daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nem bírtam a seggemen maradni és mentem egy kört a kocsival és beugrottam egy pizzáért is. :D Nagyon vad és rájöttem, hogy nem kell állítani a lámpákon, jól világítanak. :) Talán a balon kell egy kicsit emelni, mert nagyon lefele világít, pedig így is tekertem rajta egy halom menetet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ok, csak én mindent túlparázok. :D Jobb félni, mint megijedni. :) :D Ne röhögjé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nem bírtam a seggemen maradni és mentem egy kört a kocsival és beugrottam egy pizzáért is. :D Nagyon vad és rájöttem, hogy nem kell állítani a lámpákon, jól világítanak. :D Talán a balon kell egy kicsit emelni, mert nagyon lefele világít, pedig így is tekertem rajta egy halom menetet. :D Az oké hogy ezek világítanak mint ahogy az atom villan, de azon kívül hogy facásan látni vele, a szembejövőt nem vakítja? :) Csak hogy ha a szervek kiszednek érte hogy kszenon-e, akkor valami nekik is feltűnik szemből gondolom. Valaki jött már szembe saját magával? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nem bírtam a seggemen maradni és mentem egy kört a kocsival és beugrottam egy pizzáért is. :D Nagyon vad és rájöttem, hogy nem kell állítani a lámpákon, jól világítanak. :) Talán a balon kell egy kicsit emelni, mert nagyon lefele világít, pedig így is tekertem rajta egy halom menetet. :D mikor összeraktam műszaki elött gyári lámpákkal be akartam állítani, de aztán elfelejtődött, nomeg a jobbos fél cm beljebb van mint a rács bajsza...na mind1, de am tök jó helyre világít :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Az oké hogy ezek világítanak mint ahogy az atom villan, de azon kívül hogy facásan látni vele, a szembejövőt nem vakítja? :D Csak hogy ha a szervek kiszednek érte hogy kszenon-e, akkor valami nekik is feltűnik szemből gondolom. Valaki jött már szembe saját magával? :) :D Én megnéztem, mármint az autótól elsétáltam 30-40m-re és nem vakít. Csak túl fehér egy szokványos izzóhoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 ezt azért kikérem magamnak kérdezd meg purpit, hogy vele mennyit msneztem... ;) Hát ezt rögtön gondoltam! :D Velem nem beszélgetsz. :D Jó, értem én: vén vagyok, ez van. :D Valahogy majd csak túlélem. :D :D :D :D (Leszállnék rólad, de olyan jó ugratni! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Én megnéztem, mármint az autótól elsétáltam 30-40m-re és nem vakít. Csak túl fehér egy szokványos izzóhoz képest. Akkor gyóvan. A színére ne kötekedjen senki :) Köcc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 2.-nak még beértem? :D De mindegy, mert akkor se nem vagy fönt. :D vagy csak előlem rejtőzködsz? :) Mindjárt írok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Az oké hogy ezek világítanak mint ahogy az atom villan, de azon kívül hogy facásan látni vele, a szembejövőt nem vakítja? :D Csak hogy ha a szervek kiszednek érte hogy kszenon-e, akkor valami nekik is feltűnik szemből gondolom. Valaki jött már szembe saját magával? :) :D mondom olyan mintha távolságival mennél, annyira kitölti a fény a lámpát, de nem vakít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nekem volt olyan h full üres úton, éjjel jött szembe a jard, és nem jött utánam a mercilámpa miatt...asszem vagy 3x megtörtént ez... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hát ezt rögtön gondoltam! :D Velem nem beszélgetsz. :D Jó, értem én: vén vagyok, ez van. :D Valahogy majd csak túlélem. :D :P :D ;) (Leszállnék rólad, de olyan jó ugratni! :) ) hát ez az purpival is annyit msneztem, hogy : szia pill szia joéjt szia aludj jól kb ennyi :D mlost olvasom: leszállnál rólam, hm már itt tartanánk? :D ;) :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Én megnéztem, mármint az autótól elsétáltam 30-40m-re és nem vakít. Csak túl fehér egy szokványos izzóhoz képest. aham, ezért adhat okot a gyanúra a szemükben Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Én most úgy teszteltem ki, hogy voltak tőlem jobbra és balra is autók és 50 méterre egyik autónak sem világított be az utasterébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hát ezt rögtön gondoltam! :D Velem nem beszélgetsz. :D Jó, értem én: vén vagyok, ez van. :D Valahogy majd csak túlélem. :D ;) :P ;) (Leszállnék rólad, de olyan jó ugratni! :) ) Ilyen ez a novy gyerek. :D Én beszélgetnék veled az tuti, ha már egyszer felvettelek volna, csak nem vagyok rámenős.. :D Ugrasd nyugodtan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ilyen ez a novy gyerek. :D Én beszélgetnék veled az tuti, ha már egyszer felvettelek volna, csak nem vagyok rámenős.. :) Ugrasd nyugodtan. :D én is beszélgetnék vele, ha eddig felvettem volna, meg lenne msnen... most meg ha visszaigazolna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 én is beszélgetnék vele, ha eddig felvettem volna, meg lenne msnen... most meg ha visszaigazolna... :D Mindjárt Neked is írok, csak /pill. beszélgetek. Kis türelem. :D Idáig vártam, hogy vegyetek fel, mit csináljak ha most egyszerre ketten is megtettétek? Mindjárt...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 hát ez az purpival is annyit msneztem, hogy : szia pill szia joéjt szia aludj jól kb ennyi :D mlost olvasom: leszállnál rólam, hm már itt tartanánk? :D :D :D ;) :D Kéremkacccsojjaki. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 hát ez az purpival is annyit msneztem, hogy : szia pill szia joéjt szia aludj jól kb ennyi :D mlost olvasom: leszállnál rólam, hm már itt tartanánk? :D :D :D :D :D Jááj azt a túlérzékeny mindenedet :) szúúszááá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Mindjárt Neked is írok, csak /pill. beszélgetek. Kis türelem. :D Idáig vártam, hogy vegyetek fel, mit csináljak ha most egyszerre ketten is megtettétek? Mindjárt...:D Erre mondják hogy :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Erre mondják hogy http://www.naposmezopekseg.hu/upload/lekvaros_bukta.jpg :D :) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 erre mondják ogy kettévágott (miatököm ez na)jaa bukta ? :) ja hogy bukta :D mindig elkavarom magam a részletekben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 erre mondják ogy kettévágott (miatököm ez na)jaa bukta ? :D Kopp... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Kopp... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Mindjárt Neked is írok, csak /pill. beszélgetek. Kis türelem. :D Idáig vártam, hogy vegyetek fel, mit csináljak ha most egyszerre ketten is megtettétek? Mindjárt...:D Ennyire lefoglalnak ezek a fiuk?:D Akkor én nem is kopogok be hozzád :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ennyire lefoglalnak ezek a fiuk?:D Akkor én nem is kopogok be hozzád :D Novy komoly sávszélességet tud fogni ha egyszer elkezdi :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts