Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 hát sztem nem titok kiknek a reakcióját várom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 hát sztem nem titok kiknek a reakcióját várom :D Már megint csajozol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 hát sztem nem titok kiknek a reakcióját várom :D Küldd el neki msn-en. Hamarabb reagál rá :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Isten éltessen. Ám, ha kitöltenétek az adatlapot, akkor a forum kiírná kinek van épp szülinapja. :D Köszi szépen :) Hát...őőő hol kell? :D Meg van adva a születésnap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nincs meg msnen csak A Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Köszi szépen :D Hát...őőő hol kell? :) Meg van adva a születésnap. :D Akkor passz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Akkor passz. :D Nekem is meg van adva és Dáwid köszöntött először, de ő is az iwiw-ről tudta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nincs meg msnen csak A nita? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nekem is meg van adva és Dáwid köszöntött először, de ő is az iwiw-ről tudta. :D Jah, mer' ott megnézem a főoldalt :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 és tudja és tudja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nekem is meg van adva és Dáwid köszöntött először, de ő is az iwiw-ről tudta. :D Akkor passz. :D Nem hiszem amúgy hogy néznék a fórumozók a szülinaposokat. Utoljára akkor pillantottam rá amikor regisztráltam...még 2008 nyarán. Azóta azt is elfelejtettem hogy hol van. :) iwiwen én meg ugye nem vagyok fent. Se myvip. Semmin. Csak opelfórumon,youtube-on, meg van 1 msn címem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 és tudja és tudja :D ezt valahogy nem volt nehéz kitalálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Először is szeretnék elnézést kérni tőletek, hogy beleOFFolok a csetelésetekbe. Megvettem a két Tungsram Megalight Ultra +90%-ot. Véleményem: B*ZDMEG. Nagyon brutális fényereje van, látok már éjszaka is normálisan. :D Mégegyszer bocs az OFF-ért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Először is szeretnék elnézést kérni tőletek, hogy beleOFFolok a csetelésetekbe. Megvettem a két Tungsram Megalight Ultra +90%-ot. Véleményem: B*ZDMEG. Nagyon brutális fényereje van, látok már éjszaka is normálisan. :D Mégegyszer bocs az OFF-ért. :) Használd egészséggel barátom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Először is szeretnék elnézést kérni tőletek, hogy beleOFFolok a csetelésetekbe. Megvettem a két Tungsram Megalight Ultra +90%-ot. Véleményem: B*ZDMEG. Nagyon brutális fényereje van, látok már éjszaka is normálisan. :D Mégegyszer bocs az OFF-ért. :) na jó elnézzük de csak most az eccer :D am talán kételkedtél?? egy évvel ezelőt beszámoltam, a +60% osról, hogy az is jobb, akkor szerinted a +90% os nem lehet jobb, mint egy sima? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 na jó elnézzük de csak most az eccer :) am talán kételkedtél?? egy évvel ezelőt beszámoltam, a +60% osról, hogy az is jobb, akkor szerinted a +90% os nem lehet jobb, mint egy sima? :D Nem kételkedtem, inkább nem ekkora változásra számítottam. :D Viszont a jobb oldali lámpámat szét kell szerelnem, mert szétesett a bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 én meg mostmár hamargyorsan raknám össze a tunnnning lámpámat, mert a gyárival lóf@szt se látok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 én meg mostmár hamargyorsan raknám össze a tunnnning lámpámat, mert a gyárival lóf@szt se látok :D Tegyél bele rendes izzót. :D Ha akarod valamikor megmutatom élőben mit tud. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 én meg mostmár hamargyorsan raknám össze a tunnnning lámpámat, mert a gyárival lóf@szt se látok :D Rakjá bele megalájtot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Tegyél bele rendes izzót. :D Ha akarod valamikor megmutatom élőben mit tud. :D Rakjá bele megalájtot. :) dehogy rakok bele, nem is az enyémek, nem is érdekel....itt vár rám a jó kis philips d2s :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nem kételkedtem, inkább nem ekkora változásra számítottam. :) Viszont a jobb oldali lámpámat szét kell szerelnem, mert szétesett a bele. :D nekem is szét van esve egyiknek a bele... a jobbra blara dőlését állító csavar esett ki de kézzel beállítottam, és úgymaradt. nem mertem nekiállni feszegetni a búrát, mert első feszítésre lepattant egy szilánk, bele az arcomba :S ha jól átmelegítenéd, akkor lehet szép lassan óvatosan szét lehet szedni, Sp biztos tudja a tutit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nekem is szét van esve egyiknek a bele... a jobbra blara dőlését állító csavar esett ki de kézzel beállítottam, és úgymaradt. nem mertem nekiállni feszegetni a búrát, mert első feszítésre lepattant egy szilánk, bele az arcomba :S ha jól átmelegítenéd, akkor lehet szép lassan óvatosan szét lehet szedni, Sp biztos tudja a tutit. naná, egy búra fél perc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Akkor meg sok szép Suzuki van eladó...lehet venni :D Jah ;) nekem meg jó lesz a tied, megelégszek azzal is... :D voltam pár boltban, egyikbe se volt krokodil emelő... Kerítsek egyet 4000-ért? :D Lehet hétvégén járok arra feléd de az még nem 100%... Megvettem a két Tungsram Megalight Ultra +90%-ot. Véleményem: B*ZDMEG. Nagyon brutális fényereje van, látok már éjszaka is normálisan. :D Úgy meglepődtél tőle, hogy szemhéjnyitásra kényszerített? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 naná, egy búra fél perc :D bővebben? szétszedhetnéd az enyémet isakkor, hogy visszarkajam azt a csavart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 bővebben? szétszedhetnéd az enyémet isakkor, hogy visszarkajam azt a csavart... Kinyitom azt neked én is. 2-3 másodperc alatt. attól függően hogy mennyire esik kézre a kalapácsnyél :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts