Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ahhoz képest, hogy msn-ezünk írtam megint egy csomó (hogy is írjátok) OFF-ot. :) Bocs, Hening! :D Megyek is aludni! Jó éjt Mindenkinek! :D Jóéjt :D (a mai 8 oldalhoz nem járultál hozzá túlzott mértékben szerintem :D :D ) Lazák? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nyugodtan! Szerintem Dáwidnak és Novynak egy időre elég most belőlem. :D :D Ráérek. Bár már csak holnap...megyek aludni mindjárt.:D nem is tom ki menekült, hogy "lefárasztottál" :D Pííísta mindig ilyen :D már amikor itt van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hja, megjöttek már egy hete az indexkarok. Kiválasztottam egyet, ma beraktam és mint a vaj, olyan. Rájöttem miért. Ami nekem most behalt az utángyári, amit beraktam az meg gyári. :D Alig van hangja a kapcsolásának és a visszaugrás sem zajos, mint az u.gy. indexkarnak és határozottan kapcsol a gyári. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 már amikor itt van :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nah jóccakákokat. Elfáradtam a sok fekvésben :) :D Pacsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 na úgylátom sehol senki lépek én is csucsulni csőtök Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Most nem azért, hogy nyalizzak, de új háttérképem van. :D De tényleg nem azért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Most nem azért, hogy nyalizzak, de új háttérképem van. :D http://kep.ivpicture.hu/212401.jpg De tényleg nem azért. :D Peeeeeerszeeee. :D Ahhoz képest, hogy msn-ezünk írtam megint egy csomó (hogy is írjátok) OFF-ot. :D Bocs, Hening! :D Megyek is aludni! Jó éjt Mindenkinek! :D Ez most nem volt sok, csak 3 oldal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Jóéjt :D (a mai 8 oldalhoz nem járultál hozzá túlzott mértékben szerintem :D :D ) Lazák? :) :D Igen, deTi legalább írtok valami ideillőt is néha...Én meg csak csicsergek. Ha minden igaz kb. 1 hét és meglesz az autóm. :D Majd belehúzok....aztán győzzétek megválaszolni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ööö! Jó lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nah jóccakákokat. Elfáradtam a sok fekvésben :) :D Pacsi na úgylátom sehol senki lépek én is csucsulni csőtök Baglyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ööö! Jó lett? Mi? Ebként felvettelek msn-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ez most nem volt sok, csak 3 oldal. :D Olyan elnéző vagy! :D :) Valamit mindig elbénázok! :D Az első quote elé nem kell perjel. Sőt, legyen a zárójelek között, a név, dátum-idő, és a post száma mire válaszolsz. Ezeket kell bennehagyni. A legegyszerűbb, ha max 3-at kijelölsz az idéz gombbal, aztán az oldal alján a hozzászóllal elküldöd. Arra figyelj, hogy csak a /quote után írj. Egy üziben max 3 lehet belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Mi? Ebként felvettelek msn-en. Újra kellett szerkeszteni az előző hsz-emet, kiírta ha nem teszem kitörlöd! Azt kijavítottam, erre megint elrontottam egyet. :D Ez nem az én napom... :D Csak este vagyok, és ma csak korlátozottan. A 4 és fél óra alvástól ma nagyon rongy vagyok. :) :D Példamutatás a Fiúknak? :D Na, jó erre nem kell válaszolnod! :D Vicc volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Most nem azért, hogy nyalizzak, de új háttérképem van. :D De tényleg nem azért. :) Nekem Pályanap óta van új hátterem, Udi-ék nagyon jó képeket készítettek, amiből az egyiken én is rajta vagyok, pont jó szögben, kicsit dőlve a kanyarban. Ezt retusáltam ki rendesen és most nagyon tuti lett. Ezúton is köszönet nekik a profi képekért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Újra kellett szerkeszteni az előző hsz-emet, kiírta ha nem teszem kitörlöd! Azt kijavítottam, erre megint elrontottam egyet. :D Ez nem az én napom... :D Csak este vagyok, és ma csak korlátozottan. A 4 és fél óra alvástól ma nagyon rongy vagyok. :) :D Példamutatás a Fiúknak? :D Na, jó erre nem kell válaszolnod! :D Vicc volt. Tudom, hogy kiírta, én írtam oda. :D Üres hsz-t ne küldj be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Tudom, hogy kiírta, én írtam oda. :D Üres hsz-t ne küldj be. Nem akartam... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem Pályanap óta van új hátterem, Udi-ék nagyon jó képeket készítettek, amiből az egyiken én is rajta vagyok, pont jó szögben, kicsit dőlve a kanyarban. Ezt retusáltam ki rendesen és most nagyon tuti lett. Ezúton is köszönet nekik a profi képekért. :) Nekem az egyik csajos kép van kint, amit Te készítettél. :D Természetesen csak az, amelyiken a két lány meg az autóm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 gyóóóregeeelt :D nah vannak jó hírek, meg mégjobbak :D a kisebbik jó hogy a Zafira rádiós szenvedését sikerült megszüntetni, és apám szerint szép hangja is van. (én még nem hallottam, de ha megyünk családostul akkor mostantól nem kell a váltógombon magamnak zenélnem :D ) Még jobb hír: A drágámat szerda este visszük Fehérvárra (a motor már ott van péntek óta) és ha minden klappolósan megyen, akkor csütörtök este, vagy ha kevésbé akkor péntek délután már hozhatom is el a 95ezret futott Ribit :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 gyóóóregeeelt :D nah vannak jó hírek, meg mégjobbak :D a kisebbik jó hogy a Zafira rádiós szenvedését sikerült megszüntetni, és apám szerint szép hangja is van. (én még nem hallottam, de ha megyünk családostul akkor mostantól nem kell a váltógombon magamnak zenélnem :D ) Még jobb hír: A drágámat szerda este visszük Fehérvárra (a motor már ott van péntek óta) és ha minden klappolósan megyen, akkor csütörtök este, vagy ha kevésbé akkor péntek délután már hozhatom is el a 95ezret futott Ribit :) :D Ehh... én meg szerda este már pesten leszek és készülődök a metálra. :D Pedig mutattam volna egy DiesOtto motort. :D (Dízelhangú benzines. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ehh... én meg szerda este már pesten leszek és készülődök a metálra. :) Pedig mutattam volna egy DiesOtto motort. :D (Dízelhangú benzines. :D) Az már hibridnek számít? :D :D akkor igényelj vissza némi regadót mert azokra nem kell annyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Az már hibridnek számít? :) :D akkor igényelj vissza némi regadót mert azokra nem kell annyi :D Mér igényeljek vissza regadót? Akkor még nem volt, mikor be lett hozva. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Mér igényeljek vissza regadót? Akkor még nem volt, mikor be lett hozva. :D :D Az se rossz... De legalább bemehetsz a szitibe akkor is amikor az okosokra rájön a páros-páratlan rendszámos marhaság... :D Egy trabit láttam amit a gazdája átalaított elektromosra. Csak hogy érezni lehessen hogy azért ebben az országban vagyunk a forgalmiban szerepel üzemanyagnál az elektromos, a hengerűrtartalomnál pedig a 600 ccm, mert csak ccm után lehet adózni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Az se rossz... De legalább bemehetsz a szitibe akkor is amikor az okosokra rájön a páros-páratlan rendszámos marhaság... :D Ja kérjek külön dízelesre is rendszámot és forgalmit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts