Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Erre is a gyerek játékából szedted a kereket? :D Amúgy az opel kapcsolók az agila-részleg óta vannak suzukiáknal. Az ignisbe is mentek belefele.

Itt vagy te Batman -gyilkos? :D Egy régi iskolánál dolgoztunk, és az ablaktáblák alatt tele volt denevérekkel a fal. Egyet megfogtam, és beraktam egy üres csavarosdobozba, hogy majd odaadom a főnöknek, hogy itt a maradék csavar. :) De annyit kaparászott, hogy megsajnáltam, és elengedtem.

Én meg tegnap ilyet fogtam.:

210431.jpg

Kicsit homályos, mert mindíg bemozdult. :D

Megosztás:

Itt vagy te Batman -gyilkos? :D Egy régi iskolánál dolgoztunk, és az ablaktáblák alatt tele volt denevérekkel a fal. Egyet megfogtam, és beraktam egy üres csavarosdobozba, hogy majd odaadom a főnöknek, hogy itt a maradék csavar. :D De annyit kaparászott, hogy megsajnáltam, és elengedtem.

http://kep.ivpicture.hu/210431.jpg

Ilyen nekünk egyszer a riasztó-kezelőpanel kültéri dobozára költözött. vagy egy fél napig ott volt. Amikor becsuktuk a dobozt és bentmaradt a lába akkor azért fenyegetően nézett, de visszanyitotta fater, uténa odébbhúzta hogy bel tudjuk csukni :) :D ott dekkolt még utána is egy pár órát. Volt a riasztó mellé, őr-sáskánk is :D :D

Megosztás:

kemény vagy

biztos nem fognék meg denevért.. még ettől a sáskától is kiráz a hideg :D

Na jó, a denevért én sem fogtam meg, csal belepiszkáltuk a dobozba. Nem is mondtam még, amikor cseréltem a kereket a Suzukin jött egy Hűha kisgyerekkel, aztán amikor végeztem észrevettem, hogy ugyanazt a kereket tettem fel, mint amit levettem. :D A nőkkel mindíg csak baj van. :D

Na B+ ök is jól megjárták.:Klikk ide!. :D Szinte tükör gumik, direktszűró, azt csak a gázt nyomd neki. :)

Megosztás:

nézelődökegyik nap ah de jó kis csaj

másik nap ah de jó kis MILf

aztán 3. nap sétálnak együt aha mondom :D

azóta kiderült, hogy a bolt mellett ők újjították fel azt a házat, és azóta ot laknak, eléggé hűha kinézetre a lánya is meg az anyuka is, bár neked nem gyere be zotya, mert ez nm folyik.

Megosztás:

Na jó, a denevért én sem fogtam meg, csal belepiszkáltuk a dobozba. Nem is mondtam még, amikor cseréltem a kereket a Suzukin jött egy Hűha kisgyerekkel, aztán amikor végeztem észrevettem, hogy ugyanazt a kereket tettem fel, mint amit levettem. :D A nőkkel mindíg csak baj van. :D

Na B+ ök is jól megjárták.:Klikk ide!. :D Szinte tükör gumik, direktszűró, azt csak a gázt nyomd neki. :)

az a mélynyomó nagyon meglökte a levegőt, aztán leesett az útról... :D

Megosztás:

Jöhettetek volna kukoricát törni. :D :D

Minek törni, van kombájn! Kölcsönadjam? :D

Itt vagy te Batman -gyilkos? :D Egy régi iskolánál dolgoztunk, és az ablaktáblák alatt tele volt denevérekkel a fal. Egyet megfogtam, és beraktam egy üres csavarosdobozba, hogy majd odaadom a főnöknek, hogy itt a maradék csavar. :) De annyit kaparászott, hogy megsajnáltam, és elengedtem.

http://kep.ivpicture.hu/210431.jpg

Ezekből a zöldségekből látok eleget, ha kint vagyunk a határba... Ha rámugrik, nem bántom, inkább röhögök rajta, hogy milyen predator feje van! :D

Megosztás:

azóta kiderült, hogy a bolt mellett ők újjították fel azt a házat, és azóta ot laknak, eléggé hűha kinézetre a lánya is meg az anyuka is, bár neked nem gyere be zotya, mert ez nm folyik.

Aki nekem tetszik az sem folyik, csak nem úgy néz ki mint Rudi a szertárban. :)

Megosztás:

Azok sem 50-el mentek! Valahogy az ilyet nem tudom sajnálni! Biztos kipróbálták, hogy megy a verda a sportlevegőszűrővel!

091023_leanyfaluvolkswagen_06_k.jpg

Halálian... :D

Megosztás:

Akkor lennél a csajszi apja, csak az anyja nem engedi! :D :) :D

Megosztás:

Zotya! Ne kapcsolgassál egyből ha reklám van, mert akkor egy másikat kezdesz el folytatni reklám után, aztán vegyes lesz minden film :D

:)

nézem iwiemet ecercsak az ismerkedős részen bejelölt vki

na mondom milyen csúnyalány ez már aztán :D

há nekem igencsak bejön, de az hogy ő is pesti az már nem :D

Megosztás:

"Hölgy hermelinnel"

most ez lesz a stár hír.... sztem egy szar kép :D

de ha ez nekik remekmű...

erre biztos van pénz...

"ha kölcsön kérik tőlünk, a rakkóiak mindig szomorúak"

szerintem igen kevés azoknak a száma, akik ismerik ott is ezt a képet.

Megosztás:

:)

nézem iwiemet ecercsak az ismerkedős részen bejelölt vki

na mondom milyen csúnyalány ez már aztán :D

há nekem igencsak bejön, de az hogy ő is pesti az már nem :D

Én is ma vettem észre, hogy még szeptemberben ismerősnek jelölt egy budapesti csaj. Gondolom ő is Opelos, talán a Blitzen látott, nem tudom. :D

Megosztás:

"Hölgy hermelinnel"

most ez lesz a stár hír.... sztem egy szar kép :D

de ha ez nekik remekmű...

erre biztos van pénz...

"ha kölcsön kérik tőlünk, a rakkóiak mindig szomorúak"

szerintem igen kevés azoknak a száma, akik ismerik ott is ezt a képet.

Most te kapcsolgatod a távirányítót! Mi van? Milyen kép? :)

Én is ma vettem észre, hogy még szeptemberben ismerősnek jelölt egy budapesti csaj. Gondolom ő is Opelos, talán a Blitzen látott, nem tudom. :D

Vagy csak ruhában nem ismered meg! :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.