kutya elásva valahol, + a tápegység stabilitásánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 szerintem is itt van a kutya elásva valahol, + a tápegység stabilitásánál. A tápegysége szerintem kicsit túlzásba is lett víve. :) Mondjuk nem igazán lehetne nevezni tápegységnek, mert a végfok direktbe megkapja a 12V-ot az akksiról, néhány csatolókondin és szűrőkondin keresztül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Van egy eladó CAR300-am. :D Kék világítással. :) nekem ilyen van most. a '93-asokban milyen volt a gyári rádió?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 A tápegysége szerintem kicsit túlzásba is lett víve. :) Mondjuk nem igazán lehetne nevezni tápegységnek, mert a végfok direktbe megkapja a 12V-ot az akksiról, néhány csatolókondin és szűrőkondin keresztül. :D nekem meg kellene tenni elé egy konditelepet, amiben 10e mikrós kondik vannak vagy 20an... na úgy tuti nem kapcsolna ki meg nem is villogna sose, és aksi kivétel után is elszólna egy két percig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 a '93-asokban milyen volt a gyári rádió?? Blau SC202. nekem meg kellene tenni elé egy konditelepet, amiben 10e mikrós kondik vannak vagy 20an... na úgy tuti nem kapcsolna ki meg nem is villogna sose, és aksi kivétel után is elszólna egy két percig :) Bazdki, arról már indítózni is tudnál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Én meg azt hittem ,hogy inditózáskor "szándékosan veszi le" az enerdzsit a rendszer a fogyasztókról, szándékosan úgy vannak bekötve gyárilag! :D A szelőztetőventi is leáll addig amig inditózok és a rádió is elhallgat addig...de ki nem kapcsol - akkor elkezdené letekerni az antennát is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Én meg azt hittem ,hogy inditózáskor "szándékosan veszi le" az enerdzsit a rendszer a fogyasztókról, szándékosan úgy vannak bekötve gyárilag! :) A szelőztetőventi is leáll addig amig inditózok és a rádió is elhallgat addig...de ki nem kapcsol - akkor elkezdené letekerni az antennát is. :D Nincs annyi fölösleges villanya hogy az antennát is behúzza :D Nekem a venti nem áll meg, csak a rádió dobja el magát (jó ez se gyári :D illetve gyári, csak a Panasonic gyárból) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts