Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Most te kapcsolgatod a távirányítót! Mi van? Milyen kép? :D Vagy csak ruhában nem ismered meg! :) :D híradóban volt am aképfeltöltés miért ilyen fos??? 10 k képet tölt nekem már mióta... tuti ki fogja írni, hogy az oldal nem jeelníthető meg, aztán másodszorra fél perc alatt fenn lesz a kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 híradóban volt am aképfeltöltés miért ilyen fos??? 10 k képet tölt nekem már mióta... tuti ki fogja írni, hogy az oldal nem jeelníthető meg, aztán másodszorra fél perc alatt fenn lesz a kép. Az utóbbi időben nagyon kaki a képfeltöltés. Lassú mint a csiga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 szerintem szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 na mijan elakadt a szavatok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 na mijan elakadt a szavatok? :D el. még nem találtam meg a szemem. egy pillanatra kiugrottak, de csak az egyiket sikerült elkapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 http://kepfeltoltes.hu/091023/iwiw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg szerintem szép :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 el. még nem találtam meg a szemem. egy pillanatra kiugrottak, de csak az egyiket sikerült elkapni. hát nekem is furcsa, vajon minek jelölt ez a csaj... Pestről.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hát nekem is furcsa, vajon minek jelölt ez a csaj... Pestről.. hogy ledezd be! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hogy ledezd be! :D világítana vmitől az tuti... uv fényben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hát nekem is furcsa, vajon minek jelölt ez a csaj... Pestről.. nekem is. Miért nem engem jelölt? :D :) :D Próbáltad már pl megkérdezni tőle? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 http://kepfeltoltes.hu/091023/iwiw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg szerintem szép Na és ki ő? Egyébként valóban szép.(bár nekem fenntartásaim vannak az ennyire erősen sminkelt szépségekkel kapcsolatban...elég megtévesztő tud lenni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nekem is. Miért nem engem jelölt? :D :) :D Próbáltad már pl megkérdezni tőle? :D nemertem :D Na és ki ő? Egyébként valóban szép.(bár nekem fenntartásaim vannak az ennyire erősen sminkelt szépségekkel kapcsolatban...elég megtévesztő tud lenni) hát nekem is, miért lakik pl Pesten? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hát nekem is furcsa, vajon minek jelölt ez a csaj... Pestről.. Nem ő a Purpi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nem ő a Purpi? :D aligha, nem találtam opelra utaló dolgokat :) meg tegnap jelölt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 aligha, nem találtam opelra utaló dolgokat :D meg tegnap jelölt akkor kérdezd meg tőle: opppelt birod?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 akkor kérdezd meg tőle: opppelt birod?? :D vmit kellene neki írni kő kóla? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 vmit kellene neki írni kő kóla? :D Írd meg neki hogy hétvégén unatkozom, és szívesen megkérdezem hogy mit akar tőled :D :D :D nem én voltam.... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 vmit kellene neki írni kő kóla? :) Írjad neki: Vállalkozó vagyok... Ma estére bevállallak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Írd meg neki hogy hétvégén unatkozom, és szívesen megkérdezem hogy mit akar tőled :D :D :D nem én voltam.... :D :) Tudjuk! Valahogy életre kelt a billentyűzeted! Cseréld le, mielőtt bajba sodor! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Tudjuk! Valahogy életre kelt a billentyűzeted! Cseréld le, mielőtt bajba sodor! :) Laptop. Ebből sz.r kihámozni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 bejelöltem ismerősnek azt majd reagíren vagy sem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 bejelöltem ismerősnek azt majd reagíren vagy sem :D :) Naggggyon tudsz! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Naggggyon tudsz! :D :D :D hát jelölt egyet ő most én :) következő lépés az övé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ahha... ezen ennyit gondolkoztál? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 na mijan elakadt a szavatok? :) Nem, félrenyeltem. :D Na és ki ő? Egyébként valóban szép.(bár nekem fenntartásaim vannak az ennyire erősen sminkelt szépségekkel kapcsolatban...elég megtévesztő tud lenni) Smink? Én azt hittem motorolaj.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts