Dáwid Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Ahhoz képest, hogy msn-ezünk írtam megint egy csomó (hogy is írjátok) OFF-ot. :) Bocs, Hening! :D Megyek is aludni! Jó éjt Mindenkinek! :D Jóéjt :D (a mai 8 oldalhoz nem járultál hozzá túlzott mértékben szerintem :D :D ) Lazák? :D :D
Novy Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Nyugodtan! Szerintem Dáwidnak és Novynak egy időre elég most belőlem. :D :D Ráérek. Bár már csak holnap...megyek aludni mindjárt.:D nem is tom ki menekült, hogy "lefárasztottál" :D Pííísta mindig ilyen :D már amikor itt van :)
daykiller Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Hja, megjöttek már egy hete az indexkarok. Kiválasztottam egyet, ma beraktam és mint a vaj, olyan. Rájöttem miért. Ami nekem most behalt az utángyári, amit beraktam az meg gyári. :D Alig van hangja a kapcsolásának és a visszaugrás sem zajos, mint az u.gy. indexkarnak és határozottan kapcsol a gyári. :)
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Nah jóccakákokat. Elfáradtam a sok fekvésben :) :D Pacsi
Novy Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 na úgylátom sehol senki lépek én is csucsulni csőtök
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Most nem azért, hogy nyalizzak, de új háttérképem van. :D De tényleg nem azért. :)
hening Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Most nem azért, hogy nyalizzak, de új háttérképem van. :D http://kep.ivpicture.hu/212401.jpg De tényleg nem azért. :D Peeeeeerszeeee. :D Ahhoz képest, hogy msn-ezünk írtam megint egy csomó (hogy is írjátok) OFF-ot. :D Bocs, Hening! :D Megyek is aludni! Jó éjt Mindenkinek! :D Ez most nem volt sok, csak 3 oldal. :)
dita Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Jóéjt :D (a mai 8 oldalhoz nem járultál hozzá túlzott mértékben szerintem :D :D ) Lazák? :) :D Igen, deTi legalább írtok valami ideillőt is néha...Én meg csak csicsergek. Ha minden igaz kb. 1 hét és meglesz az autóm. :D Majd belehúzok....aztán győzzétek megválaszolni! :D
dita Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Nah jóccakákokat. Elfáradtam a sok fekvésben :) :D Pacsi na úgylátom sehol senki lépek én is csucsulni csőtök Baglyok! :D
hening Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Ööö! Jó lett? Mi? Ebként felvettelek msn-en.
hening Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Ez most nem volt sok, csak 3 oldal. :D Olyan elnéző vagy! :D :) Valamit mindig elbénázok! :D Az első quote elé nem kell perjel. Sőt, legyen a zárójelek között, a név, dátum-idő, és a post száma mire válaszolsz. Ezeket kell bennehagyni. A legegyszerűbb, ha max 3-at kijelölsz az idéz gombbal, aztán az oldal alján a hozzászóllal elküldöd. Arra figyelj, hogy csak a /quote után írj. Egy üziben max 3 lehet belőle.
dita Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Mi? Ebként felvettelek msn-en. Újra kellett szerkeszteni az előző hsz-emet, kiírta ha nem teszem kitörlöd! Azt kijavítottam, erre megint elrontottam egyet. :D Ez nem az én napom... :D Csak este vagyok, és ma csak korlátozottan. A 4 és fél óra alvástól ma nagyon rongy vagyok. :) :D Példamutatás a Fiúknak? :D Na, jó erre nem kell válaszolnod! :D Vicc volt.
invictus Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Most nem azért, hogy nyalizzak, de új háttérképem van. :D De tényleg nem azért. :) Nekem Pályanap óta van új hátterem, Udi-ék nagyon jó képeket készítettek, amiből az egyiken én is rajta vagyok, pont jó szögben, kicsit dőlve a kanyarban. Ezt retusáltam ki rendesen és most nagyon tuti lett. Ezúton is köszönet nekik a profi képekért. :D
hening Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Újra kellett szerkeszteni az előző hsz-emet, kiírta ha nem teszem kitörlöd! Azt kijavítottam, erre megint elrontottam egyet. :D Ez nem az én napom... :D Csak este vagyok, és ma csak korlátozottan. A 4 és fél óra alvástól ma nagyon rongy vagyok. :) :D Példamutatás a Fiúknak? :D Na, jó erre nem kell válaszolnod! :D Vicc volt. Tudom, hogy kiírta, én írtam oda. :D Üres hsz-t ne küldj be.
dita Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Tudom, hogy kiírta, én írtam oda. :D Üres hsz-t ne küldj be. Nem akartam... :D :)
daykiller Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Nekem Pályanap óta van új hátterem, Udi-ék nagyon jó képeket készítettek, amiből az egyiken én is rajta vagyok, pont jó szögben, kicsit dőlve a kanyarban. Ezt retusáltam ki rendesen és most nagyon tuti lett. Ezúton is köszönet nekik a profi képekért. :) Nekem az egyik csajos kép van kint, amit Te készítettél. :D Természetesen csak az, amelyiken a két lány meg az autóm. :D
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 gyóóóregeeelt :D nah vannak jó hírek, meg mégjobbak :D a kisebbik jó hogy a Zafira rádiós szenvedését sikerült megszüntetni, és apám szerint szép hangja is van. (én még nem hallottam, de ha megyünk családostul akkor mostantól nem kell a váltógombon magamnak zenélnem :D ) Még jobb hír: A drágámat szerda este visszük Fehérvárra (a motor már ott van péntek óta) és ha minden klappolósan megyen, akkor csütörtök este, vagy ha kevésbé akkor péntek délután már hozhatom is el a 95ezret futott Ribit :) :D
daykiller Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 gyóóóregeeelt :D nah vannak jó hírek, meg mégjobbak :D a kisebbik jó hogy a Zafira rádiós szenvedését sikerült megszüntetni, és apám szerint szép hangja is van. (én még nem hallottam, de ha megyünk családostul akkor mostantól nem kell a váltógombon magamnak zenélnem :D ) Még jobb hír: A drágámat szerda este visszük Fehérvárra (a motor már ott van péntek óta) és ha minden klappolósan megyen, akkor csütörtök este, vagy ha kevésbé akkor péntek délután már hozhatom is el a 95ezret futott Ribit :) :D Ehh... én meg szerda este már pesten leszek és készülődök a metálra. :D Pedig mutattam volna egy DiesOtto motort. :D (Dízelhangú benzines. :D)
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Ehh... én meg szerda este már pesten leszek és készülődök a metálra. :) Pedig mutattam volna egy DiesOtto motort. :D (Dízelhangú benzines. :D) Az már hibridnek számít? :D :D akkor igényelj vissza némi regadót mert azokra nem kell annyi :D
daykiller Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Az már hibridnek számít? :) :D akkor igényelj vissza némi regadót mert azokra nem kell annyi :D Mér igényeljek vissza regadót? Akkor még nem volt, mikor be lett hozva. :D :D
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Mér igényeljek vissza regadót? Akkor még nem volt, mikor be lett hozva. :D :D Az se rossz... De legalább bemehetsz a szitibe akkor is amikor az okosokra rájön a páros-páratlan rendszámos marhaság... :D Egy trabit láttam amit a gazdája átalaított elektromosra. Csak hogy érezni lehessen hogy azért ebben az országban vagyunk a forgalmiban szerepel üzemanyagnál az elektromos, a hengerűrtartalomnál pedig a 600 ccm, mert csak ccm után lehet adózni :D :)
daykiller Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Az se rossz... De legalább bemehetsz a szitibe akkor is amikor az okosokra rájön a páros-páratlan rendszámos marhaság... :D Ja kérjek külön dízelesre is rendszámot és forgalmit? :)
Recommended Posts