dita Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok! :D Csak benéztem. Hiába már nem bírom nélkületek! : :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Télleg? :) Mármint az Oldalbordáitok elolvassák amit írtok? :D Dáwid, Te nagy, szeretnivaló gyerek! :D :D :D Csak az enyém. És nem mindig, de volt már hogy idézett olyat amit csak ide írtam, úgyhogy valszeg olvassa :D De pl.: amikor volt egy házi-madaram a cégnél és annak a képét feltettem fórumra, másnap amikor telefonon mutattam neki, akkor már nem lepődött meg rajta. Már látta :D ;) Ugye hogy ugye? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Csak az enyém. És nem mindig, de volt már hogy idézett olyat amit csak ide írtam, úgyhogy valszeg olvassa :D De pl.: amikor volt egy házi-madaram a cégnél és annak a képét feltettem fórumra, másnap amikor telefonon mutattam neki, akkor már nem lepődött meg rajta. Már látta :) :D Ugye hogy ugye? :D :D nehogyazthidd :D bár fastrat ritkán olvas....de néha előfordul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 óóó gyerekek....még ezen a héten se lesz kész..:) Eddig 320ezer Forint.... :D De legalább megint jó lesz sokáig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nehogyazthidd :D bár fastrat ritkán olvas....de néha előfordul :D Akkor jó, megnyugodtam :D óóó gyerekek....még ezen a héten se lesz kész..:D Eddig 320ezer Forint.... :) De legalább megint jó lesz sokáig :D :D remélhetőleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 óóó gyerekek....még ezen a héten se lesz kész..:) Eddig 320ezer Forint.... :D De legalább megint jó lesz sokáig az ár igazából nem vészes... de ez elég sok idő egy ilyen műveletre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 az ár igazából nem vészes... de ez elég sok idő egy ilyen műveletre... ja sajnos...rohadtul sok idő. Már hiányzik...Addig meg itt van ez a kis kadett.Szombaton meg hazavittem 1 srácot...egy 99es mondeoja van..állítólag turbódizel dehát én életembe nem vezettem olyan lomha autót. :) :D remélhetőleg :D Bízunk benne... Amúgy csináltam 1 videót az "újjászületése" tiszteletére :D meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 ja sajnos...rohadtul sok idő. Már hiányzik...Addig meg itt van ez a kis kadett.Szombaton meg hazavittem 1 srácot...egy 99es mondeoja van..állítólag turbódizel dehát én életembe nem vezettem olyan lomha autót. Bízunk benne... Amúgy csináltam 1 videót az "újjászületése" tiszteletére :D meg :D Azthittem még én vagyok belebuzulva de az hogy este betegen esőben ablakmosószivattyút cseréljek lehet mégsincs semmi hozzád képest :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Azthittem még én vagyok belebuzulva de az hogy este betegen esőben ablakmosószivattyút cseréljek lehet mégsincs semmi hozzád képest :D :D :) :D :D hát na....nagy astrabúzás vagyok. Bár itt sztem mindenki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 :D :) :D hát na....nagy astrabúzás vagyok. Bár itt sztem mindenki :D :D kevesebben mint azt hinnéd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 kevesebben mint azt hinnéd :) az az ő bajuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 kevesebben mint azt hinnéd :) Akkor meg sok szép Suzuki van eladó...lehet venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Akkor meg sok szép Suzuki van eladó...lehet venni :D Sok? oké szép?? :D :D :) Monnyuk a vitara még akár annak is nevezhető, de abból meg nincs sok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sok? oké szép?? :D :D :) Monnyuk a vitara még akár annak is nevezhető, de abból meg nincs sok :D :D Vazze értsed mire írtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Vazze értsed mire írtam :) igenis doktorúr. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Akkor meg sok szép Suzuki van eladó...lehet venni :D nem nekem kell mondani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nem nekem kell mondani :D Nem is neked szólt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nem is neked szólt :D amúgy te áruló vagy :) mit keresel itt H létedre? :D "vércsoport? Fx14nz" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Megunta a Suzukiját? Cserélje le újra! Lökhárító elől-hátul színre legyen fújva! Az immobilájzer már benne van a slusszba, Sohasem fog csalódni a Wagon R+-ba. Beletettek ezer extrát, többet is, mint akart, Leverheti fél gázon az egész Párizs-Dakart! A sok extrából kettőt is kiemel a sajtó: Forgatható kormánykerék, kinyitható ajtó. Ebben már nem pótkerék van: olyan, mint egy airbus, Jár hozzá egy felfújható full pót-Wagon R+. Hegymenetben nem szarozik, simán ez a nyerő, Ahogy tombol alatta ménesnyi lóerő. Sík terepen is odabasz: gyűrődik az aszfalt, Ha gyorsan tolod, feltépi a matchbox-terepasztalt. Kirándulás? Erre lett a ?kocsi? kitalálva, Utazhatsz bent négykézláb, guggolva, vagy állva. Ülés nincsen benne, ez már futurizmus, Hogy is nézne az ki, hogy ül a turizmus? Hely van benne bőven, pótolja a házat, Csak ne menj vele messzire, mert százon eszik százat. Két sajátossága még: az "izomerő-szervó", Meg a klímarendszer: "ablakfüggő thermo". A kesztyűtartójában van egy titkos button, Azt kell megnyomni, ha lerohadsz az úton. Akkor a műszerfal kiírja, hogy: "csocsi", Mert ebből az életben nem lesz már kocsi. Egy esélyed van még: a szupertitkos kódja, De nehogy elhidd, hogy a problémád megoldja. A hibamentesítőt aktiválnád vele, Igen ám, kistestvér, de hogyan írod bele? A Wagon R+-ban az a tuti üzlet, Hogy van hozzá titkos kód, de nincsen billentyűzet. Most aztán szarban vagy; nézel jobbra-balra, Hirtelen új message jön a műszerfalra: "Szeretnék neked egy jó tanácsot adni, Indulj el gyalog, vagy itt fogsz megrohadni." Ha Wagon R+-t vásárol, számoljon a sokkal, A kockázatokkal és a mellékhatásokkal. Amióta gyártják, rajta ül az átok, Már a szlogen mögött nagy átkúrást látok: Gazdaságos motor, meg metálfény kaszni, Suzuki a mi autónk, meg is lehet b.szni! Tudom tudom abbahagytam :) :D de ezt muszáj volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 ... Tudom tudom abbahagytam :) :D de ezt muszáj volt :D Ez nagyon jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Megunta a Suzukiját? Cserélje le újra! (...) Gazdaságos motor, meg metálfény kaszni, Suzuki a mi autónk, meg is lehet b.szni! Tudom tudom abbahagytam :) :P de ezt muszáj volt :D Bazzzzeeeeeee :D :D :D :D A kalapos kikészül ha elolvassa, bár én is sírva olvasom :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Bazzzzeeeeeee :D :) :D :D A kalapos kikészül ha elolvassa, bár én is sírva olvasom :D :D :D Miért? ő swiftet hajt ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 kesztyűtartójában van egy titkos button, Azt kell megnyomni, ha lerohadsz az úton. Ez kurvanagy XDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Miért? ő swiftet hajt :D :) .... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Miért? ő swiftet hajt :D :D De mintha az is Suzuki lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts