spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Alaposan átgondoltam és hoztam egy racionális döntést. Azóta látok rendesen. Ennyi. :) csak basztatlak, ne vedd komolyan...én mióta gyárim van nagyon nem látok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 it vok itt vok csak mással is kell beszélgetnem... ha érted? :D :) Te most kihez beszélsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 csak basztatlak, ne vedd komolyan...én mióta gyárim van nagyon nem látok :D Mert hozzászoktál a jóhoz. Az angellel akkorsem lehet látni semmit. Tudom hogy csak basztatsz, de ha komolyan válaszolok rá, akkor erkölcsi fölényem lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Áháááááááámmmmm. Tegnap hajnalban amikor mentem haza, akkor szólt 1 autós kartárs, hogy nem ég egyik féklámpa sem az autón :D Mit lehet még tenni vele vajh ? lehet beleolvadt a másik oldali is...ki kéne próbálni hogy egy ideig visszarakod a gyári lámpát, és azzal használod, hátha azért hülyül meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Áháááááááámmmmm. Tegnap hajnalban amikor mentem haza, akkor szólt 1 autós kartárs, hogy nem ég egyik féklámpa sem az autón :D Mit lehet még tenni vele vajh? Próbálod visszaterelni a fórumot a régi kerékvágásba? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Áháááááááámmmmm. Tegnap hajnalban amikor mentem haza, akkor szólt 1 autós kartárs, hogy nem ég egyik féklámpa sem az autón :D Mit lehet még tenni vele vajh ? Most offolsz? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Áháááááááámmmmm. Tegnap hajnalban amikor mentem haza, akkor szólt 1 autós kartárs, hogy nem ég egyik féklámpa sem az autón :D Mit lehet még tenni vele vajh ? Mikor itt voltál nálam, akkor meg a tolató lámpáidat nem láttam virítani... :D Féklámpa kapcsolóra tippelnék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Mert hozzászoktál a jóhoz. Az angellel akkorsem lehet látni semmit. Tudom hogy csak basztatsz, de ha komolyan válaszolok rá, akkor erkölcsi fölényem lesz. :) xenonnal egész használható volt..a többit hagyjuk. erkölcsi fölény? hát nincs kedved számvitel zht írni helyettem hétfőn? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 lehet beleolvadt a másik oldali is...ki kéne próbálni hogy egy ideig visszarakod a gyári lámpát, és azzal használod, hátha azért hülyül meg. Na majd megnézem hol lehetnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Mikor itt voltál nálam, akkor meg a tolató lámpáidat nem láttam virítani... :) Féklámpa kapcsolóra tippelnék. :D nagyobb para van ott...monnyuk úgy h minden működik, csak nem akkor amikor kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 xenonnal egész használható volt..a többit hagyjuk. erkölcsi fölény? hát nincs kedved számvitel zht írni helyettem hétfőn? :) Nincs. Viszont a motorok zh-t sikerült abszolválni. Ennek nagyon örültem. Pedig beszopattak Monojetronic-kal, azt csak átfutottam, K-Jetronic-ra számítottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Próbálod visszaterelni a fórumot a régi kerékvágásba? :D :) :D Próbálod visszaterelni a fórumot a régi kerékvágásba? :D :D :D Csak nehogy hirtelen az legyen, hogy csak a klubtagok tudjanak írni :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Csak nehogy hirtelen az legyen, hogy csak a klubtagok tudjanak írni :D :) :D Nem lenne (most már) ellenemre :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Mikor itt voltál nálam, akkor meg a tolató lámpáidat nem láttam virítani... :) Féklámpa kapcsolóra tippelnék. :D Szépek azok a lámpák csak egyre kajlábban működnek :D Motorral mi a helyzet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Csak nehogy hirtelen az legyen, hogy csak a klubtagok tudjanak írni :D :D :D b.sszameg... már megint elfelejtettem... eskü befizetem már :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 b.sszameg... már megint elfelejtettem... eskü befizetem már :D :D :) Te ropigyáros :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Szépek azok a lámpák csak egyre kajlábban működnek :) Motorral mi a helyzet ? Szépek tényleg, de nem csak a külseje van megváltoztatva ezek szerint? :D Egyelőre üzemel, ma is tekertem bele egy 130km-s karikát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nah lemászni MSN-ről, tipli vissza ide :) :D senki sem érti, magaddal beszélgetsz? :D Te most kihez beszélsz? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Szépek tényleg, de nem csak a külseje van megváltoztatva ezek szerint? :D Egyelőre üzemel, ma is tekertem bele egy 130km-s karikát. :) Hát az egyik izzó valahogy elmozdult és focsor ott némileg elolvadt az biztos. Minőségre azért ezek a lámpák általában soha nem olyan jók, mint egy új gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Csak nehogy hirtelen az legyen, hogy csak a klubtagok tudjanak írni :D :) :D Karácsonyig befizetem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hát az egyik izzó valahogy elmozdult és focsor ott némileg elolvadt az biztos. Minőségre azért ezek a lámpák általában soha nem olyan jók, mint egy új gyári. Értem, szomorúan konstatálom. A gyárit nem lehet összehozni a széppel valahogy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Karácsonyig befizetem! :) Te is tavaly karácsonyra ígérted fogadjunk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Te is tavaly karácsonyra ígérted fogadjunk? :D Nem. Én e hónap elejére. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hát az egyik izzó valahogy elmozdult és focsor ott némileg elolvadt az biztos. Minőségre azért ezek a lámpák általában soha nem olyan jók, mint egy új gyári. muti már egy képet róla, én még nem láttam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nem. Én e hónap elejére. :) nemtom mikor volt a legutóbbi -tag-nemtag beszélgetés. Azóta is minden fizetés utalásnál eszembe jut hogy nah majd holnap, aztán holnap egész mások jutnak eszembe és csak elmarad mindig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts