invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Kíváncsiságból csináltam egy kis összehasonlítást: Az áldozatok balról jobbra: mezei halogen, Osram Allseason Super +30% és GE Megalight Ultra +90% A linkek alatt az eredeti képek vannak. Nálam a megalight nyert, pedig a sárga osram dobozára külön fel van írva, hogy kifejezetten esős, ködös éjszakai útra ajánlott Nekem is a mehalight 90 van benn. Pazar. :D A kék izzófej miatt a búrán belül némi kék csillogás tapasztalható, de maga a fénye nagyon szép, fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 majd én is csinálok ilyen képet... azon gondolkozom, h d2s helyett h7 halogent rakok bele, megnézem h milyet világít úgy...ha jó akkor bennehagyom, ha esetleg baszcsiztatnának a kollegák, akkor majd mondhassam h hádde ez nem kszenon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nekem is a mehalight 90 van benn. Pazar. :) A kék izzófej miatt a búrán belül némi kék csillogás tapasztalható, de maga a fénye nagyon szép, fehér. Most már csak reméljük, hogy megfelelően tartós is lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hahó van még vki aktívan? elektromosba feltettem egy kérdést relével kapcsolatban, amire nagyon kíváncsi vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Kíváncsiságból csináltam egy kis összehasonlítást: A linkek alatt az eredeti képek vannak. Nálam a megalight nyert, pedig a sárga osram dobozára külön fel van írva, hogy kifejezetten esős, ködös éjszakai útra ajánlott Nagyon zsír az összehasonlítás. Végre 1 nem részrehajló képsor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Elolvastam a tegnap este óta összeoffolt 5-6 oldalt. Elpocsékoltam az életembül 10 percet potyára. :D Érdekes módon amióta a lánykánk elment csicsizni megkomolyodott a társaság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Kíváncsiságból csináltam egy kis összehasonlítást: http://liftesek.extra.hu/auto/refi.jpg Az áldozatok balról jobbra: mezei halogen, Osram Allseason Super +30% és GE Megalight Ultra +90% A linkek alatt az eredeti képek vannak. Nálam a megalight nyert, pedig a sárga osram dobozára külön fel van írva, hogy kifejezetten esős, ködös éjszakai útra ajánlott Nagyon zsír! Már eldöntöttem, hogy milyen lámpát veszek! Eredetileg angyalkát akartam xenonnal (de erről nincs kép, hogy világít). Az angyalkát teljes áron venném (35e). Ha valeo-t veszek, arra van 40% kedvezményem, szerintem maradok a valeo-nál kedvezménnyel ~16e lenne a 2, teszek bele Megalight Ultra +90%-os izzót és lőn, világosság! Köszi a képeket! Elolvastam a tegnap este óta összeoffolt 5-6 oldalt. Elpocsékoltam az életembül 10 percet potyára. :D Érdekes módon amióta a lánykánk elment csicsizni megkomolyodott a társaság. :D Ezek a nők! Mindig megbolondítják a embert! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 :D lehet de am sztem semmi bajj, ha egy csaj szereti a rózsaszín cuccokat... de ha egy pasi szereti... hát :D Akkor Ő a Tom Cruise.....ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Csak nehogy hirtelen az legyen, hogy csak a klubtagok tudjanak írni :) :D :D Jogos lenne, mert akkor a sok csetelés talán elmaradna! Kinek nem inge..... Ja meg a reklámok amiket az ember nem igazán kért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nagyon zsír! Már eldöntöttem, hogy milyen lámpát veszek! Eredetileg angyalkát akartam xenonnal (de erről nincs kép, hogy világít). Az angyalkát teljes áron venném (35e). Ha valeo-t veszek, arra van 40% kedvezményem, szerintem maradok a valeo-nál kedvezménnyel ~16e lenne a 2, teszek bele Megalight Ultra +90%-os izzót és lőn, világosság! Köszi a képeket! Mintha pár napja megmondtam volna a tutit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Mintha pár napja megmondtam volna a tutit. :D Én is nézegettem a metróban a +30, +50...stb izzókat. De voltak olyan adatok amikről fingom sincs, hogy micsodák. Végülis csak az számít, hogy H4-es legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Mintha pár napja megmondtam volna a tutit. :D dékettőessss :) Én is nézegettem a metróban a +30, +50...stb izzókat. De voltak olyan adatok amikről fingom sincs, hogy micsodák. Végülis csak az számít, hogy H4-es legyen? hát tekintve h h4es kell a gyári lámpába Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Az @pátok f@cát!!! 10 oldal a semmiről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Az @pátok f@cát!!! 10 oldal a semmiről. :) Bocs főnök. :D Mondjuk neménvótam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Az @pátok f@cát!!! 10 oldal a semmiről. :D Nálam csak 5. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nálam csak 5. :D Attól a tartalma nem változik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nálam csak 5. :D ne villogjál már, hogy neked hogyan van állítva jó? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 ne villogjál már, hogy neked hogyan van állítva jó? :) :D Kúsóly! :D Az aki telefosta off-fal a csevegést, az ne szóljon inkább semmit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 ne villogjál már, hogy neked hogyan van állítva jó? :D :) Az övé koncentrátum :D na de ez a 11-ik oldal lessz ha így folytatódik és akkor Hening kibontja a haját azt jihad lessz itt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Az övé koncentrátum :D na de ez a 11-ik oldal lessz ha így folytatódik és akkor Hening kibontja a haját azt jihad lessz itt. :D hát ezt most elképzeltem :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 hát ezt most elképzeltem :D :) :D Fotosoppoljak egy copfos Heninget? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Fotosoppoljak egy copfos Heninget? :D neee, mert besírok :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Az övé koncentrátum :D na de ez a 11-ik oldal lessz ha így folytatódik és akkor Hening kibontja a haját azt jihad lessz itt. :D Mit? :) hát ezt most elképzeltem :D :D :D Ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Mit? :D Azt jelképesen kéne érteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Azt jelképesen kéne érteni :) hát tényleg csak jelképes :D és mikiegér a jelkép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts