Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 :D Most raktam fel...Már műkszik akkor vegyél fel vagy igazolj vissza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 akkor vegyél fel vagy igazolj vissza... Mi van öcsém?Ez nem a chat.hu! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Mi van öcsém?Ez nem a chat.hu! :D még öcsém :) vicces am meg vmit elbaszott, mert kétnapja felvetette magát azt sehun semmi :D meg msnen kell dumálni nem itt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 akkor vegyél fel vagy igazolj vissza... Már visszaigazoltalak rég!!Én látlak is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 még öcsém :D vicces am meg vmit elbaszott, mert kétnapja felvetette magát azt sehun semmi :D meg msnen kell dumálni nem itt :D Aztán jönnek a hány éves vagy,honna írsz kérdések! :D Egyszerűbb megkeresni wiwen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 meg msnen kell dumálni nem itt :D Szójjábe Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Na én meg feljöttem bp-re, haverom égve hagyta a beltérvilágítást a yarisában pár napja, szal bikáztam is egyet a kolikertben. De előtte felvontattam a yarist. Azért volt kuplungszag, mostmár csereérett tényleg, főleg hogy múlt héten egy transporter t3-ast is elráncigáltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Aztán jönnek a hány éves vagy,honna írsz kérdések! :D Egyszerűbb megkeresni wiwen! :) :D ezen már napok óta tulvagyunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 :D Jó akkor mondok egy (férfiak számára) lelombozó dolgot: van egy 2 és fél éves kislányom... ...és? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 ... nemám komolyan venni Heningbá ... Majd meggondolom, most fáradt vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Ááá! Nem hiszem. :D Egyrészt én már nem vagyok olyan "kelendőkorú" mint Anita, másrészt ez nem társkereső! Novy megmondta! :D :D :) Jó akkor mondok egy (férfiak számára) lelombozó dolgot: van egy 2 és fél éves kislányom... :D :D Abszolút nem jól gondolod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 ja ha kemény a gumi kevésbé rogyan be fekezéskor, ígykiseb a apadás ettől függelenül én is 2.4el járok És vettél észre valami fogyasztás csökkenést, vagy csak úgy gondolod hogy kevesebbet eszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 És vettél észre valami fogyasztás csökkenést, vagy csak úgy gondolod hogy kevesebbet eszik? Ezt épp Novytól kérdezed!? Te tiltásig pörgeted ő meg 150-el jár-kel... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Ezt épp Novytól kérdezed!? Te tiltásig pörgeted ő meg 150-el jár-kel... :D :) ettől függetlenül tudommikor mennyit eszik :D keményebb gumival csökken a gördülési ellenállás, szóval kevesebbet kell ennie. és a kormányt is könyebb tekerni Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 :D :) Abszolút nem jól gondolod! :D A nő, mint a jó bor: beérés után adja a legjobb ízeket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 A nő, mint a jó bor: beérés után adja a legjobb ízeket... :) Ez nem tévedés :D a korral nemesedik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 alarm für cobra 11 neues epizodok :D van puf puf meg bum bum Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 alarm für cobra 11 neues epizodok :D van puf puf meg bum bum Esti mese. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 alarm für cobra 11 neues epizodok :D Új a csodát, esetleg neked :) látszik, hogy nem vagy igazi Cobra 11 fan, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Új a csodát, esetleg neked :D látszik, hogy nem vagy igazi Cobra 11 fan, a myagar csatornánuj , vagyis az RTL-en de am nem is vok fan a "der clown" sokkal jobb volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 alarm für cobra 11 neues epizodok :) van puf puf meg bum bum Ahányszor nézem mindig összeszorul a szivem, hogy mennyi és milyen autókat törnek össze - még ha, tisztában vagyok is vele, hogy azok "ki vannak belezve"...de akkor is.. Hiába na, bőven belefér a költségvetésbe, ez biznisz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 a magyar csatornán új , vagyis az RTL-en Én nem kesselek drótostévéért, szerinted hol szoktam nézni? A Viván? :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 ettől függetlenül tudommikor mennyit eszik :D keményebb gumival csökken a gördülési ellenállás, szóval kevesebbet kell ennie. és a kormányt is könyebb tekerni Mindegy én visszaengedek belőle valamennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Én nem kesselek drótostévéért, szerinted hol szoktam nézni? A Viván? :D :) :D :D Ez(ek) a rész(ek) már valóban volt(ak)...."egyszer már láttam meghalni" Tomot. :D és ez a másik fickó is egy beépitett zsaru. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Ez(ek) a rész(ek) már valóban volt(ak)...."egyszer már láttam meghalni" Tomot. :) ...és feléledt? A zombi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts