Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 akkor már csak nem halsz meg :D mondtam hogy kemény vagyok :) :D no girls, no chat :D :D Nincs hát. Most spórolás van hogy legyen mit írni amikor a lányok feljönnek. Ha most ki-írja magából amit írni akar, akkor mit írunk akkor amikor ittvannak? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nincs hát. Most spórolás van hogy legyen mit írni amikor a lányok feljönnek. Ha most ki-írja magából amit írni akar, akkor mit írunk akkor amikor ittvannak? :D :D zavarban vagy ha lányok vannak körülötted? vagy miért kell tartalékolni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 zavarban vagy ha lányok vannak körülötted? vagy miért kell tartalékolni? :D Előre meg kell tervezni azokat a válaszokat amiket ha a barátnőm elolvas akkor nem egy hét "nembeszélekveled"-el jutalmaz :D :D Rájöttem hogy a méz jó cucc. Komolyan rá lehet szokni :D :) Bár egy műanyag maci fejéből nyalogatni elég furcsa, de simán rászoktam. :D Van elvonó a mézfüggőknek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Amúgy valami emberi ötleted nincs szenvedésmegszüntetésre? :D :) kormány leszedésnek van valami trükkje, vagy csak izomkodás kérdése a dolog? :D :D Tuti befutó... :D Elszakadt egy lánc és 5 mázsa tengeri megszorult a kombájn belsejében, emiatt elfüstölt egy 60e ft-os ékszíj. Ki kellett engedni a földre, utána meg lehetett belapátolni. hosszú nap volt... Nem volt a környéken egy homlokrakodó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 http://www.gun-review.com/images/uploaded/...ieldXd45acp.jpg :D http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...ST-89-01131.jpg :D Tuti befutó... :) Nem volt a környéken egy homlokrakodó? :D Te se az akácmézet adagoltad túl mostanában :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Te se az akácmézet adagoltad túl mostanában :D :D :) Hát nem éppen.. De határeset... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hát nem éppen.. De határeset... :D :D dehát még délelött van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hát nem éppen.. http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/26/11/...180fb3c9958.jpg De határeset... :D :D Majdnem :D cserélünk? :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Lalee nem felejtettél el vmit??? sanyának is televan az asztala játékokkal :D a nagy gyerek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Majdnem :D cserélünk?http://kepfeltoltes.hu/091026/20091026_001...ltoltes.hu_.jpg :D :D :) Azért ott figyel a Sharp-os nyalizós "Kedves Flautner Dávid" borosüveg is, vagymiaz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Azért ott figyel a Sharp-os nyalizós "Kedves Flautner Dávid" borosüveg is, vagymiaz. :D gyjah télleg. Igen, a borok is ott laknak hogy kéznél legyenek :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Azért ott figyel a Sharp-os nyalizós "Kedves Flautner Dávid" borosüveg is, vagymiaz. :D azt néztem én is, de a radiátoron, biztos használ a méznek, de a bornak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 azt néztem én is, de a radiátoron, biztos használ a méznek, de a bornak... 1-részt nincs még fűtés (fázom is a qrva életbe) másrészt meg nem isszuk meg. Az első névre szóló borom. :D :D Itt a sorrend hogy hogy jutottam el az utolsó üvegig :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 hát ha már ti is üvegeztek itt, akkor én is villantok egy képet :) ha vkinek feltünne, hogy ezeknek a kupakoknak vhogy nem ott kellene lenniük, ezazért van, mert már ujra lettek töltve olyannal, ami abban a fekete üvegben volt :D Bestilo ha ez mond vkinek vmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 1-részt nincs még fűtés (fázom is a qrva életbe) másrészt meg nem isszuk meg. Az első névre szóló borom. :D :D Itt a sorrend hogy hogy jutottam el az utolsó üvegig :) :D Azért az a pici jéger gáz. Felettem a polcon itt figyel a literes kiszerelés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Azért az a pici jéger gáz. Felettem a polcon itt figyel a literes kiszerelés. :D olyan mint a szekrényemben? