Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nem, félrenyeltem. :D Smink? Én azt hittem motorolaj.... :D Én meg azt hogy a fotoshop tudása kimerül a maszatolás gomb megnyomásában :D :) :D Attól függetlenül nem érdekel jólkinéz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ahha... ezen ennyit gondolkoztál? :D :) nézem a mesét a tvben TVzwei :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Dáwid, egyébként az "én csajomat" nem ismered? (az előző oldalon linkeltem be) Csak mert a "térképen" te is és Sanci is ott volt...ebből gondoltam, hogy "Opelos oldalamról" ismerhet csak...vagy csak kalandozik.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nézem a mesét a tvben TVzwei :) Nincs beállítva, én a Harry Pottert nézem. Engem miért nem jelöl egy csaj sem az iwiwen? Mi riasztja el őket? Az asszony meg a 3 gyerek? Vagy a kutyák? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nincs beállítva, én a Harry Pottert nézem. Engem miért nem jelöl egy csaj sem az iwiwen? Mi riasztja el őket? Az asszony meg a 3 gyerek? Vagy a kutyák? :D inkább ne jelöljön ilyen csaj mire mek vele? szép szép, de 250kmre lakik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Attól függetlenül nem érdekel jólkinéz :) Jól bizony! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 néztem a többi képét is... hát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Dáwid, egyébként az "én csajomat" nem ismered? (az előző oldalon linkeltem be) Csak mert a "térképen" te is és Sanci is ott volt...ebből gondoltam, hogy "Opelos oldalamról" ismerhet csak...vagy csak kalandozik.. :D megnéztem. 2 unokatesóm ismeri :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 néztem a többi képét is... hát :D Muti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Muti! :D ha nem vetted volna észre nem nagyon szoktam mutogatni minden ismrősömről mindenféle képet eztán se fogom nincs még annyi közöm a csajhoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 ha nem vetted volna észre nem nagyon szoktam mutogatni minden ismrősömről mindenféle képet eztán se fogom nincs még annyi közöm a csajhoz :D őőő... biztos? az msn beleszámít? :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 őőő... biztos? az msn beleszámít? :D :D :) :D de az azért csak más nem? két ember, mint egész fórum :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 inkább ne jelöljön ilyen csaj mire mek vele? szép szép, de 250kmre lakik :D Nem Pesten dolgoztál valamilyen szervizben? - lehet, hogy nem jól emlékszem :D . Meglehet, hogy onnan emlékszik rád. :D Vagy a környéketekre jár nyaralni a nagyiékhoz.. :D megnéztem. 2 unokatesóm ismeri :D Na, mondom én, hogy van valami "közötök" egymáshoz. Én viszont egyből irtam neki kiváncsiskodó üzit...kiváncsian várom a válaszát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nem Pesten dolgoztál valamilyen szervizben? - lehet, hogy nem jól emlékszem :D . Meglehet, hogy onnan emlékszik rád. :D Vagy a környéketekre jár nyaralni a nagyiékhoz.. :) bizony nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 bizony nem Akkor bocsesz, úgy rémlett... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 de az azért csak más nem? két ember, mint egész fórum :D dede. Vélek felfedezni némi rációt iménti mondtataidban kolléga :D Na, mondom én, hogy van valami "közötök" egymáshoz. Én viszont egyből irtam neki kiváncsiskodó üzit...kiváncsian várom a válaszát. :D hát jah. van két 75 km-re lakó unokatesóm akiknek egy közös ismerősük ismeri őt. Szal közeli ismerősöm :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nesze nektek Hűhák!!! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nesze nektek Hűhák!!! :) :D ezt a sportot úgy űzd mostantól, hogy Purpinak is kell majd hűhát keresned, mert szemétség lenne kihagyni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 ezt a sportot úgy űzd mostantól, hogy Purpinak is kell majd hűhát keresned, mert szemétség lenne kihagyni :D :D ja de nem bánnám, ha ő is örömét lelné ezekben a hűhákban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 ja de nem bánnám, ha ő is örömét lelné ezekben a hűhákban :D ezt nem tudhatod... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 ezt a sportot úgy űzd mostantól, hogy Purpinak is kell majd hűhát keresned, mert szemétség lenne kihagyni :D :D Anélkül, hogy bárkit is megbántanék - mert nem áll szándékomban - meglehet, hogy neki is bejönnek ezek(is) :D :D ...sosem lehet tudni. :D ............. szerk.: Látom többünknek is hasonló jutott az eszébe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 remélem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 remélem :) Perverz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nah most akkor ki az igazán beteg a végére? vagy még nincs vége? :D nah... a család beszervezte nekem nehogy unatkozzak hétvégén. Megyek almaszedni... :D nagybátyámnak van egy párezer almafája, azt kell lepucolni :) pedig voltam 2 hete is. vasárnap se fogok tudni megmozdulni már látom előre :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nah most akkor ki az igazán beteg a végére? vagy még nincs vége? :D Vége csak a filmnek van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts