Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hja, megjöttek már egy hete az indexkarok. Kiválasztottam egyet, ma beraktam és mint a vaj, olyan. Rájöttem miért. Ami nekem most behalt az utángyári, amit beraktam az meg gyári. :D Alig van hangja a kapcsolásának és a visszaugrás sem zajos, mint az u.gy. indexkarnak és határozottan kapcsol a gyári. :)

Megosztás:

Jóéjt :D

(a mai 8 oldalhoz nem járultál hozzá túlzott mértékben szerintem :D :D )

Lazák? :) :D

Igen, deTi legalább írtok valami ideillőt is néha...Én meg csak csicsergek.

Ha minden igaz kb. 1 hét és meglesz az autóm. :D Majd belehúzok....aztán győzzétek megválaszolni! :D

Megosztás:

Ez most nem volt sok, csak 3 oldal. :D

Olyan elnéző vagy! :D :)

Valamit mindig elbénázok! :D

Az első quote elé nem kell perjel. Sőt, legyen a zárójelek között, a név, dátum-idő, és a post száma mire válaszolsz. Ezeket kell bennehagyni.

A legegyszerűbb, ha max 3-at kijelölsz az idéz gombbal, aztán az oldal alján a hozzászóllal elküldöd. Arra figyelj, hogy csak a /quote után írj. Egy üziben max 3 lehet belőle.

Megosztás:

Mi?

Ebként felvettelek msn-en.

Újra kellett szerkeszteni az előző hsz-emet, kiírta ha nem teszem kitörlöd!

Azt kijavítottam, erre megint elrontottam egyet. :D Ez nem az én napom...

:D Csak este vagyok, és ma csak korlátozottan. A 4 és fél óra alvástól ma nagyon rongy vagyok. :) :D

Példamutatás a Fiúknak? :D Na, jó erre nem kell válaszolnod! :D Vicc volt.

Megosztás:

Most nem azért, hogy nyalizzak, de új háttérképem van. :D

De tényleg nem azért. :)

Nekem Pályanap óta van új hátterem, Udi-ék nagyon jó képeket készítettek, amiből az egyiken én is rajta vagyok, pont jó szögben, kicsit dőlve a kanyarban. Ezt retusáltam ki rendesen és most nagyon tuti lett. Ezúton is köszönet nekik a profi képekért. :D

Megosztás:

Újra kellett szerkeszteni az előző hsz-emet, kiírta ha nem teszem kitörlöd!

Azt kijavítottam, erre megint elrontottam egyet. :D Ez nem az én napom...

:D Csak este vagyok, és ma csak korlátozottan. A 4 és fél óra alvástól ma nagyon rongy vagyok. :) :D

Példamutatás a Fiúknak? :D Na, jó erre nem kell válaszolnod! :D Vicc volt.

Tudom, hogy kiírta, én írtam oda. :D

Üres hsz-t ne küldj be.

Megosztás:

Nekem Pályanap óta van új hátterem, Udi-ék nagyon jó képeket készítettek, amiből az egyiken én is rajta vagyok, pont jó szögben, kicsit dőlve a kanyarban. Ezt retusáltam ki rendesen és most nagyon tuti lett. Ezúton is köszönet nekik a profi képekért. :)

Nekem az egyik csajos kép van kint, amit Te készítettél. :D Természetesen csak az, amelyiken a két lány meg az autóm. :D

Megosztás:

gyóóóregeeelt :D

nah vannak jó hírek, meg mégjobbak :D a kisebbik jó hogy a Zafira rádiós szenvedését sikerült megszüntetni, és apám szerint szép hangja is van. (én még nem hallottam, de ha megyünk családostul akkor mostantól nem kell a váltógombon magamnak zenélnem :D ) Még jobb hír: A drágámat szerda este visszük Fehérvárra (a motor már ott van péntek óta) és ha minden klappolósan megyen, akkor csütörtök este, vagy ha kevésbé akkor péntek délután már hozhatom is el a 95ezret futott Ribit :) :D

Megosztás:

gyóóóregeeelt :D

nah vannak jó hírek, meg mégjobbak :D a kisebbik jó hogy a Zafira rádiós szenvedését sikerült megszüntetni, és apám szerint szép hangja is van. (én még nem hallottam, de ha megyünk családostul akkor mostantól nem kell a váltógombon magamnak zenélnem :D ) Még jobb hír: A drágámat szerda este visszük Fehérvárra (a motor már ott van péntek óta) és ha minden klappolósan megyen, akkor csütörtök este, vagy ha kevésbé akkor péntek délután már hozhatom is el a 95ezret futott Ribit :) :D

Ehh... én meg szerda este már pesten leszek és készülődök a metálra. :D Pedig mutattam volna egy DiesOtto motort. :D (Dízelhangú benzines. :D)

Megosztás:

Mér igényeljek vissza regadót? Akkor még nem volt, mikor be lett hozva. :D :D

Az se rossz... De legalább bemehetsz a szitibe akkor is amikor az okosokra rájön a páros-páratlan rendszámos marhaság... :D

Egy trabit láttam amit a gazdája átalaított elektromosra. Csak hogy érezni lehessen hogy azért ebben az országban vagyunk a forgalmiban szerepel üzemanyagnál az elektromos, a hengerűrtartalomnál pedig a 600 ccm, mert csak ccm után lehet adózni :D :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.