mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Reklámozhatok? :D Oké. http://pics.coldline.hu/ :D Haverom szájtja. :D Ha jól műxik miért ne ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ennek a képletnek mi a megfejtése ? :) :D 1-es számú megfejtési kísérlet. Írtam én már képletet, attól sírva röhögött mindenki. Úgyhogy nem matekozom :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 1-es számú megfejtési kísérlet. Írtam én már képletet, attól sírva röhögött mindenki. Úgyhogy nem matekozom :D :D :) Én csak félhagossssan röhög majd ok ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 bazzeg, má megint írtatok egy oldalt :D Pista, nem megyek sehová mert reggel mászok dokihoz, aztán 6kor van kelés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Purpi! Had legyek már az első pofátlan aki kérdezget :) Mi az igazi neved? :D A Zotyából kiderül, a Laliból is kiderül, a Dávidból is kiderül, de a ha nem Lilla vagy akkor nem fogom tudni kitalálni :D :D Anita!A Purpi az autóm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Én csak félhagossssan röhög majd ok ? :) :D Bocs de azé' eltaláltam :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Bocs de azé' eltaláltam :D :D :) :D De hogyan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 De hogyan? :D aki tud az tud :D :D 20-ezerért mondok neked lottószámokat is. Lehet hogy azt is tudom :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Bocs de azé' eltaláltam :) :D :D :D Attól még lehet mókás a képlet megfejtése :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 De hogyan? :D Valahonnan el kell kezdeni. Szerencséjére nem a z felől közelített :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hát ebből a kijelentésből én már tudom :) :D Egyébként pont ma néztem meg iwiw adatlapod.Még akad egy közös ismerős is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Valahonnan el kell kezdeni. Szerencséjére nem a z felől közelített :D nem hát. Bp- olyan nőnemű 21 és 23 év közötti, web-szerkesztő foglalkozással rendelkező angolul tudó embert akinek Z-vel kezdődik a neve, nem dobott ki az iwiw :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :D Egyébként pont ma néztem meg iwiw adatlapod.Még akad egy közös ismerős is.... Hu...mi lesz ebből. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :D Egyébként pont ma néztem meg iwiw adatlapod.Még akad egy közös ismerős is.... esküdj ez a pirulás :) ki az a közös? privátba rádírok!! ott beszéljük ezt a témát ki jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Van azért ezer más lehetőség :D http://picasaweb.google.com Reklámozhatok? :D Oké. http://pics.coldline.hu/ :D Haverom szájtja. :D Köszi! Legközelebb kipróbálom mind a kettőt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hu...mi lesz ebből. :) :D :D Társkereső Opelfórum. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :) Egyébként pont ma néztem meg iwiw adatlapod.Még akad egy közös ismerős is.... télleg?:S eddig nem jutottam el :D :D De azért engem egyszerűbb megtalálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nem hát. Bp- olyan nőnemű 21 és 23 év közötti, web-szerkesztő foglalkozással rendelkező angolul tudó embert akinek Z-vel kezdődik a neve, nem dobott ki az iwiw :D :) :D tudtam,hogy csalsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az a foglalkozásodra vonatkozik :D De amikor postáztam nem erre a névre ment, úgyhogy abból tán sikerült leszűrni :D (igen tudom a Novyból sem jön le, de annyira ismerem hogy átlássak a becenevén :D ) Jolán :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nem hát. Bp- olyan nőnemű 21 és 23 év közötti, web-szerkesztő foglalkozással rendelkező angolul tudó embert akinek Z-vel kezdődik a neve, nem dobott ki az iwiw :D :) :D tudtam,hogy csalsz :D Áá... gyengee. Múltkor fogadásból úgy találtam meg egy csajt, hogy csak a lakhelyét és a korát tudtam. Elsőre megtaláltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Áá... gyengee. Múltkor fogadásból úgy találtam meg egy csajt, hogy csak a lakhelyét és a korát tudtam. Elsőre megtaláltam. :D Miért egy 110-es lakosságú faluban kellett 15-évest találni? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 mennyi kockafej egyrakáson :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :) Egyébként pont ma néztem meg iwiw adatlapod.Még akad egy közös ismerős is.... Kijét nézted még? :D Társkereső Opelfórum. :D Össze kell kötni a kellemest a hasznossal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 télleg?:S eddig nem jutottam el :D :) De azért engem egyszerűbb megtalálni :D szerintem te keversz vmit :D ha jol nézem, az én hszre reagált, és velem van közös ismije :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :D Egyébként pont ma néztem meg iwiw adatlapod.Még akad egy közös ismerős is.... még jó h engem nehéz megtalálni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts