Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Alaposan átgondoltam és hoztam egy racionális döntést. Azóta látok rendesen. Ennyi. :)

csak basztatlak, ne vedd komolyan...én mióta gyárim van nagyon nem látok :D

Elküldve
csak basztatlak, ne vedd komolyan...én mióta gyárim van nagyon nem látok :D

Mert hozzászoktál a jóhoz. Az angellel akkorsem lehet látni semmit. Tudom hogy csak basztatsz, de ha komolyan válaszolok rá, akkor erkölcsi fölényem lesz. :)

Elküldve
Áháááááááámmmmm.

Tegnap hajnalban amikor mentem haza, akkor szólt 1 autós kartárs, hogy nem ég egyik féklámpa sem az autón :D

Mit lehet még tenni vele vajh ?

lehet beleolvadt a másik oldali is...ki kéne próbálni hogy egy ideig visszarakod a gyári lámpát, és azzal használod, hátha azért hülyül meg.

Elküldve
Áháááááááámmmmm.

Tegnap hajnalban amikor mentem haza, akkor szólt 1 autós kartárs, hogy nem ég egyik féklámpa sem az autón :D

Mit lehet még tenni vele vajh?

Próbálod visszaterelni a fórumot a régi kerékvágásba? :) :D :D

Elküldve
Áháááááááámmmmm.

Most offolsz? :) :D

Elküldve
Áháááááááámmmmm.

Mikor itt voltál nálam, akkor meg a tolató lámpáidat nem láttam virítani... :D Féklámpa kapcsolóra tippelnék. :)

Elküldve
Mert hozzászoktál a jóhoz. Az angellel akkorsem lehet látni semmit. Tudom hogy csak basztatsz, de ha komolyan válaszolok rá, akkor erkölcsi fölényem lesz. :)

xenonnal egész használható volt..a többit hagyjuk. erkölcsi fölény? hát nincs kedved számvitel zht írni helyettem hétfőn? :D

Elküldve
Mikor itt voltál nálam, akkor meg a tolató lámpáidat nem láttam virítani... :) Féklámpa kapcsolóra tippelnék. :D

nagyobb para van ott...monnyuk úgy h minden működik, csak nem akkor amikor kéne :D

Elküldve
xenonnal egész használható volt..a többit hagyjuk. erkölcsi fölény? hát nincs kedved számvitel zht írni helyettem hétfőn? :)

Nincs. Viszont a motorok zh-t sikerült abszolválni. Ennek nagyon örültem. Pedig beszopattak Monojetronic-kal, azt csak átfutottam, K-Jetronic-ra számítottam. :D

Elküldve
Próbálod visszaterelni a fórumot a régi kerékvágásba? :D :) :D

Próbálod visszaterelni a fórumot a régi kerékvágásba? :D :D :D

Csak nehogy hirtelen az legyen, hogy csak a klubtagok tudjanak írni :D :D ;)

Elküldve
Mikor itt voltál nálam, akkor meg a tolató lámpáidat nem láttam virítani... :) Féklámpa kapcsolóra tippelnék. :D

Szépek azok a lámpák csak egyre kajlábban működnek :D

Motorral mi a helyzet ?

Elküldve
Szépek azok a lámpák csak egyre kajlábban működnek :)

Motorral mi a helyzet ?

Szépek tényleg, de nem csak a külseje van megváltoztatva ezek szerint? :D

Egyelőre üzemel, ma is tekertem bele egy 130km-s karikát. :D

Elküldve
Szépek tényleg, de nem csak a külseje van megváltoztatva ezek szerint? :D

Egyelőre üzemel, ma is tekertem bele egy 130km-s karikát. :)

Hát az egyik izzó valahogy elmozdult és focsor ott némileg elolvadt az biztos.

Minőségre azért ezek a lámpák általában soha nem olyan jók, mint egy új gyári.

Elküldve

Értem, szomorúan konstatálom. A gyárit nem lehet összehozni a széppel valahogy? :D

Elküldve

muti már egy képet róla, én még nem láttam :D

Elküldve
Nem. Én e hónap elejére. :)

nemtom mikor volt a legutóbbi -tag-nemtag beszélgetés. Azóta is minden fizetés utalásnál eszembe jut hogy nah majd holnap, aztán holnap egész mások jutnak eszembe és csak elmarad mindig :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.