Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem kezdődik semmi. Most fejezzétek abba :)

gondoltam ha már elviszem megsétáltatni a drágát, akkor bemegyek a céghez és apróbb cuccokat már most beleteszek... váltókar-gumikéderek-estébé. Nah igen, ahogy indultam volna feltűnt hogy nincs nálam cégkulcs, mert azt a zafirába hagytam tegnap, faterék meg elugrottak vele vidékre :D

Novy kezdte! :D

Akkor marad a fórum! :D

Megosztás:

Most nagyon is jó idő lenne, ha nem lenne minden csupa víz! Én is kénytelen :D vagyok a számítógép előtt ülni! :)

Nálam egy probléma van... minden szerszám, és kulcs, és lehetőség amivel tudnék kezdeni valamit az a Zafirában van 80km-re innen :D Az idő télleg jó lenne. Olyan meleg van hogy csak 2x kellett izzítani hogy beinduljon :D :D

Megosztás:

Én is néztem, de annál a résznél ahol a horpadást is kijavította a csávóka egy filctollal elegem lett. Pedig még a V-gyalut is végig bírtam nézni, és csak 3-szor sírtam a röhögéstől :D

Tegnap este beállítottam a beltérit, hogy a discovery-ről vegyen fel, míg gépezek és most megyek visszanézem. Majdnem 5 órányi anyag. Gyorsan végigtekerem, utána visszanézek, van e valaki! :)

Megosztás:

Most nagyon is jó idő lenne, ha nem lenne minden csupa víz! Én is kénytelen :D vagyok a számítógép előtt ülni! :D

Az addig oké hogy marad a fórum, de hogy senki nincs rajta rajtam kívül az nem ér... valaki szenvedjen már velem :) kis szolidaritást emberek :D :D

Jöhettetek volna kukoricát törni. :D :D

Megosztás:

Sziasztok!

Problema a kovetkezo:Kuplung pedal benyomasakor surlodast erzek es nyiszorgo hangot kb oylan hang mint amikor egy hurt megpenditunk :D :)

Hasonlót éreztem én is mielőtt kuplungbowden szakadás miatt kuplung nélkül hozta haza fater az autót Lágymányosról :D Lehet hogy egy kenés javít rajta, de a súrlódás azért lehet mert már szálak el vannak pattanva :D

Megosztás:

Sziasztok!

Problema a kovetkezo:Kuplung pedal benyomasakor surlodast erzek es nyiszorgo hangot kb oylan hang mint amikor egy hurt megpenditunk :D :)

Valamelyik nap beszélt a Winkler ilyenről a Bumerángban, hogy a BMW most ad ki egy Mini szériát amit Sound Edition-nak fognak hivni. Az benne a lényeg, hogy magával az autó használatával "zenél" magának az ember. Több műfajból lehet választani. Ő a rock-ot választotta próbaképp és alapjáraton megy egy gitár akkordozás majd amint elindul belép a dob meg egyebek, irányjelzéskor pl kolomp is beszól...

Neked ez már benne van!? :D :D

Megosztás:

Valamelyik nap beszélt a Winkler ilyenről a Bumerángban, hogy a BMW most ad ki egy Mini szériát amit Sound Edition-nak fognak hivni. Az benne a lényeg, hogy magával az autó használatával "zenél" magának az ember. Több műfajból lehet választani. Ő a rock-ot választotta próbaképp és alapjáraton megy egy gitár akkordozás majd amint elindul belép a dob meg egyebek, irányjelzéskor pl kolomp is beszól...

Neked ez már benne van!? :D :D

Jaja sajna mar megvan :D :) :D :D :D

Megosztás:

Ertem mind1 holnap megveszem a bowdent oszt kicsereltetem nem kockaztatok :)

érdemes lenne azért megnézni hogy biztos ott súrlódik -e. Ha kiakasztod a villából a végét, és úgy mozgatod a bowdent, akkor is érezni kéne azt a súrlódást. A nyekergés az szinte mindenkinél előferdült már szerintem. A pedál tengelyét és a villánál a bowden beakasztós részét ha megkened akkor az valszeg elhallgat :D

Megosztás:

:D :) Tele van denevérekkel a lakótelep már megint. Itt röpködnek vagy 50-en két ház között. Van egy ultrahangos távolságmérőm, amivel terepfelmérésnél szoktunk kábelezéshez kb-t mérni. Kiálltam vele az ablakba, és nekiálltam távolságmérni a denevérek felé. Ezek idegesek lettek. Azóta csak egy pár10 méteren belül röpködnek, de gyorsabban, és egymáshoz közelebb. Lehet hogy ki is tudom kapcsolni őket? :D :D Legközelebb megpróbálom a vezeték-keresőt, hétha azzal a falnak is neki tudom küldeni őket :D :D

Megosztás:

Jól felszívódott mindenki! Tán mindenki a TV-t nézi? :D

Én speciel ezen cseréltem gumikat.:

210417.jpg

Meghuzták a tecsó parkolóban, ami nem csoda, mert amikor nekidőltem folyton benyomtam a lemezt az oldalán. Azt hittem csak a Swifteket csinálták vékony lemezből, ezeket már nem. El akartam vele menni a tecsóhoz felnyomatni a gumikat, már dörzsöltem a kezem, gondoltam visszafelé meghajtom mint Zinger a varrógépet. :) De a főnököm felesége észrevette min ügyködök, és áthozta a kompresszort. Mondtam neki kösz szépen! :D Némi megelégedéssel tölt el, hogy a 14 éves astrám világítás, és indexkapcsolója került bele. :D De a fék tetszik, nagyon kemény. 6 éves, és 35 ezer kilóméter van benne, szinte még bajáratós. Szerintem még nem menek vele 90-nél gyorsabban. Az asszony kereresztpapijáé volt, nemrég halt meg szegény nyugdíjas helyszinelő volt. Most a felesége hajtja, örök mazsola a keresztmama, nem tudott beállni a ház elé sem. Ha el akarná adni biztos vétel lenne.

Megosztás:

Én speciel ezen cseréltem gumikat.:

http://kep.ivpicture.hu/210417.jpg

Meghuzták a tecsó parkolóban, ami nem csoda, mert amikor nekidőltem folyton benyomtam a lemezt az oldalán. Azt hittem csak a Swifteket csinálták vékony lemezből, ezeket már nem. El akartam vele menni a tecsóhoz felnyomatni a gumikat, már dörzsöltem a kezem, gondoltam visszafelé meghajtom mint Zinger a varrógépet. :) De a főnököm felesége észrevette min ügyködök, és áthozta a kompresszort. Mondtam neki kösz szépen! :D Némi megelégedéssel tölt el, hogy a 14 éves astrám világítás, és indexkapcsolója került bele. :D De a fék tetszik, nagyon kemény. 6 éves, és 35 ezer kilóméter van benne, szinte még bajáratós. Szerintem még nem menek vele 90-nél gyorsabban. Az asszony kereresztpapijáé volt, nemrég halt meg szegény nyugdíjas helyszinelő volt. Most a felesége hajtja, örök mazsola a keresztmama, nem tudott beállni a ház elé sem. Ha el akarná adni biztos vétel lenne.

Erre is a gyerek játékából szedted a kereket? :D Amúgy az opel kapcsolók az agila-részleg óta vannak suzukiáknal. Az ignisbe is mentek belefele.

Megosztás:

Itt akad bőven! :D

:) :D :D

Csak nehogy valaki beleszaladjon fejjel a pasija cipőjébe! :D :D

Kezdődik már megint? :D :D Apa kezdődik, apa kezdődik, apa kezdődik... :D ;) :P Örökzöld téma!

én biztos nem, ahhoz elég magasan hordom az orrom ;)

Jól felszívódott mindenki! Tán mindenki a TV-t nézi? :P

én speciel aludtam egyet, mert meguntam várni..

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.