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Azért az a pici jéger gáz. Felettem a polcon itt figyel a literes kiszerelés. :D Az a pici jéger a legjobb emlék az iskolai fizikaórákról :D :D :D Amúgy inkább unicumos vagyok :D :) ezek azok amiket az ágyam mellől össze tudtam söpörni a párkányra, lényegében felállás, és takaró alól kimászás nélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 sanyának is televan az asztala játékokkal :D a nagy gyerek :D Nos, legalább ha már driftelni akarok akkor van miből válogatnom, a másik hangfalon ott vigyorog egy Skyline GT-R is.. Amúgy meg erős késztetést érzek arra, hogy lassan elő szedjem a szekrény mélyéről a Momo kormányt, lassan elkezdődik a "síszezon" azt gyakorolni kéne kicsit, nehogy az igazit rongyoljam le valami sziklafalon... :D :D Azért az a pici jéger gáz. Felettem a polcon itt figyel a literes kiszerelés. :D Hagyjad már, 2 deci kóla meg egy Turbo rágó és kakukk van.. ;) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nos, legalább ha már driftelni akarok akkor van miből válogatnom, a másik hangfalon ott vigyorog egy Skyline GT-R is.. Amúgy meg erős késztetést érzek arra, hogy lassan elő szedjem a szekrény mélyéről a Momo kormányt, lassan elkezdődik a "síszezon" azt gyakorolni kéne kicsit, nehogy az igazit rongyoljam le valami sziklafalon... :D :D Hagyjad már, 2 deci kóla meg egy Turbo rágó és kakukk a srác.. :D :D :D :D mennyivel olcsóbb lenne :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nos, legalább ha már driftelni akarok akkor van miből válogatnom, a másik hangfalon ott vigyorog egy Skyline GT-R is.. Amúgy meg erős késztetést érzek arra, hogy lassan elő szedjem a szekrény mélyéről a Momo kormányt, lassan elkezdődik a "síszezon" azt gyakorolni kéne kicsit, nehogy az igazit rongyoljam le valami sziklafalon... :D :D Hagyjad már, 2 deci kóla meg egy Turbo rágó és kakukk van.. ;) :) :D :D nekema szerkrény van tele ilyenekkel :D citrom saxo meg skyline gtr is van :D távirányítósba bibibííí a citrom meg eleve ilyen driftes, mert csak farolva tud menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nekema szerkrény van tele ilyenekkel :D citrom saxo meg skyline gtr is van :D távirányítósba bibibííí a citrom meg eleve ilyen driftes, mert csak farolva tud menni :D S60R, azzal parkettán télleg nem lehet egyenesen menni :D mellette dobozolva impreza wrc Ő tud egyenesen menni, de csak mert kicsi, és mire elér a szoba egyik felétől a másikig ki lehet egyenesíteni :D (ki a gyerekes? :D :) ) ;) (a tv-mre nem beszójjá, látom én eleget hogy mekkora :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 hm vajona hifi is SHARP ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 hm vajona hifi is SHARP ? :D Ez nem, ez még korábbi. A sharp öcsémnél van :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Előre meg kell tervezni azokat a válaszokat amiket ha a barátnőm elolvas akkor nem egy hét "nembeszélekveled"-el jutalmaz :D ;) Rájöttem hogy a méz jó cucc. Komolyan rá lehet szokni :D :D Bár egy műanyag maci fejéből nyalogatni elég furcsa, de simán rászoktam. :D Van elvonó a mézfüggőknek? :D Télleg? :) Mármint az Oldalbordáitok elolvassák amit írtok? :D Dáwid, Te nagy, szeretnivaló gyerek! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Télleg? :D Mármint az Oldalbordáitok elolvassák amit írtok? :) Dáwid, Te nagy, szeretnivaló gyerek! :D :D :D már akinek van :D (bár nekem egyik se nézelődne sehol ) ja az tuti hogy nagy vagy 2 méter magas biztos megvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts