Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Kúsóly! :D Az aki telefosta off-fal a csevegést, az ne szóljon inkább semmit! :) az se én voltam :D legalábbis nem egyedül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hallali tudom hogy van erre más topic is, de inkább szeretném ha fórumos klubtag jelentkezne rá, nem a bazáros nézelődők :D szóval megmaradt az F asztrámból (1.4 8v) egy bontatlan új levegőszűrő meg pollenszűrő, semmi extra asszem valami Armafilt gyártmány, a Lángnál vettem a nyáron mikor nagyon-nagyon akciós volt. Csak végül eladtam a gépet mielőtt jött volna az olajcsere. Aki vállalja hogy eljön érte (BP. III ker, Békás) az jelentkezzen és odaadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nálam csak 5. :) Ne kötözködjé a főnökkel. :D Reggel én is majdnem gyilkolni kezdtem. A kis sz.rcsimbók úgy gondolta jó poén kifordítani az ablaktörlőlapátokat hogy a fém legyen az ablak felé, és a gumi nézze az eget... :D Ha meglátom melyik köcsög volt (mondjuk sejtem... érdekesmód ha ott parkolok reggelre mindig össze van szemetelve az autó, hol pizza, holy görögsaláta maradékok...) szerintem a boltos kiscsávó aki azthiszi hogy a lakótelepen neki saját helye van... :D A bolt mellé kirakott egy 1,5 méteres gazt cserépben hogy az az ő helye... :D há' mondom hogyne, este hazajötte, feltelepítettem a minidzsungelét a bolt a lépcsőjére, azt beálltam a helyére. reggelre ki voltak fordítva az ablaktörlőim. Bátor még... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Ne kötözködjé a főnökkel. :D Reggel én is majdnem gyilkolni kezdtem. A kis sz.rcsimbók úgy gondolta jó poén kifordítani az ablaktörlőlapátokat hogy a fém legyen az ablak felé, és a gumi nézze az eget... :D Ha meglátom melyik köcsög volt (mondjuk sejtem... érdekesmód ha ott parkolok reggelre mindig össze van szemetelve az autó, hol pizza, holy görögsaláta maradékok...) szerintem a boltos kiscsávó aki azthiszi hogy a lakótelepen neki saját helye van... :) A bolt mellé kirakott egy 1,5 méteres gazt cserépben hogy az az ő helye... :D há' mondom hogyne, este hazajötte, feltelepítettem a minidzsungelét a bolt a lépcsőjére, azt beálltam a helyére. reggelre ki voltak fordítva az ablaktörlőim. Bátor még... :D :D odamenjek a fiúkkal és vásároljunk nála, pár panaszkönyvi beírással...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 odamenjek a fiúkkal és vásároljunk nála, pár panaszkönyvi beírással...? Áhh köszi, megmondtam a boltos csajnak hogy átadhatja a főnökének hogy a kocsimhoz senki nem nyúlhat. még csak meg sem említettem hogy az ő 1 éves megan-ján többe kerül a szélvédőcsere mint nekem. De azért érdelkes hogy ez neki nem jutott eszébe. Mindegy, majd leesik neki :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Áhh köszi, megmondtam a boltos csajnak hogy átadhatja a főnökének hogy a kocsimhoz senki nem nyúlhat. még csak meg sem említettem hogy az ő 1 éves megan-ján többe kerül a szélvédőcsere mint nekem. De azért érdelkes hogy ez neki nem jutott eszébe. Mindegy, majd leesik neki :D :D én nem bántanám akocsiját... most utána ő is lezúzza a tiédet, az csak pénzkidobás fejeld le azt cső :) biztos ezt tenném, ha rajtakapnám!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 én nem bántanám akocsiját... most utána ő is lezúzza a tiédet, az csak pénzkidobás fejeld le azt cső :D biztos ezt tenném, ha rajtakapnám!!! Nem erőszak. Rajtakapni messziről, fénykép, rendőrség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 én nem bántanám akocsiját... most utána ő is lezúzza a tiédet, az csak pénzkidobás fejeld le azt cső :D biztos ezt tenném, ha rajtakapnám!!! Nem erőszak. Rajtakapni messziről, fénykép, rendőrség... Nem bántom én, csak azon csodálkozom hogy magától nem jut eszébe hogy mellettem parkol 2 méterre, és 3x annyiba kerül az övén minden. Ez még egy ovisnak is eszébe jut mielőtt letöri a csoporttársának a bringájáról a kulacstartót nem? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nem erőszak. Rajtakapni messziről, fénykép, rendőrség... az előző menet nem zárja ki a tiédet :) csak jó legyen a sorrend :D ha meg feljelent, akkor meg kell mondani, hogy szemenverte az ablaktörlőlapát :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hazafele láttam egy Daewoo Racer-t, ami tök úgy nézett ki mint egy Kadet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hazafele láttam egy Daewoo Racer-t, ami tök úgy nézett ki mint egy Kadet. :D Mert az első daewoo racer egy az egyben cseppkadett, csak azzal a különbséggel hogy több baja van :D :D Állítólag valamivel puhább anyagokkal tapétázták ki, meg tán kényelmesebbnek szánták, de amúgy egy E-kadett. Jah asszem 1.5-ös benzines volt belőle össz. De ha megnézed még a Nexia is a kadettra hajaz. Mennyivel jobban néz ki mint egy matiz :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Mert az első daewoo racer egy az egyben cseppkadett, csak azzal a különbséggel hogy több baja van :D :D Állítólag valamivel puhább anyagokkal tapétázták ki, meg tán kényelmesebbnek szánták, de amúgy egy E-kadett. Jah asszem 1.5-ös benzines volt belőle össz. De ha megnézed még a Nexia is a kadettra hajaz. Mennyivel jobban néz ki mint egy matiz :) :D :D Kódneve-Zafi :D Ez vajon hogyan lett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Kódneve-Zafi :) Ez vajon hogyan lett? :D Úgy hogy beírtam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Tegnap szóba került az iwiw...na, most én is jelölgettem akiket kidobott a "kit ismerhetek"-re.. Csak, hogy ne legyetek meglepődve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Tegnap szóba került az iwiw...na, most én is jelölgettem akiket kidobott a "kit ismerhetek"-re.. Csak, hogy ne legyetek meglepődve! :D Nem voltam. Gondoltam jó hecc, és bejelölöm az ismeretségre hogy párkapcsolat :) , de aztán gondoltam hátha nem lehet kitörölni, és bonyodalmak lehetnek belőle. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Engem nem jelöl sose senki. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Engem nem jelöl sose senki. :D :) :D Lehet hogy azért mert túl egyszerű megtalálni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Engem nem jelöl sose senki. :D :) :D ne sírjá, én bejelöltelek...anno :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 ne sírjá, én bejelöltelek...anno :) Tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Tudom. :) nana, csak semmi buzulás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 nana, csak semmi buzulás :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nem voltam. Gondoltam jó hecc, és bejelölöm az ismeretségre hogy párkapcsolat :) , de aztán gondoltam hátha nem lehet kitörölni, és bonyodalmak lehetnek belőle. :D :D Jól "befűtöttél" volna....őrült! :D Én oda nem is jelöltem be senkinél sem semmit. Engem nem jelöl sose senki. :D :D :D Mert nem is vagy reggelve, vagy miért? Mellesleg én be vagyok reggelve több hasonló oldalon, de igazából nem látom az értelmüket ezeknek. Mostanáig nem is jelölgettem senkit sehol. Most unatkoztam, meg hát a napokban többször is benéztem oda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 nana, csak semmi buzulás :D Nem buzulok szúszá. Kettőnk közül nem én vagyok a copfos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nem buzulok szúszá. Kettőnk közül nem én vagyok a copfos. :) attól még h van nem kell láááávos smilet bökni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Jesszus :) ahogy elnézem nem vesztettem sokat, hogy nem volt netem kis ideig.. :D De azidő alatt meg kiéltem a bótitunyingos hajlamaimat :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts