Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 engm vertek meg... dehát az olyan is volt.. monny 1 címet koma..( vagy többet) aztán kivonul 1 astrás brigád. :) ( méghogy kerülöm a balhékat... ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Akkor ez kötelező darab lesz számomra. Bírom az ilyen filmeket. És van része is. Ezt még nem láttam, de meg kell szereznem ezt is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 am néha azt érzem... átlátszóak a hszeim... írtam ma is több olyat, amire vártam egy két reakciót azt semmi... hallatlan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 am néha azt érzem... átlátszóak a hszeim... írtam ma is több olyat, amire vártam egy két reakciót azt semmi... hallatlan Vannak napok amikor én is ezt érzem...Sose jön a válasz. Na de hát a fórumozás rákfenéje. :) Levittem a szemetet....Kint egy kissrác olyan 8 év körüli rámköszön a lépcsőházban "csókolom".... hát mondom öcsi tegezz.... Az 1 dolog hogy tegnap töltöttem a 19-et de túlzásba ne vigyük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 am néha azt érzem... átlátszóak a hszeim... írtam ma is több olyat, amire vártam egy két reakciót azt semmi... hallatlan Akkora séró mögött nem vették észre a HSZ-t :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Vannak napok amikor én is ezt érzem...Sose jön a válasz. Na de hát a fórumozás rákfenéje. :D Levittem a szemetet....Kint egy kissrác olyan 8 év körüli rámköszön a lépcsőházban "csókolom".... hát mondom öcsi tegezz.... Az 1 dolog hogy tegnap töltöttem a 19-et de túlzásba ne vigyük :) heepibööörszdéjtúújúúú (kicsit berekedve mert beteg vagyok, de így olyan Charlie-s :D ) Mitiszóó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 heepibööörszdéjtúújúúú (kicsit berekedve mert beteg vagyok, de így olyan Charlie-s :D ) Mitiszóó? :D :) :D Köszi :D ( Nembaj szeretem Charlie-t, az astrába soxor szól ) Hát őőő ha már itt járunk Jég duplaviszkivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Vannak napok amikor én is ezt érzem...Sose jön a válasz. Na de hát a fórumozás rákfenéje. :D Levittem a szemetet....Kint egy kissrác olyan 8 év körüli rámköszön a lépcsőházban "csókolom".... hát mondom öcsi tegezz.... Az 1 dolog hogy tegnap töltöttem a 19-et de túlzásba ne vigyük :D gyah :) akkor természetes, hogy nekem átadják az ülőhelyet a buszon a 25évemmel?? :D ezzel csak két hiba van, nem adják át, és nem járok busszal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 gyah :D akkor természetes, hogy nekem átadják az ülőhelyet a buszon a 25évemmel?? :) ezzel csak két hiba van, nem adják át, és nem járok busszal :D srác felpattan a buszon, átadja a helyet a nagyinak. -Fiaam, fogaadjunk hoogy magaa vidééki! -Honnan tudja? -Háát hogy áátadtaa a helyéét. -Mami! fogadjunk hogy maga meg pösti! -Hoonan tuudja? -Hát b.szott megköszöni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 srác felpattan a buszon, átadja a helyet a nagyinak. -Fiaam, fogaadjunk hoogy magaa vidééki! -Honnan tudja? -Háát hogy áátadtaa a helyéét. -Mami! fogadjunk hogy maga meg pösti! -Hoonan tuudja? -Hát b.szott megköszöni... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 srác felpattan a buszon, átadja a helyet a nagyinak. -Fiaam, fogaadjunk hoogy magaa vidééki! -Honnan tudja? -Háát hogy áátadtaa a helyéét. -Mami! fogadjunk hogy maga meg pösti! -Hoonan tuudja? -Hát b.szott megköszöni... :D gyah :) akkor természetes, hogy nekem átadják az ülőhelyet a buszon a 25évemmel?? :D ezzel csak két hiba van, nem adják át, és nem járok busszal :D Én se járok busszal,csak ritkán....fúj... ha nincs autó, akkor meg megoldom valahogy. Maximum bicikli.. De az is eléggé ritka Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Pssszt! :D - itt van a Karesz! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Pssszt! :D - itt van a Karesz! :) :D "jegyeket bérleteket kérem felmutatni ellenőrzésre! " ? :D Amúgy lassan elérjük az 1600. oldalt. :D Haladunk.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 amúgy meg az én kiskoromban nem volt divat a rövid haj :D http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=c7082ddf3...&aid=150447 Aranyos kislány....ki ez?? :) :D Pssszt! :D - itt van a Karesz! :D ;) "jegyeket bérleteket kérem felmutatni ellenőrzésre! " ? :D Amúgy lassan elérjük az 1600. oldalt. :D Haladunk.. Tessék, elmegyek délelőttre a kölkeim sulijába festegetni, erre megint teleírtok vagy 8 oldalt. Nem lesz ez így jó. Jön a retorzió. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Tessék, elmegyek délelőttre a kölkeim sulijába festegetni, erre megint teleírtok vagy 8 oldalt. Nem lesz ez így jó. Jön a retorzió. :D Húha. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Aranyos kislány....ki ez?? :D :D Tessék, elmegyek délelőttre a kölkeim sulijába festegetni, erre megint teleírtok vagy 8 oldalt. Nem lesz ez így jó. Jön a retorzió. :D Mostantól mi megyünk a kölkök sulijába festeni, és te írsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Tessék, elmegyek délelőttre a kölkeim sulijába festegetni, erre megint teleírtok vagy 8 oldalt. Nem lesz ez így jó. Jön a retorzió. :D Néha már úgy érzem hogy nekem szükség is lenne rá.. :D Fúúú gyerekek...úgy fáj a fejem :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Mostantól mi megyünk a kölkök sulijába festeni, és te írsz? :D Na arra befizetek. :D Néha már úgy érzem hogy nekem szükség is lenne rá.. :D Fúúú gyerekek...úgy fáj a fejem :D :D Nekem is, biztosan a higítótól. Mielőtt jönnek a hülye megjegyzések, nem, nem szívtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nem olvastam végig az utóbbi 8 oldalt, volt valami érdekes Dáwid versén, és Novy leénykori képén kívül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nem olvastam végig az utóbbi 8 oldalt, volt valami érdekes Dáwid versén, és Novy leénykori képén kívül? :D :D :D igen. A mézes maci, és az izomkölök :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nekem is, biztosan a higítótól. Mielőtt jönnek a hülye megjegyzések, nem, nem szívtam. :) Hát az lehet... Amikor festés volt nálunk dettó az volt a helyzet. csak mi nyáron csináltuk így állandóan nyitva volt az ablak. aztán nem volt olyan koncentrált. :D :D igen. A mézes maci, és az izomkölök :D :D :D Na meg az alto...hova lehetne szerelni a hihetetlen nagy hifi cuccost..:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Vannak napok amikor én is ezt érzem...Sose jön a válasz. Na de hát a fórumozás rákfenéje. :) Levittem a szemetet....Kint egy kissrác olyan 8 év körüli rámköszön a lépcsőházban "csókolom".... hát mondom öcsi tegezz.... Az 1 dolog hogy tegnap töltöttem a 19-et de túlzásba ne vigyük :D akkó heppi börszdéj tújú! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 akkó heppi börszdéj tújú! Köszi szépen :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Aranyos kislány....ki ez?? :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Köszi szépen :D :) Isten éltessen. Ám, ha kitöltenétek az adatlapot, akkor a forum kiírná kinek van épp szülinapja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts