dita Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem újkeletű a dolog sajnos, uh ne vedd magadra. :D Azt nem értem, hogy meg van az msn-etek egymásnak. Miért nem ott intézitek az ilyet? :) Be is írtam az msn címemet az adatlapomra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Be is írtam az msn címemet az adatlapomra... :D Akkor számíts rohamra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Be is írtam az msn címemet az adatlapomra... :D Helyes. :D Mások is kitölthetnék rendesen az adatlapjukat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem, veled együtt már ketten vagytok két nap alatt :D végülis az már többesszám :D :D Remélem ennek örültök!Bár ahogy visszaolvastam látom csak elvonom a figyelmeteket a komoly témákról.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Mielött tele lesz újabb 15 oldal... Sziasztok! (bocs, ez lemaradt) Az ABC felsorolása elött, megsúgom, hogy Editnek hívnak (már akit érdekel). :D Köszönöm az üdvözléseket! :D Jól esett! Szia.Üdv!!Végre egy nő!!Ééééljeeennn. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Miből jöttél rá? :) :D Viccet félretéve, /pillanat várományosa vagyok egy Astra F 1.6 16 szelepes sedannak. Most zajlik a hitelelbírálat. huh és sedan!!Azért mi nők tudjuk mi a jó!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 téged megelőző hölgyemény ... még azt nem tom belül milyen, de kívül olyasmi, cicababás:P (rem ezt nem kapom tőle vissza :) ) am meg olyan mindegy ki milyen... nagyrészesoha setalálkozik csak egy két taggal innen...meg egyébként se társkereső Cicababás????Hát köszönöm szépen!!Gondolod h ezt csak ilyen könnyen megúszod?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 huh és sedan!!Azért mi nők tudjuk mi a jó!!! :D Pedig a caravannak vannak komoly előnyei a sedan-nal szemben :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Pedig a caravannak vannak komoly előnyei a sedan-nal szemben :D :) Hát lehet én elismerem,de nekem az nagyon nem tetszik.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hát lehet én elismerem,de nekem az nagyon nem tetszik.... :) Nem baj, nem neked kell járni vele :D :D Azért gyártottak ennyi félét hogy mindenki megtalálja amit keres :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Én is megadtam az msn-em... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem baj, nem neked kell járni vele :) :D Azért gyártottak ennyi félét hogy mindenki megtalálja amit keres :D Ez igy van.Én általában (nő létem ellenére)a minél nagyon autókat szeretem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hening nagy varázslónk szava narancs...izé, parancs! Nekem is oda van csinálva az msn, ha valakit érdekelne, bár én nem is szoktam offolni. :D :D Mellesleg annyira nem vagyok benne jártas, hogy abban sem vagyok biztos, hogy jól csináltam-e...a mailcimet kell odairni vagy a nevemet..szerintem mindkettő alapján megtalálható lennék, nem? Meg mi a különbség a Win.Live messenger és a Win.messenger között? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem újkeletű a dolog sajnos, uh ne vedd magadra. ;) Azt nem értem, hogy meg van az msn-etek egymásnak. Miért nem ott intézitek az ilyet? :D ha visszaolvaol többször is szóltam egyes embereknek, hogy lépjen már fel msnre :P Szorul a hurok Novy? :D Most hogy szóbahoztad, az enyém valamiért nem működik. Frissített, azóta nem jó. a te neved ki se kell írni, ez egyértelmű :P mert mindenkinek nincs meg :D és ha egyszer valaki beszól egy olyat amire nem lehet nem visszaszólni akkor már van kettő, amit ha olvas egy harmadik valaki, akkor ő is beleszól, és így a végére már mindenki rápörög arra hogy csak beleszövegel egyet az egészbe, és bumm így lesz a... szóval bocsika, ígyekszem visszafogni a Novyt, felháborító mennyit szövegel :D :D :D :) igyekszel mi? te is ellépsz egyből msnről, és itt kell írni neked ;) :D és visszaolvasta és visszaolvasta=keveset írtunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Be is írtam az msn címemet az adatlapomra... :D Én is megadtam az msn-em... Versenyhelyzet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Versenyhelyzet :D Erről beszéltem én is az előbb. Nem fognak unatkozni a lányok az biztos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hát lehet én elismerem,de nekem az nagyon nem tetszik.... :D Nem baj, nem neked kell járni vele :D :D Azért gyártottak ennyi félét hogy mindenki megtalálja amit keres :D Nekem meg pont a Sedan nem jön be annyira. Olyan nagypapisnak érzem. :D Persze egy jó kis optikai tuning segít ezen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Erről beszéltem én is az előbb. Nem fognak unatkozni a lányok az biztos. :D De azért a biztonság kedvéért te is kiírtad az aláírásodba az msn címedet :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Erről beszéltem én is az előbb. Nem fognak unatkozni a lányok az biztos. :D Rendes gyerek vagyok, nem zaklatom őket :D :D (mostmár aztán tuti el leszek tiltva a fórumtól. Barátném már akkor is lázadt amikor itt még csak hím egyedek voltak :) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hát lehet én elismerem,de nekem az nagyon nem tetszik.... :D Nekem meg pont a Sedan nem jön be annyira. Olyan nagypapisnak érzem. :D Persze egy jó kis optikai tuning segít ezen... :D mind a kettő nagyon színfüggő, akárcsak a 3 ajtós, szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nesztek, "húsleves"! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 De azért a biztonság kedvéért te is kiírtad az aláírásodba az msn címedet :D :) meg a telszámot is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 De azért a biztonság kedvéért te is kiírtad az aláírásodba az msn címedet :D :) Mérne. Tanácselnök úr se reklamáljon.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Pedig a caravannak vannak komoly előnyei a sedan-nal szemben ;) ;) Akkor te már tudsz valamit.. :P Nem is tudom miért lett az asszony féltékeny egy caravanos barátoscsajszimra.. :D :D :D :D Hát lehet én elismerem,de nekem az nagyon nem tetszik.... :D Pedig elhiheted, hogy komoly előnyökkel rendelkezik esetenként.. :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Mostanra jutottam el addig hogy feltegyek pár képet a kedvenc játszóteremről :D :D 1 2 3 És a vegyes-üzemű kétmotoros zafira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts