Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Perverz! :D szerintem ez szép :D nah most akkor ki az igazán beteg a végére? vagy még nincs vége? :D nah... a család beszervezte nekem nehogy unatkozzak hétvégén. Megyek almaszedni... :D nagybátyámnak van egy párezer almafája, azt kell lepucolni :) pedig voltam 2 hete is. vasárnap se fogok tudni megmozdulni már látom előre :D :D városi puhány :D am szar meló, lesz vagy 20kg a cipőd meg ienek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 szerintem ez szép :D városi puhány :D am szar meló, lesz vagy 20kg a cipőd meg ienek :D tudom... évente járok, csak idén má' voltam, azthittem elég voltam :D Ez tetszik :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 tudom... évente járok, csak idén má' voltam, azthittem elég voltam :D Ez tetszik :D :) van egy motorszervíz az utca végéban, ott is láttam ilyen kicsit pirosban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Jaj,de jó te is?Valakivel már van közös téma!! :) :D Igen. Valamint szoftvereket is gyártok magamnak, simán unaloműzés céljábú. :D A többieknek: mindenkinek jól üzemel a kocsija, hogy ennyire teleírtátok az egyebet OFF-fal? :D Nem voltam itthon, exasszony gépét hoztam helyre (tényleg azt :D) erre 4 oldalni egyéb várt rám. Nem olvastam végig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Igen. Valamint szoftvereket is gyártok magamnak, simán unaloműzés céljábú. :D A többieknek: mindenkinek jól üzemel a kocsija, hogy ennyire teleírtátok az egyebet OFF-fal? :D Nem voltam itthon, exasszony gépét hoztam helyre (tényleg azt :D) erre 4 oldalni egyéb várt rám. Nem olvastam végig. :) Írj egy programot ami kiszedi neked a lényeget, és akkor csak azt kell olvasni :D :D Amúgy nem. Az autó ugyan olyan kula mint volt, csak már nem érdekel mert jövőhéten megújul ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Igen. Valamint szoftvereket is gyártok magamnak, simán unaloműzés céljábú. :D A többieknek: mindenkinek jól üzemel a kocsija, hogy ennyire teleírtátok az egyebet OFF-fal? :D Nem voltam itthon, exasszony gépét hoztam helyre (tényleg azt :D ) erre 4 oldalni egyéb várt rám. Nem olvastam végig. :D én momentán mentem vele 200kmet utánfutóval, és megnéztem az olajat, és örült afejem, a féliter óta nem fogyott jeelntősen az olaj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Írj egy programot ami kiszedi neked a lényeget, és akkor csak azt kell olvasni ;) :D Amúgy nem. Az autó ugyan olyan kula mint volt, csak már nem érdekel mert jövőhéten megújul :P :D :D mikor mosogattam kitaláltam egy képregényt :D utközben lerobban egy piros Astra caravan, amikor már mindennek vége megjelenik DÁWMan válán egy csilli villi mocival, ekkor beugrikegy nagy D betű, és a következő képben pöcc röff megy tovább a caravan :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 mikor mosogattam kitaláltam egy képregényt :D utközben lerobban egy piros Astra caravan, amikor már mindennek vége megjelenik DÁWMan válán egy csilli villi mocival, ekkor beugrikegy nagy D betű, és a következő képben pöcc röff megy tovább a caravan :D :D ;) :D orvosnál voltál már? :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 orvosnál voltál már? :D :) :D :D jaj mos mé? azé, mert élénk a fantáziám? :D vagyis inkább a képzelő erőm? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Írj egy programot ami kiszedi neked a lényeget, és akkor csak azt kell olvasni :D :D Amúgy nem. Az autó ugyan olyan kula mint volt, csak már nem érdekel mert jövőhéten megújul :D :D :D Jó neked. :) Nekem majd később fog, először a műszakira legyen jó állapotban, aztán jöhet a moci. Egyelőre ismét jó a moci, eddig szuperál rendesen, de örökké tuti nem fog, csak bírja ki a hengerfejezésig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az utóbbi időben nagyon kaki a képfeltöltés. Lassú mint a csiga. Van azért ezer más lehetőség :D http://picasaweb.google.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Purpi! Had legyek már az első pofátlan aki kérdezget :) Mi az igazi neved? :D A Zotyából kiderül, a Laliból is kiderül, a Dávidból is kiderül, de a ha nem Lilla vagy akkor nem fogom tudni kitalálni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Van azért ezer más lehetőség :) http://picasaweb.google.com Reklámozhatok? :D Oké. http://pics.coldline.hu/ :D Haverom szájtja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Purpi! Had legyek már az első pofátlan aki kérdezget :) Mi az igazi neved? :D A Zotyából kiderül, a Laliból is kiderül, a Dávidból is kiderül, de a ha nem Lilla vagy akkor nem fogom tudni kitalálni :D :D A daykillerből nem derült ki mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 A daykillerből nem derült ki mi? :) Az a foglalkozásodra vonatkozik :D De amikor postáztam nem erre a névre ment, úgyhogy abból tán sikerült leszűrni :D (igen tudom a Novyból sem jön le, de annyira ismerem hogy átlássak a becenevén :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hát nekem is furcsa, vajon minek jelölt ez a csaj... Pestről.. Hát ez a csaj biztos szereti a szupcsi rózsaszin telcsiket..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Purpi! Had legyek már az első pofátlan aki kérdezget :D Mi az igazi neved? :D A Zotyából kiderül, a Laliból is kiderül, a Dávidból is kiderül, de a ha nem Lilla vagy akkor nem fogom tudni kitalálni :D :D Nah jólvan ennyire türelmes nem vagyok, elkezdjek tippelgetni? :D 1- Anita ? Nah jólvan abbafejeztem, rájöttem hogy túl sok női név van ahhoz hogy kitaláljam... A lottón kevesebbet kell eltalálni és az se megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hát ez a csaj biztos szereti a szupcsi rózsaszin telcsiket..... :D :) lehet de am sztem semmi bajj, ha egy csaj szereti a rózsaszín cuccokat... de ha egy pasi szereti... hát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 ....1- Anita.... Ennek a képletnek mi a megfejtése ? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :D Te is eme hatalmas mennyiségű off miatt nézel így, ahogy én néztem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 ezt nem tudhatod... :D :) Hát ezt tényleg nem...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :D ez a mondat elég is volt. Tudjuk hogy mit jelent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :D Nem jössz ki Lurdyhoz ? Utánna meg benézhetünk Antihoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hát ezt tényleg nem...... :) hát ebből a kijelentésből én már tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts