Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nem kezdődik semmi. Most fejezzétek abba :) gondoltam ha már elviszem megsétáltatni a drágát, akkor bemegyek a céghez és apróbb cuccokat már most beleteszek... váltókar-gumikéderek-estébé. Nah igen, ahogy indultam volna feltűnt hogy nincs nálam cégkulcs, mert azt a zafirába hagytam tegnap, faterék meg elugrottak vele vidékre :D Novy kezdte! :D Akkor marad a fórum! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Novy kezdte! :D Akkor marad a fórum! :D Nem mintha sajnálnám, itt azé' jobb idő van, de kint sincs olyan rossz mint amilyen rossz akkor lesz amikor legközelebb ráérek majd csinálni :D Novy is abbafejezi :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nem mintha sajnálnám, itt azé' jobb idő van, de kint sincs olyan rossz mint amilyen rossz akkor lesz amikor legközelebb ráérek majd csinálni :D Novy is abbafejezi :D :) Most nagyon is jó idő lenne, ha nem lenne minden csupa víz! Én is kénytelen :D vagyok a számítógép előtt ülni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Most nagyon is jó idő lenne, ha nem lenne minden csupa víz! Én is kénytelen :D vagyok a számítógép előtt ülni! :) Nálam egy probléma van... minden szerszám, és kulcs, és lehetőség amivel tudnék kezdeni valamit az a Zafirában van 80km-re innen :D Az idő télleg jó lenne. Olyan meleg van hogy csak 2x kellett izzítani hogy beinduljon :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Nálam egy probléma van... minden szerszám, és kulcs, és lehetőség amivel tudnék kezdeni valamit az a Zafirában van 80km-re innen :D Az idő télleg jó lenne. Olyan meleg van hogy csak 2x kellett izzítani hogy beinduljon :D :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az addig oké hogy marad a fórum, de hogy senki nincs rajta rajtam kívül az nem ér... valaki szenvedjen már velem :D kis szolidaritást emberek :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 És milyen? Halkabb? :D Én éppen most szerelem be a magasságállítót, még minimális vezetékezés és mehet is minden a helyére. Nem vettem észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az addig oké hogy marad a fórum, de hogy senki nincs rajta rajtam kívül az nem ér... valaki szenvedjen már velem :D kis szolidaritást emberek :D :) Jól felszívódott mindenki! Tán mindenki a TV-t nézi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Jól felszívódott mindenki! Tán mindenki a TV-t nézi? :) Én is néztem, de annál a résznél ahol a horpadást is kijavította a csávóka egy filctollal elegem lett. Pedig még a V-gyalut is végig bírtam nézni, és csak 3-szor sírtam a röhögéstől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Én is néztem, de annál a résznél ahol a horpadást is kijavította a csávóka egy filctollal elegem lett. Pedig még a V-gyalut is végig bírtam nézni, és csak 3-szor sírtam a röhögéstől :D Tegnap este beállítottam a beltérit, hogy a discovery-ről vegyen fel, míg gépezek és most megyek visszanézem. Majdnem 5 órányi anyag. Gyorsan végigtekerem, utána visszanézek, van e valaki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Tegnap este beállítottam a beltérit, hogy a discovery-ről vegyen fel, míg gépezek és most megyek visszanézem. Majdnem 5 órányi anyag. Gyorsan végigtekerem, utána visszanézek, van e valaki! :D lesz :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Most nagyon is jó idő lenne, ha nem lenne minden csupa víz! Én is kénytelen :D vagyok a számítógép előtt ülni! :D Az addig oké hogy marad a fórum, de hogy senki nincs rajta rajtam kívül az nem ér... valaki szenvedjen már velem :) kis szolidaritást emberek :D :D Jöhettetek volna kukoricát törni. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok! Problema a kovetkezo:Kuplung pedal benyomasakor surlodast erzek es nyiszorgo hangot kb oylan hang mint amikor egy hurt megpenditunk :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok! Problema a kovetkezo:Kuplung pedal benyomasakor surlodast erzek es nyiszorgo hangot kb oylan hang mint amikor egy hurt megpenditunk :D :) Hasonlót éreztem én is mielőtt kuplungbowden szakadás miatt kuplung nélkül hozta haza fater az autót Lágymányosról :D Lehet hogy egy kenés javít rajta, de a súrlódás azért lehet mert már szálak el vannak pattanva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Kb mennyit tudtal meg menni vele? Mert meg nekem ma kezdte a surlodast nyiszorgo hang mar volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok! Problema a kovetkezo:Kuplung pedal benyomasakor surlodast erzek es nyiszorgo hangot kb oylan hang mint amikor egy hurt megpenditunk :D :) Valamelyik nap beszélt a Winkler ilyenről a Bumerángban, hogy a BMW most ad ki egy Mini szériát amit Sound Edition-nak fognak hivni. Az benne a lényeg, hogy magával az autó használatával "zenél" magának az ember. Több műfajból lehet választani. Ő a rock-ot választotta próbaképp és alapjáraton megy egy gitár akkordozás majd amint elindul belép a dob meg egyebek, irányjelzéskor pl kolomp is beszól... Neked ez már benne van!? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Valamelyik nap beszélt a Winkler ilyenről a Bumerángban, hogy a BMW most ad ki egy Mini szériát amit Sound Edition-nak fognak hivni. Az benne a lényeg, hogy magával az autó használatával "zenél" magának az ember. Több műfajból lehet választani. Ő a rock-ot választotta próbaképp és alapjáraton megy egy gitár akkordozás majd amint elindul belép a dob meg egyebek, irányjelzéskor pl kolomp is beszól... Neked ez már benne van!? :D :D Jaja sajna mar megvan :D :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Kb mennyit tudtal meg menni vele? Mert meg nekem ma kezdte a surlodast nyiszorgo hang mar volt. utána telefújtam wd40-el, de már készültünk kuplungcserére amúgy is. oan 1 hetet mentem még kábé. (pösten, és egész nap) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az a bajom hogy a bolhákat amivel fel voltak rakva elég alacsony %-ban sikerült leszedni egy darabban. Szerintem a gyári bolhák sem lehetnek drágák de itt mindent megtalálsz mi sem s szájnak ingere: http://www.patentdepo.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 utána telefújtam wd40-el, de már készültünk kuplungcserére amúgy is. oan 1 hetet mentem még kábé. (pösten, és egész nap) Ertem mind1 holnap megveszem a bowdent oszt kicsereltetem nem kockaztatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ertem mind1 holnap megveszem a bowdent oszt kicsereltetem nem kockaztatok :) érdemes lenne azért megnézni hogy biztos ott súrlódik -e. Ha kiakasztod a villából a végét, és úgy mozgatod a bowdent, akkor is érezni kéne azt a súrlódást. A nyekergés az szinte mindenkinél előferdült már szerintem. A pedál tengelyét és a villánál a bowden beakasztós részét ha megkened akkor az valszeg elhallgat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :D :) Tele van denevérekkel a lakótelep már megint. Itt röpködnek vagy 50-en két ház között. Van egy ultrahangos távolságmérőm, amivel terepfelmérésnél szoktunk kábelezéshez kb-t mérni. Kiálltam vele az ablakba, és nekiálltam távolságmérni a denevérek felé. Ezek idegesek lettek. Azóta csak egy pár10 méteren belül röpködnek, de gyorsabban, és egymáshoz közelebb. Lehet hogy ki is tudom kapcsolni őket? :D :D Legközelebb megpróbálom a vezeték-keresőt, hétha azzal a falnak is neki tudom küldeni őket :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Jól felszívódott mindenki! Tán mindenki a TV-t nézi? :D Én speciel ezen cseréltem gumikat.: Meghuzták a tecsó parkolóban, ami nem csoda, mert amikor nekidőltem folyton benyomtam a lemezt az oldalán. Azt hittem csak a Swifteket csinálták vékony lemezből, ezeket már nem. El akartam vele menni a tecsóhoz felnyomatni a gumikat, már dörzsöltem a kezem, gondoltam visszafelé meghajtom mint Zinger a varrógépet. :) De a főnököm felesége észrevette min ügyködök, és áthozta a kompresszort. Mondtam neki kösz szépen! :D Némi megelégedéssel tölt el, hogy a 14 éves astrám világítás, és indexkapcsolója került bele. :D De a fék tetszik, nagyon kemény. 6 éves, és 35 ezer kilóméter van benne, szinte még bajáratós. Szerintem még nem menek vele 90-nél gyorsabban. Az asszony kereresztpapijáé volt, nemrég halt meg szegény nyugdíjas helyszinelő volt. Most a felesége hajtja, örök mazsola a keresztmama, nem tudott beállni a ház elé sem. Ha el akarná adni biztos vétel lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Én speciel ezen cseréltem gumikat.: http://kep.ivpicture.hu/210417.jpg Meghuzták a tecsó parkolóban, ami nem csoda, mert amikor nekidőltem folyton benyomtam a lemezt az oldalán. Azt hittem csak a Swifteket csinálták vékony lemezből, ezeket már nem. El akartam vele menni a tecsóhoz felnyomatni a gumikat, már dörzsöltem a kezem, gondoltam visszafelé meghajtom mint Zinger a varrógépet. :) De a főnököm felesége észrevette min ügyködök, és áthozta a kompresszort. Mondtam neki kösz szépen! :D Némi megelégedéssel tölt el, hogy a 14 éves astrám világítás, és indexkapcsolója került bele. :D De a fék tetszik, nagyon kemény. 6 éves, és 35 ezer kilóméter van benne, szinte még bajáratós. Szerintem még nem menek vele 90-nél gyorsabban. Az asszony kereresztpapijáé volt, nemrég halt meg szegény nyugdíjas helyszinelő volt. Most a felesége hajtja, örök mazsola a keresztmama, nem tudott beállni a ház elé sem. Ha el akarná adni biztos vétel lenne. Erre is a gyerek játékából szedted a kereket? :D Amúgy az opel kapcsolók az agila-részleg óta vannak suzukiáknal. Az ignisbe is mentek belefele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Itt akad bőven! :D :) :D :D Csak nehogy valaki beleszaladjon fejjel a pasija cipőjébe! :D :D Kezdődik már megint? :D :D Apa kezdődik, apa kezdődik, apa kezdődik... :D ;) :P Örökzöld téma! én biztos nem, ahhoz elég magasan hordom az orrom ;) Jól felszívódott mindenki! Tán mindenki a TV-t nézi? :P én speciel aludtam egyet, mert meguntam várni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts