Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 De mintha az is Suzuki lenne :D jááááj, de annak kevesebb rokoni kapcsolata van a telefonfülkékkel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 jááááj, de annak kevesebb rokoni kapcsolata van a telefonfülkékkel. :) az egy jó gép csak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Jelenleg ugye én egy 1.2ST D kadettet hajtok.....debrecenben a faraktárhíd előtti lámpánál külsőben állt egy suzuki alto, belül meg én...az altoban 3 kölyök az 1ik hátranézett elkezdett vihogni aztán szólt a többinek és mind nézték a kadettet és röhögtek....na jó fiúk ti akartátok...2 gázfröccsről tudták mit akarok, hát próbálta nyomni a kis szappantartó de nagyon nagyon lemaradtak. Aztán következő lámpánál már én nevettem rájuk.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Jelenleg ugye én egy 1.2ST D kadettet hajtok.....debrecenben a faraktárhíd előtti lámpánál külsőben állt egy suzuki alto, belül meg én...az altoban 3 kölyök az 1ik hátranézett elkezdett vihogni aztán szólt a többinek és mind nézték a kadettet és röhögtek....na jó fiúk ti akartátok...2 gázfröccsről tudták mit akarok, hát próbálta nyomni a kis szappantartó de nagyon nagyon lemaradtak. Aztán következő lámpánál már én nevettem rájuk.... :) Azért egy altoban ülve velorexen kívül máson nem igazán kéne neveteni :D Az alto helyből egy vicc... Unokatesóm egyik haverjának az alto kerekét átharapta a kutyája :D :D De szerintem annak az izének a többi része sem komolyabb... El se kezdenék gondolkozni ha egy új alto, vagy egy kocka kadett lenne előttem mint választási lehetőség... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Azért egy altoban ülve velorexen kívül máson nem igazán kéne neveteni :D Az alto helyből egy vicc... Unokatesóm egyik haverjának az alto kerekét átharapta a kutyája :) :D De szerintem annak az izének a többi része sem komolyabb... El se kezdenék gondolkozni ha egy új alto, vagy egy kocka kadett lenne előttem mint választási lehetőség... :D Havernak amikor meséltem...ő is csak nevetett hogy annál szánalmasabb autó nem nagyon létezik. Jaaa....és a lényeget nem mondtam hogy kb 2-2fél méterrel hátrébb álltam mint ők a kis retekkel. annyit láttam a tükörből hogy az is tapossa neki.....nagyon nagyon tapossa neki de....a kadett 'valahogy' jobban pörög. :D meg a kályhacső pufogóm ( uncsim kocsija ) elnyomja a kis vérszegény szukahangot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 egy gyerek itt altoba tervez komoly hifit, és panaszkodik, hogy nincs hely :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 egy gyerek itt altoba tervez komoly hifit, és panaszkodik, hogy nincs hely :D Tegye a motortérbe. Ott van hely :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Tegye a motortérbe. Ott van hely :D :) :D sztem az astrába az egész alto belefér 2szer..de ha 2szer nem is másfélszer biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 :) sztem az astrába az egész alto belefér 2szer..de ha 2szer nem is másfélszer biztos :D Lapraszerelve egy caravanba befér egy pár az tuti :D Nah jóvan ne bántsuk őket, valaki szereti azokat is. (legalábbis használja :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Lapraszerelve egy caravanba befér egy pár az tuti :D Nah jóvan ne bántsuk őket, valaki szereti azokat is. (legalábbis használja :D ) Bátja őket a sors... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 majdnem kiürült a maci... :) elvonási tüneteim lesznek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 majdnem kiürült a maci... :) elvonási tüneteim lesznek :D :D Medvék nemi élete? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Medvék nemi élete? :D neeem perverzkedni... Menjél gyíkolni :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 ÚÚRISTEN :D :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Lalee nem felejtettél el vmit??? sanyának is televan az asztala játékokkal :) a nagy gyerek :D Hú bakker! A tegnapi nap hosszúra sikeredett, a mai alvás is.! Holnap tuti elintézem! :D Most keltem fel másodjára! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 ÚÚRISTEN :D :) :D :D :D :D Majdnem ugyan :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Megunta a Suzukiját? Cserélje le újra! Lökhárító elől-hátul színre legyen fújva! Az immobilájzer már benne van a slusszba, Sohasem fog csalódni a Wagon R+-ba.... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Előre meg kell tervezni azokat a válaszokat amiket ha a barátnőm elolvas akkor nem egy hét "nembeszélekveled"-el jutalmaz :D :D Egy hét csend.... óóóó hát ez öröm és nem bánat. :) :D Amúgy meg a többség csak beígéri de 10 percnél tovább úgy sem bírja :D Csak az enyém. És nem mindig, de volt már hogy idézett olyat amit csak ide írtam, úgyhogy valszeg olvassa Hát ha ennyi hülyeséget képes végigolvani kis féltékenységből akkor gratula van kitartása a csajnak :D Csak 3 napot nem olvastam és alig bírtam végigolvasni ezt a kitudja hány 10 oldalt. Kész agymosás ez a sok hülyeség amit összeírttok pár nap alatt. Érdekes viszont hogy leült kicsit a fórum amióta a két csaj inkább msneznik. Ja, akkor én is csatlakozom (he eddig nem tettem volna): Üdv a fórumon Purpi és Dita! Más: Pénteken szép kis piruettnek voltam szemtanuja Budakeszi határában. Egy srác az alfájával még átslisszant a sárgán és balra kanyarodot mire az kidobta a seggét a nyálkás úton. Küzdött vele de 3 farokcsóválás után csak az árokban kötött ki. Nem csodálkoznék ha a csak elöl téligumis megoldást választók táborából lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Rákötötték 1 fúróra az órát? vagy mi? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Kicsi a bors, de erős! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Kicsi a bors, de erős! :D :) úristen..... :D Szegény gyerek... Nem túl sok gyerekkora lesz, és sztem eddig se volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 úristen..... :D Szegény gyerek... Nem túl sok gyerekkora lesz, és sztem eddig se volt. de... neki 20 év múlva kezdődik a hosszú gyerekkora :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hűha!!! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 de... neki 20 év múlva kezdődik a hosszú gyerekkora :) :D De az nem olyan mint nekünk...visszaemlékszünk a régi szép időkre...amikor nagymama sütötte a jó kis kalácsot, vagy amikor apu elsőnek ültetett az ölébe és fiam kormányozd a ladát a határba... Jó az biztos hogy gazdag lesz meg nagy sikere... de azért...nem szokványos nyugis élete :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 de... neki 20 év múlva kezdődik a hosszú gyerekkora :D :) Igen! Miután 15 percig fog űlni a budin, mert a sok emelgetéstől kockaalakút fog sz@rni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts