Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 így e ni: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=c15b4c829...&aid=150447 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 így e ni: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=c15b4c829...&aid=150447 Vezérlőpult -> Opciók -> Fórum beállítások -> Üzenetszerkesztő -> Alapszerkesztő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Vezérlőpult -> Opciók -> Fórum beállítások -> Üzenetszerkesztő -> Alapszerkesztő. :D kössz már csak az a kérdés, miért állítódott el, mert ott ugyan nem jártam. nah én is lépek csákó Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Jó éjt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 kpm sárga az igazi Ott a pont :) Most, hogy így mondod van 2 liter belőle, fényezésjavítás helyett inkább átfújatom az egészet. Kérdés, hogy elég-e annyi az egész kasznira? :D Tetszik a hozzáértés, a kreatív problémamegoldás stb. Na, jó nem akarok udvarolni. :P Hááát, kreativitásból van bőven, főleg Novynak.. :D :D :D Deee, csak nyugodtan.. ;) :D Egyébként üdv felénk! ma forró napom van legalábbis az este Emléxel arra a mekis-reggelis reklámra? :D Na kb én is úgy jártam vagy 4 éve, beállítottam az átfolyós kazánt zuhanymelegre, hetekig a kutya sem nyúlt hozzá aztán jött valami házibuliszerű főzőcskézés megizé. Valakinek kevés volt a kb 40-50 fokos víz mosogatni, én meg akkor jöttem melóból haza. Persze se szó se beszéd én meg aláugrottam, széttéptem a függönyt, lezúztam a polcot, ordítottam mint a sakál és végül szerencsémre a szennyestartót követve a padlón kötöttem ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 BLITZ pl nekem így közelebb van. hogy Debrecenben van most már de!! Balcsinak jobban örülnék, az lenne az igazi, egy ilyen sátorozós kempingelős hétvégéhez elengedhetetlen egy tó... Debrecenben ez meg ugye nincs, ha jól tudom. Hány tavat mondjak? :D Vegyél már elő egy részletesebb térképet -akár neten is megnézheted :D van pár tavacska biza csak hát a pecások nem nagyon tűrik meg a bulizós népet :D bár lehet kulturált módon is bulizni, nem motort-kipuffot bömböltetve.. :D :D Mondjuk nekem ez a legutóbbi blicc-kemping inkább az amcsi pités zenetáborra emlékeztetett :) erdő, izé, hozé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Már megint. :) Ez most "csak" 9 oldal volt, de azééééééééé" ez is sok. Pláne, hogy ennyi marhaságot kell olvasni. :D Regnap elfelejtettem a nagy mérgelődésem közepette: Purpi, Dita üdv néktek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Már megint. :D ennyi marhaságot :D "Töröl" :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hány tavat mondjak? :D Vegyél már elő egy részletesebb térképet -akár neten is megnézheted ;) van pár tavacska biza csak hát a pecások nem nagyon tűrik meg a bulizós népet ;) bár lehet kulturált módon is bulizni, nem motort-kipuffot bömböltetve.. :D :P Mondjuk nekem ez a legutóbbi blicc-kemping inkább az amcsi pités zenetáborra emlékeztetett :) erdő, izé, hozé... :D na ez az a kempingben nem volt tó. Már megint. :D Ez most "csak" 9 oldal volt, de azééééééééé" ez is sok. Pláne, hogy ennyi marhaságot kell olvasni. :D Regnap elfelejtettem a nagy mérgelődésem közepette: Purpi, Dita üdv néktek. :D asszittem ez az egyéb csevegés, és bezony volt szó autókról is :P de ha nem jó, akkor nyitni kéne egy chat topikot, vagy ha úgy tetszik,egy OFF topik, és akkornem lesz telecsevegve az egyéb ;) "Töröl" :( :D :D dehogy kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 a kempingben nem volt tó. asszittem ez az egyéb csevegés de ha nem jó, akkor nyitni kéne egy chat topikot, vagy ha úgy tetszik,egy OFF topik, és akkor nem lesz telecsevegve az egyéb :D Ott nem csak a szomszédban.. :D Én már felvetettem régebben de leszavaztak... :D :D Végülis ha úgy nézzük okés mivel ez egy technikai fórum lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Ott nem csak a szomszédban.. :D Én már felvetettem régebben de leszavaztak... :D :) és a szomszédba miképpen lehet átmenni? ez az sokmindent leszavaznak, aztán jön a duma, hogy sok a duma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 "Töröl" :D :D :D Kéne, de az is rengeteg meló lenne. :) ... asszittem ez az egyéb csevegés, és bezony volt szó autókról is :D de ha nem jó, akkor nyitni kéne egy chat topikot, vagy ha úgy tetszik,egy OFF topik, és akkornem lesz telecsevegve az egyéb :D dehogy kell Nem kell semmiféle chat topic, azért van az egyéb. Viszont nektek is meg kéne gondolni, hogy mit "vettek a papírra". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 és a szomszédba miképpen lehet átmenni? ez az sokmindent leszavaznak, aztán jön a duma, hogy sok a duma. Átmész a kemping felé vezető út túloldalára, 1-200 méter és ott a Vekeri taw.. :D Khm, no comment :D ez már nem rám tartozik :D nem mintha kaptam volna kulcsot üres kamrához... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Kéne, de az is rengeteg meló lenne. :D Nem kell semmiféle chat topic, azért van az egyéb. Viszont nektek is meg kéne gondolni, hogy mit "vettek a papírra". :) de am ezt bírom. mindenkinek van hozzászólása az összes hülyeséghez, amit bárki felvet... de leginkább 3 embernek van érte szólva... többnyire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 de am ezt bírom. mindenkinek van hozzászólása az összes hülyeséghez, amit bárki felvet... de leginkább 3 embernek van érte szólva... többnyire :D Megneveztem bárkit is? Az én hsz-m minden "elkövetőre" vonatkozott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Már megint. :D Ez most "csak" 9 oldal volt, de azééééééééé" ez is sok. Pláne, hogy ennyi marhaságot kell olvasni. :D Regnap elfelejtettem a nagy mérgelődésem közepette: Purpi, Dita üdv néktek. :D Bocs Hening! :D Most rövid időn belül ketten is jöttünk újak, mégpedig nőböl. Ez keltett egy kis feltűnést, de biztos vagyok benne, hogy pár nap alatt elmúlik a nagy érdeklődés és visszaáll minden a "régi kerékvágásba". Köszönjük Neked is az üdvözlést (persze Sancinak is)! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Megneveztem bárkit is? Az én hsz-m minden "elkövetőre" vonatkozott. Kijjazamocsok?? :) Sose láttam de elkapom ha elém kerül :D De igaz, megint elborultunk egy "kicsit". Dita! megnyugtatlak mi alapjáraton ilyen vagyunk, nem kell hozzá feltétlen nő :D (bár a 15, és a 9 oldal azé' rekord szerintem :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Kijjazamocsok?? :D Sose láttam de elkapom ha elém kerül :D De igaz, megint elborultunk egy "kicsit". Dita! megnyugtatlak mi alapjáraton ilyen vagyunk, nem kell hozzá feltétlen nő :D (bár a 15, és a 9 oldal azé' rekord szerintem :D ) Mennyit tesz egy kis "vérfrissités"! :) Behoztátok/-tuk a nyári lemaradást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Bocs Hening! :D Most rövid időn belül ketten is jöttünk újak, mégpedig nőböl. Ez keltett egy kis feltűnést, de biztos vagyok benne, hogy pár nap alatt elmúlik a nagy érdeklődés és visszaáll minden a "régi kerékvágásba". Köszönjük Neked is az üdvözlést (persze Sancinak is)! :) Nem újkeletű a dolog sajnos, uh ne vedd magadra. :D Kijjazamocsok?? :D Sose láttam de elkapom ha elém kerül :D De igaz, megint elborultunk egy "kicsit". Dita! megnyugtatlak mi alapjáraton ilyen vagyunk, nem kell hozzá feltétlen nő :D (bár a 15, és a 9 oldal azé' rekord szerintem :D ) Azt nem értem, hogy meg van az msn-etek egymásnak. Miért nem ott intézitek az ilyet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 de am ezt bírom. mindenkinek van hozzászólása az összes hülyeséghez, amit bárki felvet... de leginkább 3 embernek van érte szólva... többnyire :D Szorul a hurok Novy? :D Nem újkeletű a dolog sajnos, uh ne vedd magadra. :D Azt nem értem, hogy meg van az msn-etek egymásnak. Miért nem ott intézitek az ilyet? :) Most hogy szóbahoztad, az enyém valamiért nem működik. Frissített, azóta nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem újkeletű a dolog sajnos, uh ne vedd magadra. :D Azt nem értem, hogy meg van az msn-etek egymásnak. Miért nem ott intézitek az ilyet? :D mert mindenkinek nincs meg :D és ha egyszer valaki beszól egy olyat amire nem lehet nem visszaszólni akkor már van kettő, amit ha olvas egy harmadik valaki, akkor ő is beleszól, és így a végére már mindenki rápörög arra hogy csak beleszövegel egyet az egészbe, és bumm így lesz a... szóval bocsika, ígyekszem visszafogni a Novyt, felháborító mennyit szövegel :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Én a Skype-ot használom mint "csevegőizét"... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem újkeletű a dolog sajnos, uh ne vedd magadra. :) Azt nem értem, hogy meg van az msn-etek egymásnak. Miért nem ott intézitek az ilyet? :D Igen az msn jó dolog, spzolival, meg daykillerrel oldalakat írogatunk, még jó hogy nem hozzuk be ide fórumra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 mert mindenkinek nincs meg :D és ha egyszer valaki beszól egy olyat amire nem lehet nem visszaszólni akkor már van kettő, amit ha olvas egy harmadik valaki, akkor ő is beleszól, és így a végére már mindenki rápörög arra hogy csak beleszövegel egyet az egészbe, és bumm így lesz a... szóval bocsika, ígyekszem visszafogni a Novyt, felháborító mennyit szövegel :D :D :D :) Akkor nézd meg a profilját, vagy kérd el tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Igen az msn jó dolog, spzolival, meg daykillerrel oldalakat írogatunk, még jó hogy nem hozzuk be ide fórumra. :) Akkor már nem egy kizárást kaptunk volna asszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts