Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

jaja, legyen egy páros, meg egy páratlan. Így be vagy biztosítva. Sőt az egyiket teheted előre a másikat hátra, aztán vakarhatják a fejüket a kékek :D :)

Közúti ellenőrzésnél meg két forgalmit is adok. Akkor majd odaadhatnád az egyik DR motor motorkódját, oszt beütjük a blokk másik oldalára. :D

Megosztás:

Közúti ellenőrzésnél meg két forgalmit is adok. Akkor majd odaadhatnád az egyik DR motor motorkódját, oszt beütjük a blokk másik oldalára. :)

Az még oké hogy az emelt fényű izzókkal átmegy a műszakin, nah de azt hogy adod be nekik hogy két motorszáma van és két forgalmija? :D :D

Megosztás:

Haveromnak meg totálkáros autóval ;) :) úgy le volt zúzva hogy nem tudta elvinni az autót. Fapofával elment a rendszámmal meg a forgalmival :D :D

:D :D :D

Jaj gyerekek...már húzgálom a napokat. HOgy végre mikor kapom vissza az én kicsikémet :D Vajon jobban fog menni...esetleg a hangja is más lesz... :D :P

Megosztás:

:) :D :D

Jaj gyerekek...már húzgálom a napokat. HOgy végre mikor kapom vissza az én kicsikémet :D Vajon jobban fog menni...esetleg a hangja is más lesz... :D :D

Remélem nem jársz úgy, mint én, hogy generál után sz*rabb állapotba került a hengerfej, mint volt. Illetve a hengerfejnek semmi baja nem volt, csak ez akkor derült ki, mikor levettük. Most meg benzin+olaj+hűtővíz triumvirátussal üzemel a verda. :D

Megosztás:

Jaj gyerekek...már húzgálom a napokat. HOgy végre mikor kapom vissza az én kicsikémet :) Vajon jobban fog menni...esetleg a hangja is más lesz... :D :D

Azért csak óvatosan és okosan, mert hosszútávon kifizetődő lehet ha kiméletesen járatod be, hiszen elvégre új motor lesz benne! :D

Megosztás:

Azért csak óvatosan és okosan, mert hosszútávon kifizetődő lehet ha kiméletesen járatod be, hiszen elvégre új motor lesz benne! :D

úgy lesz. csak alacsony fordulat, és nem visszaváltások meg hasonlók...:D

Remélem nem jársz úgy, mint én, hogy generál után sz*rabb állapotba került a hengerfej, mint volt. Illetve a hengerfejnek semmi baja nem volt, csak ez akkor derült ki, mikor levettük. Most meg benzin+olaj+hűtővíz triumvirátussal üzemel a verda. :D

hát csak nem tán...Kicsit sokat fizettünk most érte...szervizesnek kampó ha valami olyasmit művel vele ami még jobban elbacca.

Oldal teteje :D :D :)

Látom :D Nekem jövőhét hétfőn. Mert a mocit ha minden igaz ma vagy holnap fúrják, hétvégén összerakják és aztán hétfőn hozhatom is el. De azért vasárnap este bepróbálkozok :D próba cseresznye

Megosztás:

úgy lesz. csak alacsony fordulat, és nem visszaváltások meg hasonlók...:D

hát csak nem tán...Kicsit sokat fizettünk most érte...szervizesnek kampó ha valami olyasmit művel vele ami még jobban elbacca.

Látom :D Nekem jövőhét hétfőn. Mert a mocit ha minden igaz ma vagy holnap fúrják, hétvégén összerakják és aztán hétfőn hozhatom is el. De azért vasárnap este bepróbálkozok :D próba cseresznye

Szóval te sem vagy türelmetlen :D :) Nekem még itt van a parkolóban a drága, de már most viszket a tenyerem hogy mikor lesz már kész :D :D

Megosztás:

Szóval te sem vagy türelmetlen :D :) Nekem még itt van a parkolóban a drága, de már most viszket a tenyerem hogy mikor lesz már kész :D :D

hát elhiszem....illetve tudom mit érzel :D Téligumikat is felteszem rá, azok a gumik k*va jó felniken vannak. Aztán eléggé sportos feelinget kap tőle :D :D

Megosztás:

A felső a téglalap, az alsó a négyzetesebb inkább.

http://kepfeltoltes.hu/091027/20091027029_...ltoltes.hu_.jpg

Canon ip 1600? :D :D bocs, nem nem bírtam ki :)

hát elhiszem....illetve tudom mit érzel :D Téligumikat is felteszem rá, azok a gumik k*va jó felniken vannak. Aztán eléggé sportos feelinget kap tőle :D :D

Nekem még venni kell :D meg előtte futóműbeállítani :D

Megosztás:

"Csak" 1200. :D "Jóóóójazzz itholra". :D

gyó hát, gondoltam hogy nem ipari nyomdaként használod :D

(csak a köpöcsészéjét félévente takarítsd ki mert ennél hajlamos megtelni :))

Lehet hogy melóhiányom van? :D egy 1600-as vár bent a cégnél, de amíg dolgoztam addig valahogy nem tudott érdekelni, most meg hogy itthon döglök, már nem is tűnik olyan rossznak ha nekiállok elmélet-szerelni :D :D

Megosztás:

A tintasugar teknolodzsi ilyen. Nem azért szeressük mert olcsóért lehet üzemeltetni hanem azért mert olcsó a gép, szépen dógozik, halk, és kis helyet foglal. A patronfogyasztás nem a pozitív tulajdonságaihoz tartozik, de otthonra bőven elegek. (nem vagyok tintaköpő párti de itthon nekem is az van :D )

Megosztás:

A tintasugar teknolodzsi ilyen. Nem azért szeressük mert olcsóért lehet üzemeltetni hanem azért mert olcsó a gép, szépen dógozik, halk, és kis helyet foglal. A patronfogyasztás nem a pozitív tulajdonságaihoz tartozik, de otthonra bőven elegek. (nem vagyok tintaköpő párti de itthon nekem is az van :D )

Még jó, hogy faterom dolgozott a HP-nál 3 éven át, van pár darab patron tartalékba, így annyira nem érdekel a fogyasztás. :D Fateromnak egyébként valami csúcsszuper Canon-ja van.. :)

Megosztás:

S60R, azzal parkettán télleg nem lehet egyenesen menni :D mellette dobozolva impreza wrc Ő tud egyenesen menni, de csak mert kicsi, és mire elér a szoba egyik felétől a másikig ki lehet egyenesíteni :D (ki a gyerekes? :D :) ) :D

(a tv-mre nem beszójjá, látom én eleget hogy mekkora :D )

júúújjj honnan szerezted ufóbabát??Tudod mióta keresek ilyet?Azóta már millió embernél láttam csak én nem találok.... :D

Megosztás:

júúújjj honnan szerezted ufóbabát??Tudod mióta keresek ilyet?Azóta már millió embernél láttam csak én nem találok.... :D

sok helyen láttam. Kb 5 éve van meg, autókiállításon vettem, de azóta láttam tuning kiállításokon, Tökölön driften, meg igazából mindenhol ahol a fusion busz ott volt :D (sőt még anno a suliban is csináltak diáknapra tuning-kiállítást, ahova szintén eljött a fusion, ott is volt :D ) :D

nem találtam fényképet róla. Múltkor Kakucsra levittük. Kapott csapatpólót, beültettük az anyósülésre a pizsóba, aztán mentünk 4-en (jó nem ér egy egészet, 3.5-en) Kakucsra :) :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.