Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 A lányoknak is egy Hűha!!! :) ááhh... b+ az elejét el se olvastam, csak a Hűha sz villant, aztán kattintottam is reflexből :D egyre jobban épülök lefelé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 téged megelőző hölgyemény ... még azt nem tom belül milyen, de kívül olyasmi, cicababás:P (rem ezt nem kapom tőle vissza :D ) am meg olyan mindegy ki milyen... nagyrészesoha setalálkozik csak egy két taggal innen...meg egyébként se társkereső Ezt szomorúan hallom, gondoltam néha összefuttok egy Opeltalálkozón. Egyetértek, nem társkereső. :D Bár nem hittem volna, hogy ezt pont Tőled "hallom" majd! :D :D Pár nappal ezelött is olvastalak ám Titeket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Ezt szomorúan hallom, gondoltam néha összefuttok egy Opeltalálkozón. Egyetértek, nem társkereső. :D Bár nem hittem volna, hogy ezt pont Tőled "hallom" majd! :D :D Pár nappal ezelött is olvastalak ám Titeket! :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Ezt szomorúan hallom, gondoltam néha összefuttok egy Opeltalálkozón. Egyetértek, nem társkereső. :D Bár nem hittem volna, hogy ezt pont Tőled "hallom" majd! :D :D Pár nappal ezelött is olvastalak ám Titeket! :D kakskodás csak :) de szoktak lenni opel talik, de pl pestiekkel nem igazán találkozom. kedettosokkal találkoztam már de a borsodiaknak messze van pest, a pestieknek messze van borsod szóval... egyébként Tokajban találkoztunk már Lalee Sanci és én. na meg ugye van az évenkénti Blitz oda járnak a legtöbben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 kakskodás csak :D de szoktak lenni opel talik, de pl pestiekkel nem igzán találkozom. kedettosokkal találkoztam már de a borsodiaknak messze van pest, apestieknek messze van borsod szóval... egyébként Tokajban találkoztunk már Lalee Sanci és én. na meg ugye van az évenkénti Blitz oda járnak a legtöbben. Az azért jó mert mindenkinek messze van :D :D amúgy télleg, valami tali nincs kilátásban mostanság? :) Most hogy végre kiköltözktek az autómból, használhatom akkor amikor akarom, arra amerre akarom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Ezt szomorúan hallom, gondoltam néha összefuttok egy Opeltalálkozón. Egyetértek, nem társkereső. :D Bár nem hittem volna, hogy ezt pont Tőled "hallom" majd! :D :D Pár nappal ezelött is olvastalak ám Titeket! :) Ott a pont. Amúgy azért vannak páran akik hetente találkoznak Pesten pl a Lurdy háznál. Meg ott vannak a nagy talik is, szóval a lehetőség adott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 A lányoknak is egy Hűha!!! :D Hát ettől elakadt a szavam! :D :) Anyááám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Az azért jó mert mindenkinek messze van :D :D amúgy télleg, valami tali nincs kilátásban mostanság? :) Most hogy végre kiköltözktek az autómból, használhatom akkor amikor akarom, arra amerre akarom :D Év végi szezonzáró asszem nov 14. Kecskemét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 ....Bár nem hittem volna, hogy ezt pont Tőled "hallom" majd! :D.... Eheheeehe :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Holnap reggel a Hening Karcsi sokkot fog kapni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Holnap reggel a Hening Karcsi sokkot fog kapni :) :D Persze. Majd mondd neki: "Sose volt még ilyen jó! Sokkot kaptál!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Év végi szezonzáró asszem nov 14. Kecskemét. Köcce. Szerintem ezt megpróbálom becélozni :) (és addigra tán be is csengetem a tagságit végre :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 dávid én ráérek minden nap gyere le és talizzunk :D BLITZ pl nekem így közelebb van. hogy Debrecenben van most már de!! Balcsinak jobban örülnék, az lenne az igazi, egy ilyen sátorozós kempingelős hétvégéhez elengedhetetlen egy tó... Debrecenben ez meg ugye nincs, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Eheheeehe :) :D :D :D jóvan már, de nem tagadom, tecc és kész :D bezzeg arra nem reagálsz amit kérek tőled! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Szeretném kérni a tisztelt felhasználokat, hogy a nyelvület és a szemeiket tolják vissza a helyükre, ezek nem a monitor takarítás eszközei, van ennél jobb alkalmatosság erre a célra! Üdv lányok a forumon! :) :D Köszönöm szépen, Purpi/Anita nevében is! Nagyon aranyosak vagytok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 dávid én ráérek minden nap gyere le és talizzunk :) BLITZ pl nekem így közelebb van. hogy Debrecenben van most már de!! Balcsinak jobban örülnék, az lenne az igazi, egy ilyen sátorozós kempingelős hétvégéhez elengedhetetlen egy tó... Debrecenben ez meg ugye nincs, ha jól tudom. Ha még most megnyitod a kerti csapot, jövő nyárra szerintem meglesz :D :D Amúgy mennék is, csak költözzél egy 200 km-t ebbe az irányba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 jóvan már, de nem tagadom, tecc és kész :D bezzeg arra nem reagálsz amit kérek tőled! :D Annyit írsz, nehéz követni :D Miről van szó ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Ha még most megnyitod a kerti csapot, jövő nyárra szerintem meglesz :D ;) Amúgy mennék is, csak költözzél egy 200 km-t ebbe az irányba :D ja de és akkor te csak 50kmet gurulsz mi? :D Annyit írsz, nehéz követni :D Miről van szó ? :) a lámpádról érdeklődtem, de mások megoldották helyetted. meg valaki mondja már meg, miért nem látom a hszek azon részét, amiben át kell írni pl a img- url re stb?? :D dávidka csak nem purpit nézegeted az adatlapomon keresztül vipen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 ja de és akkor te csak 50kmet gurulsz mi? :) dávidka csak nem purpit nézegeted az adatlapomon keresztül vipen? :D Hát naná. Majd messzire gurolok el nem? :D Nem, csak megnéztem hogy a sufnituningos képgyűjteményedbe nincs -e valami új :D :D Amúgy láttatok már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 téged megelőző hölgyemény ... még azt nem tom belül milyen, de kívül olyasmi, cicababás:P (rem ezt nem kapom tőle vissza :D ) am meg olyan mindegy ki milyen... nagyrészesoha setalálkozik csak egy két taggal innen...meg egyébként se társkereső Hátőő, aki nem akar, az nem is fog találkozni. :D Ezt szomorúan hallom, gondoltam néha összefuttok egy Opeltalálkozón. Egyetértek, nem társkereső. :D Bár nem hittem volna, hogy ezt pont Tőled "hallom" majd! :D :D Pár nappal ezelött is olvastalak ám Titeket! :D Vannak minitalik is. Pl én Győrbe szoktam feljárni alkalmanként találkozni néhány kartárssal. :D Mondjuk mostanában hanyagolom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 a lámpádról érdeklődtem, de mások megoldották helyetted. meg valaki mondja már meg, miért nem látom a hszek azon részét, amiben át kell írni pl a img- url re stb?? :D De akkor megkaptad a választ nemde ? :D Nem értem mit írsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 mostanság nem találok oda illő képeket de fog az bővülni még :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 De akkor megkaptad a választ nemde ? :D Nem értem mit írsz :) amikor válaszolok egy hszre amiben pl kép van na nekemnem az jelenik meg hogy[ img ] .....jpg...[ /url ] hanem maga a kép, és nem tudom így átírni url re pl, vagy a linkenek se a kódos része jelenik meg, hanem pl amit előbb te linkeltél csak annyi hogy PÁFF és azt se tudom szerkeszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nah jóvan. Lépek szenvedni, jók legyetek. Jóckát pácsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 amikor válaszolok egy hszre amiben pl kép van na nekemnem az jelenik meg hogy[ img ] .....jpg...[ /url ] hanem maga a kép, és nem tudom így átírni url re pl, vagy a linkenek se a kódos része jelenik meg, hanem pl amit előbb te linkeltél csak annyi hogy PÁFF és azt se tudom szerkeszteni. Az idézett szövegben a kép látszik ? :D Hogy ? Jó, amúgy ez az oldal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts