zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Erre is a gyerek játékából szedted a kereket? :D Amúgy az opel kapcsolók az agila-részleg óta vannak suzukiáknal. Az ignisbe is mentek belefele. Itt vagy te Batman -gyilkos? :D Egy régi iskolánál dolgoztunk, és az ablaktáblák alatt tele volt denevérekkel a fal. Egyet megfogtam, és beraktam egy üres csavarosdobozba, hogy majd odaadom a főnöknek, hogy itt a maradék csavar. :) De annyit kaparászott, hogy megsajnáltam, és elengedtem. Én meg tegnap ilyet fogtam.: Kicsit homályos, mert mindíg bemozdult. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 kemény vagy biztos nem fognék meg denevért.. még ettől a sáskától is kiráz a hideg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Itt vagy te Batman -gyilkos? :D Egy régi iskolánál dolgoztunk, és az ablaktáblák alatt tele volt denevérekkel a fal. Egyet megfogtam, és beraktam egy üres csavarosdobozba, hogy majd odaadom a főnöknek, hogy itt a maradék csavar. :D De annyit kaparászott, hogy megsajnáltam, és elengedtem. Én meg tegnap ilyet fogtam.: http://kep.ivpicture.hu/210431.jpg Kicsit homályos, mert mindíg bemozdult. :D Ilyen nekünk egyszer a riasztó-kezelőpanel kültéri dobozára költözött. vagy egy fél napig ott volt. Amikor becsuktuk a dobozt és bentmaradt a lába akkor azért fenyegetően nézett, de visszanyitotta fater, uténa odébbhúzta hogy bel tudjuk csukni :) :D ott dekkolt még utána is egy pár órát. Volt a riasztó mellé, őr-sáskánk is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 kemény vagy biztos nem fognék meg denevért.. még ettől a sáskától is kiráz a hideg :D Na jó, a denevért én sem fogtam meg, csal belepiszkáltuk a dobozba. Nem is mondtam még, amikor cseréltem a kereket a Suzukin jött egy Hűha kisgyerekkel, aztán amikor végeztem észrevettem, hogy ugyanazt a kereket tettem fel, mint amit levettem. :D A nőkkel mindíg csak baj van. :D Na B+ ök is jól megjárták.:Klikk ide!. :D Szinte tükör gumik, direktszűró, azt csak a gázt nyomd neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nézelődökegyik nap ah de jó kis csaj másik nap ah de jó kis MILf aztán 3. nap sétálnak együt aha mondom :D azóta kiderült, hogy a bolt mellett ők újjították fel azt a házat, és azóta ot laknak, eléggé hűha kinézetre a lánya is meg az anyuka is, bár neked nem gyere be zotya, mert ez nm folyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Na jó, a denevért én sem fogtam meg, csal belepiszkáltuk a dobozba. Nem is mondtam még, amikor cseréltem a kereket a Suzukin jött egy Hűha kisgyerekkel, aztán amikor végeztem észrevettem, hogy ugyanazt a kereket tettem fel, mint amit levettem. :D A nőkkel mindíg csak baj van. :D Na B+ ök is jól megjárták.:Klikk ide!. :D Szinte tükör gumik, direktszűró, azt csak a gázt nyomd neki. :) az a mélynyomó nagyon meglökte a levegőt, aztán leesett az útról... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Jöhettetek volna kukoricát törni. :D :D Minek törni, van kombájn! Kölcsönadjam? :D Itt vagy te Batman -gyilkos? :D Egy régi iskolánál dolgoztunk, és az ablaktáblák alatt tele volt denevérekkel a fal. Egyet megfogtam, és beraktam egy üres csavarosdobozba, hogy majd odaadom a főnöknek, hogy itt a maradék csavar. :) De annyit kaparászott, hogy megsajnáltam, és elengedtem. Én meg tegnap ilyet fogtam.: http://kep.ivpicture.hu/210431.jpg Kicsit homályos, mert mindíg bemozdult. :D Ezekből a zöldségekből látok eleget, ha kint vagyunk a határba... Ha rámugrik, nem bántom, inkább röhögök rajta, hogy milyen predator feje van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nézelődökegyik nap ah de jó kis csaj másik nap ah de jó kis MILf aztán 3. nap sétálnak együt aha mondom :D azóta kiderült, hogy a bolt mellett ők újjították fel azt a házat, és azóta ot laknak, eléggé hűha kinézetre a lánya is meg az anyuka is, bár neked nem gyere be zotya, mert ez nm folyik. Aki nekem tetszik az sem folyik, csak nem úgy néz ki mint Rudi a szertárban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Aki nekem tetszik az sem folyik, csak nem úgy néz ki mint Rudi a szertárban. :) tegnap egy tök formás csaj setetszett neked :D de mindegy ez karcsú nő, ez neekd tuti nem jönne be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Na jó, a denevért én sem fogtam meg, csal belepiszkáltuk a dobozba. Nem is mondtam még, amikor cseréltem a kereket a Suzukin jött egy Hűha kisgyerekkel, aztán amikor végeztem észrevettem, hogy ugyanazt a kereket tettem fel, mint amit levettem. :D A nőkkel mindíg csak baj van. :D Na B+ ök is jól megjárták.:Klikk ide!. :D Szinte tükör gumik, direktszűró, azt csak a gázt nyomd neki. :) Azok sem 50-el mentek! Valahogy az ilyet nem tudom sajnálni! Biztos kipróbálták, hogy megy a verda a sportlevegőszűrővel! Halálian... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Minek törni, van kombájn! Kölcsönadjam? :D Ezekből a zöldségekből látok eleget, ha kint vagyunk a határba... Ha rámugrik, nem bántom, inkább röhögök rajta, hogy milyen predator feje van! :) és ráhörögsz mint az alien? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nézelődökegyik nap ah de jó kis csaj másik nap ah de jó kis MILf aztán 3. nap sétálnak együt aha mondom :D azóta kiderült, hogy a bolt mellett ők újjították fel azt a házat, és azóta ot laknak, eléggé hűha kinézetre a lánya is meg az anyuka is, bár neked nem gyere be zotya, mert ez nm folyik. Akkor lennél a csajszi apja, csak az anyja nem engedi! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Aki nekem tetszik az sem folyik, csak nem úgy néz ki mint Rudi a szertárban. :D elefánt a porcelánboltban?! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 és ráhörögsz mint az alien? :D :) Nem, rászól, hogy véged van Obi-Van-Kenobi! Ja, ez egy másik mese. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 és ráhörögsz mint az alien? :D :D Valahogy így! Itt még hosszú volt a hajam! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 elefánt a porcelánboltban?! :D :) :D Hát akkor már inkább follyon, mint zörögjön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nem, rászól, hogy véged van Obi-Van-Kenobi! Ja, ez egy másik mese. :D Zotya! Ne kapcsolgassál egyből ha reklám van, mert akkor egy másikat kezdesz el folytatni reklám után, aztán vegyes lesz minden film :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Valahogy így! Itt még hosszú volt a hajam! :D :D Fekete a fogad :) . Azóta voltál fogorvosnál? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Zotya! Ne kapcsolgassál egyből ha reklám van, mert akkor egy másikat kezdesz el folytatni reklám után, aztán vegyes lesz minden film :D :) nézem iwiemet ecercsak az ismerkedős részen bejelölt vki na mondom milyen csúnyalány ez már aztán :D há nekem igencsak bejön, de az hogy ő is pesti az már nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :D nézem iwiemet ecercsak az ismerkedős részen bejelölt vki na mondom milyen csúnyalány ez már aztán :D há nekem igencsak bejön, de az hogy ő is pesti az már nem :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 "Hölgy hermelinnel" most ez lesz a stár hír.... sztem egy szar kép :D de ha ez nekik remekmű... erre biztos van pénz... "ha kölcsön kérik tőlünk, a rakkóiak mindig szomorúak" szerintem igen kevés azoknak a száma, akik ismerik ott is ezt a képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Fekete a fogad :) . Azóta voltál fogorvosnál? :D :D Voltam... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :) nézem iwiemet ecercsak az ismerkedős részen bejelölt vki na mondom milyen csúnyalány ez már aztán :D há nekem igencsak bejön, de az hogy ő is pesti az már nem :D Én is ma vettem észre, hogy még szeptemberben ismerősnek jelölt egy budapesti csaj. Gondolom ő is Opelos, talán a Blitzen látott, nem tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 "Hölgy hermelinnel" most ez lesz a stár hír.... sztem egy szar kép :D de ha ez nekik remekmű... erre biztos van pénz... "ha kölcsön kérik tőlünk, a rakkóiak mindig szomorúak" szerintem igen kevés azoknak a száma, akik ismerik ott is ezt a képet. Most te kapcsolgatod a távirányítót! Mi van? Milyen kép? :) Én is ma vettem észre, hogy még szeptemberben ismerősnek jelölt egy budapesti csaj. Gondolom ő is Opelos, talán a Blitzen látott, nem tudom. :D Vagy csak ruhában nem ismered meg! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Vagy csak ruhában nem ismered meg! :D :D :D ááá, nem olyan családból származok én! :D Egyébként szimpi csajszi.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts