Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ennek a képletnek mi a megfejtése ? :) :D

1-es számú megfejtési kísérlet. Írtam én már képletet, attól sírva röhögött mindenki. Úgyhogy nem matekozom :D :D :D

Elküldve
Purpi! Had legyek már az első pofátlan aki kérdezget :) Mi az igazi neved? :D A Zotyából kiderül, a Laliból is kiderül, a Dávidból is kiderül, de a ha nem Lilla vagy akkor nem fogom tudni kitalálni :D :D

Anita!A Purpi az autóm....

Elküldve
Valahonnan el kell kezdeni.

Szerencséjére nem a z felől közelített :D

nem hát. Bp- olyan nőnemű 21 és 23 év közötti, web-szerkesztő foglalkozással rendelkező angolul tudó embert akinek Z-vel kezdődik a neve, nem dobott ki az iwiw :D :) :D

Elküldve
:D

Egyébként pont ma néztem meg iwiw adatlapod.Még akad egy közös ismerős is....

esküdj ez a pirulás :)

ki az a közös?

privátba rádírok!! ott beszéljük ezt a témát ki jó? :D

Elküldve
:)

Egyébként pont ma néztem meg iwiw adatlapod.Még akad egy közös ismerős is....

télleg?:S eddig nem jutottam el :D :D

De azért engem egyszerűbb megtalálni :D

Elküldve
nem hát. Bp- olyan nőnemű 21 és 23 év közötti, web-szerkesztő foglalkozással rendelkező angolul tudó embert akinek Z-vel kezdődik a neve, nem dobott ki az iwiw :D :) :D

tudtam,hogy csalsz :D

Elküldve
Az a foglalkozásodra vonatkozik :D De amikor postáztam nem erre a névre ment, úgyhogy abból tán sikerült leszűrni :D

(igen tudom a Novyból sem jön le, de annyira ismerem hogy átlássak a becenevén :D )

Jolán :) :D :D

Elküldve

tudtam,hogy csalsz :D

Áá... gyengee. Múltkor fogadásból úgy találtam meg egy csajt, hogy csak a lakhelyét és a korát tudtam. Elsőre megtaláltam. :D

Elküldve
Áá... gyengee. Múltkor fogadásból úgy találtam meg egy csajt, hogy csak a lakhelyét és a korát tudtam. Elsőre megtaláltam. :D

Miért egy 110-es lakosságú faluban kellett 15-évest találni? :) :D :D

Elküldve
télleg?:S eddig nem jutottam el :D :)

De azért engem egyszerűbb megtalálni :D

szerintem te keversz vmit :D

ha jol nézem, az én hszre reagált, és velem van közös ismije :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.