Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Novy komoly sávszélességet tud fogni ha egyszer elkezdi :) :D és? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 és? :D És ha elkezdtél valamit akkor utánad sorszámot kell húzni :D És átb.sztak... a 100-csomag zsepibe csak 98 darab volt :D sok lehúzós dög... pont a zsepimen kell spórólni?? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 És ha elkezdtél valamit akkor utánad sorszámot kell húzni :D igen? akkor nem te voltál lekötve anyira, hogy msnen se bírtál átírni?? látod én még ide is tekintgetek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 igen? akkor nem te voltál lekötve anyira, hogy msnen se bírtál átírni?? látod én még ide is tekintgetek :) én egyszerre csak egy felé figyelek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 én egyszerre csak egy felé figyelek :D :D igen lekötött az az egy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 igen lekötött az az egy :) Ha már beszélek valakivel akkor oda is figyelek :D Jelenleg nem megy a kétfelé figyelés, mert abba csak belefájdul a fejem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ha már beszélek valakivel akkor oda is figyelek :) Jelenleg nem megy a kétfelé figyelés, mert abba csak belefájdul a fejem :D gyengefejü de hova lettek a többiek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 gyengefejü de hova lettek a többiek? :) Most jöttek meg a melóból. :D De mi van az órával? A legutóbbi hsz-t ma 1óra 22 -kor írták, de mégcsak tegnap 11-mult. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 gyengefejü de hova lettek a többiek? :) Itt vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 gyengefejü de hova lettek a többiek? :D Én már csak read only. Tanulnom is kéne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Most jöttek meg a melóból. :) De mi van az órával? A legutóbbi hsz-t ma 1óra 22 -kor írták, de mégcsak tegnap 11-mult. :D át kell állítani :D volt óraállítás, :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 át kell állítani :D volt óraállítás, :D Jobbaknál automatikusan átáll a fórumban is. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 át kell állítani :D volt óraállítás, :D Tudom átekertem az összes órát a lakásban, csak a kocsiban nem. Oszt elmentem 11-kor autókázni, hazamentem mondom lányok kaja! Most? Há dél van nem? Nem szóltakm semmit, csak ettek olyan furcsán nézve.: :D :) :D Aztán hogy nem voltak délben hírek már gyanakodtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Tudom átekertem az összes órát a lakásban, csak a kocsiban nem. Oszt elmentem 11-kor autókázni, hazamentem mondom lányok kaja! Most? Há dél van nem? Nem szóltakm semmit, csak ettek olyan furcsán nézve.: :D :) :D Aztán hogy nem voltak délben hírek már gyanakodtam. :D a kocsiba én se állítottam még át... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ilyen ez a novy gyerek. :) Én beszélgetnék veled az tuti, ha már egyszer felvettelek volna, csak nem vagyok rámenős.. :D Ugrasd nyugodtan. :D Rámenős? :D Annyira nem voltatok rámenősek, hogy egész idáig agyon unatkoztam magam! :D Szívesen beszélgetek én Veled is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Rámenős? :D Annyira nem voltatok rámenősek, hogy egész idáig agyon unatkoztam magam! :D Szívesen beszélgetek én Veled is! Én nem is voltam. :D Oké. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Rámenős? :D Annyira nem voltatok rámenősek, hogy egész idáig agyon unatkoztam magam! :) Szívesen beszélgetek én Veled is! most meg már agyonfáradtál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 erre mondják ogy kettévágott (miatököm ez na)jaa bukta ? :D ja hogy bukta :D mindig elkavarom magam a részletekben :D Hát nem kímélnek a Fiúk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 a kocsiba én se állítottam még át... :D Én menet közben 120nál vettem észre, hogy mintha sietne az óra és át is állítottam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hát nem kímélnek a Fiúk! :D látod milyen figyelmesek velem? :) de am eza mélykék pesta mostanság ilyen ám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Én menet közben 120nál vettem észre, hogy mintha sietne az óra és át is állítottam. :D én meg nem is figyeltem az órát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ennyire lefoglalnak ezek a fiuk?:) Akkor én nem is kopogok be hozzád :D Nyugodtan! Szerintem Dáwidnak és Novynak egy időre elég most belőlem. :D :D Ráérek. Bár már csak holnap...megyek aludni mindjárt.:D én egyszerre csak egy felé figyelek :D :D ... és milyen jól esett ez nekem.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 látod milyen figyelmesek velem? :D de am eza mélykék pesta mostanság ilyen ám :) Pííísta mindig ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Pííísta mindig ilyen :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ahhoz képest, hogy msn-ezünk írtam megint egy csomó (hogy is írjátok) OFF-ot. :) Bocs, Hening! :D Megyek is aludni! Jó éjt Mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts