Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Te is tavaly karácsonyra ígérted fogadjunk? :D Nem. Én e hónap elejére. :D ha meglesz a saját akkor befizetem én is becs szó :D csak ahogy az idő miatt elhúzódik a meló... kérdésessé kezd válni a nyár elej :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Értem, szomorúan konstatálom. A gyárit nem lehet összehozni a széppel valahogy? :D az a baj, hogy a feketén belül van egy színes búra, amihez hozzáér az izzó, és megolvasztja, majd beletörik az izzófeje...ez meg tökre behülyíti az egész cuccot. múltkor kicseréltem a 2panelt, akkor jó volt, de mire hazaért már megint szar lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 ha meglesz a saját akkor befizetem én is becs szó :D csak ahogy az idő miatt elhúzódik a meló... kérdésessé kezd válni a nyár elej :D Télleg, most tűnt fel hogy nem tűntél el már régóta. :D Most meddig húzzák? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 az a baj, hogy a feketén belül van egy színes búra, amihez hozzáér az izzó, és megolvasztja, majd beletörik az izzófeje...ez meg tökre behülyíti az egész cuccot. múltkor kicseréltem a 2panelt, akkor jó volt, de mire hazaért már megint szar lett... Pffff.... Igen ósdi megoldás, ahhozképest, ahogy kinéz. :D Akkor ilyet se veszek, ahogy angel-t se. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nah jó éjt mindenkinek vagy további jó csajozást.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nah jó éjt mindenkinek vagy további jó csajozást.. :D Jóct. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Pffff.... Igen ósdi megoldás, ahhozképest, ahogy kinéz. :) Akkor ilyet se veszek, ahogy angel-t se. :D és csak a búrát nem lehet összegyógyítani a gyárival? :D (nem láttam még ilyet élőben, csak gondolkozom, hogy mi lenne ha...) :D nah jó éjt mindenkinek vagy további jó csajozást.. :D Jóckákat Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 muti már egy képet róla, én még nem láttam :) Kombi lámpa ámmm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nah jó éjt mindenkinek vagy további jó csajozást.. :) viszont! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 viszont! :D gondolod megy csajozni? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 gondolod megy csajozni? :) :D Te gondolod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Te gondolod? :D Nem, de Te mondtad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nem, de Te mondtad :D Én a jó éjt-re írtam, hogy viszont! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Kombi lámpa ámmm :D nem baj, egy 2000es caravant is elfogadnék ám :) nem csajozik sajnos, ezt már megtudtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Én a jó éjt-re írtam, hogy viszont! tudom de kötözködős napom van :D :) egy autónál ha a hirdetésben azt írják külön, hogy a motor közepes állapotú, az lehet hogy nem túl bíztató? :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3320525 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nem baj, egy 2000es caravant is elfogadnék ám :) nem csajozik sajnos, ezt már megtudtam :D Az nem 2000-s caravan, hanem GSi Caravan. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az nem 2000-s caravan, hanem GSi Caravan. :) :D :D 2000- ccm es akkor :D de várom a lámpáról a képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 2000- ccm es akkor :D de várom a lámpáról a képet! LINK gondolom ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 2000- ccm es akkor :D de várom a lámpáról a képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 aha hasonló a fekete krit hoz amit én néztem az 5 ajtósra jól néz ki, de akkor ezekszerint gagyi... és ha kivennétek belőle a belső búrákat, és led égőkkel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 http://bilder.afterbuy.de/images/39955/DSC04622.JPG pedig tetszik :) de szerencsére úgysincs pénzem most szépet csinálni. Egyelőre megelégszem a jóval, aztán ha már a motor-váltó-futómű-fék részen túlvagyok majd akkor kezdek el gondolkozni azon hogy hogy nézzen ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 aha hasonló a fekete krit hoz amit én néztem az 5 ajtósra jól néz ki, de akkor ezekszerint gagyi... és ha kivennétek belőle a belső búrákat, és led égőkkel?? Vagy sima színes izzóval. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Vagy sima színes izzóval. :D igazából ezeknek én akkor látom értelmét, ha nem látszik a szín ezért gondoltam ledre, de ha ledessel csinálta volna, akkor nem olvadtak volna meg a belső búrák se... csak veszettárakat hallottam ezekre az izzókra :S égőkre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nah jóvan, bekómáltam. Jóccakát, meg jó holnapot. (aztán nem sokat írni mert akkor holnap este sokáig kell olvasnom) :D :) pacsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Kíváncsiságból csináltam egy kis összehasonlítást: Az áldozatok balról jobbra: mezei halogen, Osram Allseason Super +30% és GE Megalight Ultra +90% A linkek alatt az eredeti képek vannak. Nálam a megalight nyert, pedig a sárga osram dobozára külön fel van írva, hogy kifejezetten esős, ködös éjszakai útra ajánlott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts