invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 mennyi kockafej egyrakáson :D :) Copfoska neszójjábe. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 szerintem te keversz vmit :) ha jol nézem, az én hszre reagált, és velem van közös ismije :D Beindult a fórum bikája! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Beindult a fórum bikája! :D a félreértések kerülése végett kresse fel háziorvosát... vagy ez nem az? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Copfoska neszójjábe. :) :D :D :D már megtörtént....elavult avataros :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 szerintem te keversz vmit :D ha jol nézem, az én hszre reagált, és velem van közös ismije :D leesett, ezé nem találtam :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 még jó h engem nehéz megtalálni :D :) Dehogyis. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Dehogyis. :) blabla :D nem azt mondtam h lehetetlen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Kéne még pár csaj a fórumra és minden nap 15-20 oldalak lennének írva. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 a félreértések kerülése végett kresse fel háziorvosát... vagy ez nem az? :) Ez nem az a film! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 már megtörtént....elavult avataros :D Nem elavult...még vissza is tehetem akár. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 DÁW neekd igen hiányod van... :D minden olyan hszt magadraveszel? :D am enneka nemtom mennyi oldal nak nem sok része kötődik Purpihoz :D bár ha több leányzó lenne, akkormég több lenne a OFF (csacsogás) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Kéne még pár csaj a fórumra és minden nap 15-20 oldalak lennének írva. :D :) :D nah de mivel? :D Megnézem ahogy a futómű témába beszivárognak a lányokkal kapcsolatos HSZ-ek. Hening meg is nyúzna mindenkit :D :D És akkor a Karosszéria rész még nem is volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 DÁW neekd igen hiányod van... :D minden olyan hszt magadraveszel? :D am enneka nemtom mennyi oldal nak nem sok része kötődik Purpihoz :D bár ha több leányzó lenne, akkormég több lenne a OFF (csacsogás) :D b+ mondtam hogy egyedül hagytak 3 napra :D :D azt is magamra veszem amit lent kiabált a részeg csóka. El is küldtem a p.csába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nem elavult...még vissza is tehetem akár. :D :) :D sztem túlparáznád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 ..Dáwid... üzenete: *nem szabad:DD Novy üzenete: *::D *na mi van? *minden opelos msnes rámír? ::) ...Dáwid... üzenete: *nem is értem:DD Novy üzenete: *neeem nem adom meg az msnjét::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 ....OFF (csacsogás) :D.... Van itt más is ? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 ..Dáwid... üzenete: *nem szabad:DD Novy üzenete: *::D *na mi van? *minden opelos msnes rámír? ::) ...Dáwid... üzenete: *nem is értem:DD Novy üzenete: *neeem nem adom meg az msnjét::D Én nem írtam rád. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nah lemászni MSN-ről, tipli vissza ide :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 sztem túlparáznád :D Jajmár. Attól, hogy néha túlparázom még nem kell ezzel piszkálni. Inkább gondoljam meg kétszer mint csináljak hirtelen hülyeséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Jajmár. Attól, hogy néha túlparázom még nem kell ezzel piszkálni. Inkább gondoljam meg kétszer mint csináljak hirtelen hülyeséget. odaadjam a lámpát kipróbálni? igen jó lenne, köszi (0900 zulu) vettem 2gyári lámpát (1800 zulu) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 odaadjam a lámpát kipróbálni? igen jó lenne, köszi (0900 zulu) vettem 2gyári lámpát (1800 zulu) :D :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 odaadjam a lámpát kipróbálni? igen jó lenne, köszi (0900 zulu) vettem 2gyári lámpát (1800 zulu) :D Alaposan átgondoltam és hoztam egy racionális döntést. Azóta látok rendesen. Ennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 it vok itt vok csak mással is kell beszélgetnem... ha érted? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 it vok itt vok csak mással is kell beszélgetnem... ha érted? :D :D senki sem érti, magaddal beszélgetsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 bazzeg, má megint írtatok egy oldalt :) Pista, nem megyek sehová mert reggel mászok dokihoz, aztán 6kor van kelés :D Áháááááááámmmmm. Tegnap hajnalban amikor mentem haza, akkor szólt 1 autós kartárs, hogy nem ég egyik féklámpa sem az autón :D Mit lehet még tenni vele vajh ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts