Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Értem, szomorúan konstatálom. A gyárit nem lehet összehozni a széppel valahogy? :D

az a baj, hogy a feketén belül van egy színes búra, amihez hozzáér az izzó, és megolvasztja, majd beletörik az izzófeje...ez meg tökre behülyíti az egész cuccot. múltkor kicseréltem a 2panelt, akkor jó volt, de mire hazaért már megint szar lett...

Megosztás:

az a baj, hogy a feketén belül van egy színes búra, amihez hozzáér az izzó, és megolvasztja, majd beletörik az izzófeje...ez meg tökre behülyíti az egész cuccot. múltkor kicseréltem a 2panelt, akkor jó volt, de mire hazaért már megint szar lett...

Pffff.... Igen ósdi megoldás, ahhozképest, ahogy kinéz. :D Akkor ilyet se veszek, ahogy angel-t se. :)

Megosztás:

Pffff.... Igen ósdi megoldás, ahhozképest, ahogy kinéz. :) Akkor ilyet se veszek, ahogy angel-t se. :D

és csak a búrát nem lehet összegyógyítani a gyárival? :D (nem láttam még ilyet élőben, csak gondolkozom, hogy mi lenne ha...) :D

nah jó éjt mindenkinek vagy további jó csajozást.. :D

Jóckákat

Megosztás:

Vagy sima színes izzóval. :D

igazából ezeknek én akkor látom értelmét, ha nem látszik a szín

ezért gondoltam ledre, de ha ledessel csinálta volna, akkor nem olvadtak volna meg a belső búrák se...

csak veszettárakat hallottam ezekre az izzókra :S

égőkre

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.