Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Öööö! :D Nem vagyok toppon, mit is jelent ez? Szívesen! :D Komolyan így gondolom. of course - természetesen :) :D Köszi. Remélem holnapra már hősugárzón kívül másra is használható leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 of course - természetesen :D :D Köszi. Remélem holnapra már hősugárzón kívül másra is használható leszek :) papírnehezék, támaszték, fogas, termosz :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 papírnehezék, támaszték, fogas, termosz :) :D :D :D :D Ez de meleg. :D Már bo csi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 papírnehezék, támaszték, fogas, termosz :D :D :D :D :D Ez de meleg. :D Már bo csi. Köszi gyerekek. Ettől a röhögéstől máris jobb :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 :) :D Ez de meleg. :D Már bo csi. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 mászóka!!! mivel olyan magas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 mászóka!!! mivel olyan magas :D Az. És akkorát üt mint a hinta amit nem vesz észre az ovis gyerek amikor elszalad alatta... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Az. És akkorát üt mint a hinta amit nem vesz észre az ovis gyerek amikor elszalad alatta... :D nane mond már :D ilyen állapotban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 nane mond már :) ilyen állapotban :D ilyen állapotban akkor csak leköhöglek azt többet vergődsz utána mintha lecsaptak volna. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 ilyen állapotban akkor csak leköhöglek azt többet vergődsz utána mintha lecsaptak volna. :D :D bioháború :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 ilyen állapotban akkor csak leköhöglek azt többet vergődsz utána mintha lecsaptak volna. :D :) gyahdegonoszkisgempafej :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 bioháború :D azaz. Kifejlesztem a D5N1-t. Vagy ha az emberről vírust neveznek el akkor már nem áll jól? :D Csak hogy készüljek a jövő hétre :D kormány leszedésnek van valami trükkje, vagy csak izomkodás kérdése a dolog? (lufimentes persze) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 azaz. Kifejlesztem a D5N1-t. Vagy ha az emberről vírust neveznek el akkor már nem áll jól? :D Csak hogy készüljek a jövő hétre :D kormány leszedésnek van valami trükkje, vagy csak izomkodás kérdése a dolog? (lufimentes persze) :) k1n1...kiüt teljesen, f1n1 a gyors :D izomkodás, de a csavart ne vedd ki teljesen, mert orrtörést okozhat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 k1n1...kiüt teljesen, f1n1 a gyors :D izomkodás, de a csavart ne vedd ki teljesen, mert orrtörést okozhat :D :) :D ez nem rossz ötlet. :D köcc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Na vége a mai napnak. :D Hajnal fél 6-tol nyomtuk és nemrég jöttem haza. Úgy tűnt, jó nap lesz, de besötétedett, erre majdnem kigyulladt a kombájn. Elszakadt egy lánc és 5 mázsa tengeri megszorult a kombájn belsejében, emiatt elfüstölt egy 60e ft-os ékszíj. Ki kellett engedni a földre, utána meg lehetett belapátolni. hosszú nap volt... A mai nap képekben (csak egy része) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Na vége a mai napnak. :) Hajnal fél 6-tol nyomtuk és nemrég jöttem haza. Úgy tűnt, jó nap lesz, de besötétedett, erre majdnem kigyulladt a kombájn. Elszakadt egy lánc és 5 mázsa tengeri megszorult a kombájn belsejében, emiatt elfüstölt egy 60e ft-os ékszíj. Ki kellett engedni a földre, utána meg lehetett belapátolni. hosszú nap volt... A mai nap képekben (csak egy része) :D :D hát nem unatkoztatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Az én receptem: forrófürdő, aztán forró tea cö vitaminnal, utána egy kupica pálinka és irány az ágyikó. Másnap csuron vizes az ágy és semmi bajom. :D Amikor régebben még versenyszinten nyomtam a futást az edzőm (aki a 68-as olimpián ezüstérmes lett 50km-es gyaloglásban) azt szokta mondani, hogy az edzés meggyógyít, én mostanában is erre esküszöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Csak ne a gyógyszerekkel egyszerre... Van egy munkatársam napi szinten bebacik mint a csacsi és van hogy elkezd otthon randalírozni nem birnak vele. De mondta a fia semmi gond van a papinak nyugtatója bevetetik vele, és utánna kezelhető. Kérden hogyan lehet bevetetni egy hőzöngővel a gyógyszert? Hát beletesszük a pálinkába. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 az autóban fogyasztható részt nem írtam, de tessék odaérteni :) :D Engem a paprikapálinka tett helyre egyszer egy ilyen két hetes nyavalyából. Beszedtem én is mindenféle gyógyszert, nem segített két hét alatt sem, aztán egyik haver megkínált paprikapálesszel (az a fajta, aminek az üvegében ott úszkál a paprika), azt hittem nem élem túl, mikor megittam (nem árulta el előtte, hogy mi az). Viszont másnapra kutya bajom se volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Van egy munkatársam napi szinten bebacik mint a csacsi és van hogy elkezd otthon randalírozni nem birnak vele. De mondta a fia semmi gond van a papinak nyugtatója bevetetik vele, és utánna kezelhető. Kérden hogyan lehet bevetetni egy hőzöngővel a gyógyszert? Hát beletesszük a pálinkába. :D Miért? A mentôn csak intravénás gyógyszereket használunk. Ha az illetô se@@részeg és duhajkodik, kapja a Diát intravénásan....ha nem akkor Fenobarbitál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Engem a paprikapálinka tett helyre egyszer egy ilyen két hetes nyavalyából. Beszedtem én is mindenféle gyógyszert, nem segített két hét alatt sem, aztán egyik haver megkínált paprikapálesszel (az a fajta, aminek az üvegében ott úszkál a paprika), azt hittem nem élem túl, mikor megittam (nem árulta el előtte, hogy mi az). Viszont másnapra kutya bajom se volt. Egyszer kipróbáltuk az úszós paprikalét mi is. Osztálykirándulásra bevásároltunk (nagyobb tatyóba vittük haverral a piát mint amekkora kettőnk ruhás-táskája volt összesen :D ) és valahogy rábeszéltük egymás hogy próbáljuk má' ki, jól is néz ki, meg bizonyos szint után már úgyis mindegy mit iszunk, próba cseresznye. Hát nem volt mindegy :D Olyan készek voltunk már, hogy egy szomszéddal nyittattuk ki az üveget mert az se ment, de igazából nem emlékszem hogy mi volt a rosszabb... az a korty, vagy a komplett másnap :) Viszont most egész jól vagyok a tegnaphoz képest, pedig nem is ittam semmit a forró C-betűsökön kívül :D ez nagy :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 akkor már csak nem halsz meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 ez nagy :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 no girls, no chat :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 no girls, no chat :D :) Ami késik, nem múlik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts