mélykék76 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Asszem a japánokban volt. Japán miben ? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Asszem a japánokban volt. :D ..mert olyan "mélynövésűek"? Viszont a ződ az nem japániai behozatal, szerintem.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Japán miben ? :D :) :D Japán exportra szánt autókban, Tee... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 ...volt/van állitható kormány F Astrában!? :D persze ezen állítani kell, mertmikor lezúzta az orrát, akkor még a kormányoszlop is elment :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Úgy látom van megint hölgy vendég :D OFF-olunk egy 10-15 oldalt? :D :D :) Miért? Ez olyan ritka dolog? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 :D Miért? Ez olyan ritka dolog? :D Szia néni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 :D Miért? Ez olyan ritka dolog? :D Nem, veled együtt már ketten vagytok két nap alatt :) végülis az már többesszám :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Engem nem jelöl sose senki. :) :D :D Én igen! :D 286os kék asszem... pedig már úgy beleéltem magam :D Enyém is 286-os kék, még nem Pentium 4. :D Komplett a lökős, hibátlan? Enyém hibás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 :D Miért? Ez olyan ritka dolog? :D Sajnos igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hello dita üdv nálunk :D am az az index ami a telizöldön van, az az milyen?? Sp nem szánnál meg két olyan fekete indexel, ha egyszer eszedbejut, és lesz időd megcsinálni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Szia néni! :D Néééni?! :D Jó, öreg vagyok, de nem ennyire! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Néééni?! :) Jó, öreg vagyok, de nem ennyire! :D ezek a pofátlan fiatalemberek :D (még azt mondja öreg hm...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Néééni?! :D Jó, öreg vagyok, de nem ennyire! :D Csak aranyosan köszöntem. Ennyire jó vagyok. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hello dita üdv nálunk :) am az az index ami a telizöldön van, az az milyen?? Sp nem szánnál meg két olyan fekete indexel, ha egyszer eszedbejut, és lesz időd megcsinálni?? jó drágán megvehető fekete index a fekete lámpához...és sztem senkinek nem gyártok semmit, mert szopás levenni a búrát....aztán én már szoptam eleget a lámpákkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Csak aranyosan köszöntem. Ennyire jó vagyok. :D :) :D hát ezaz, ennyire jó vagy, semmi többre :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 jó drágán megvehető fekete index a fekete lámpához...és sztem senkinek nem gyártok semmit, mert szopás levenni a búrát....aztán én már szoptam eleget a lámpákkal :D akkor csak két régi fehér indexxel szánj meg, majd jol leszopom magam én is velük :) nem tecc a gyári fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 akkor csak két régi fehér indexxel szánj meg, majd jol leszopom magam én is velük :D nem tecc a gyári fekete :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Holland cucc? :D hungarikum lecsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 :D :) :D most meg mit nézel így te nem szoktál szopni, mikor nem sikerül egykönnyedén vmi?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 most meg mit nézel így te nem szoktál szopni, mikor nem sikerül egykönnyedén vmi?? :D Nem, én általában csak káromkodok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hello dita üdv nálunk :D am az az index ami a telizöldön van, az az milyen?? Sp nem szánnál meg két olyan fekete indexel, ha egyszer eszedbejut, és lesz időd megcsinálni?? FEKETE INDEX Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nem, veled együtt már ketten vagytok két nap alatt :D végülis az már többesszám :D :D Magamtól nem is akartam beleszólni a beszélgetésetekbe, csak jó volt olvasni. :) Férfiak egymás közt... :D (Nincs ebben semmi irónia!) Tetszik a hozzáértés, a kreatív problémamegoldás stb. Na, jó nem akarok udvarolni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Magamtól nem is akartam beleszólni a beszélgetésetekbe, csak jó volt olvasni. :D Férfiak egymás közt... :) (Nincs ebben semmi irónia!) Tetszik a hozzáértés, a kreatív problémamegoldás stb. Na, jó nem akarok udvarolni. :D Mondom én....ennyire jók vagyunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Magamtól nem is akartam beleszólni a beszélgetésetekbe, csak jó volt olvasni. :D Férfiak egymás közt... :) (Nincs ebben semmi irónia!) Tetszik a hozzáértés, a kreatív problémamegoldás stb. Na, jó nem akarok udvarolni. :D Kicsit oldhatnád a "Férfiak egymás közt..." jelleget, hátha tanulnánk a női szemszögből látott dolgokat is :rolleyes:Pl.: LED-et bírod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 FEKETE INDEX hát ennyiért danke de nein továbbra isfennáll aprobléma, hogy nemlátom a webszrkeztős részét a hszeknek... nem tudok belejavítani, mit állítottam el?? Magamtól nem is akartam beleszólni a beszélgetésetekbe, csak jó volt olvasni. :D Férfiak egymás közt... :) (Nincs ebben semmi irónia!) Tetszik a hozzáértés, a kreatív problémamegoldás stb. Na, jó nem akarok udvarolni. :D kár :D Mondom én....ennyire jók vagyunk. :D az tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts