Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Áháááááááámmmmm.

Tegnap hajnalban amikor mentem haza, akkor szólt 1 autós kartárs, hogy nem ég egyik féklámpa sem az autón :D

Mit lehet még tenni vele vajh ?

lehet beleolvadt a másik oldali is...ki kéne próbálni hogy egy ideig visszarakod a gyári lámpát, és azzal használod, hátha azért hülyül meg.

Megosztás:

Áháááááááámmmmm.

Tegnap hajnalban amikor mentem haza, akkor szólt 1 autós kartárs, hogy nem ég egyik féklámpa sem az autón :D

Mit lehet még tenni vele vajh ?

Mikor itt voltál nálam, akkor meg a tolató lámpáidat nem láttam virítani... :D Féklámpa kapcsolóra tippelnék. :)

Megosztás:

Mert hozzászoktál a jóhoz. Az angellel akkorsem lehet látni semmit. Tudom hogy csak basztatsz, de ha komolyan válaszolok rá, akkor erkölcsi fölényem lesz. :)

xenonnal egész használható volt..a többit hagyjuk. erkölcsi fölény? hát nincs kedved számvitel zht írni helyettem hétfőn? :D

Megosztás:

xenonnal egész használható volt..a többit hagyjuk. erkölcsi fölény? hát nincs kedved számvitel zht írni helyettem hétfőn? :)

Nincs. Viszont a motorok zh-t sikerült abszolválni. Ennek nagyon örültem. Pedig beszopattak Monojetronic-kal, azt csak átfutottam, K-Jetronic-ra számítottam. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.