Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Azt hittem nem kivehető,mert elég kicsi a kép.De nekem is tetszik azért vettem. :D Csak helyre kéne pofozni mint még jó néhány dolgot. Jah különben a "férfiak" lassabban érnek és néha helyre kell tenni őket,mert különben elkallódnak :) :D hát az autók ilyenek, időről időre rendbe kell őket rakni a férfiak is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 má régen felrakta nem láttad? a képet felrakta ide :D én éppen anyagbeszerzésre voltam ráállva, nem néztem nem láttam nem hallottam semmit :D Az a bajom hogy a bolhákat amivel fel voltak rakva elég alacsony %-ban sikerült leszedni egy darabban. Ha a mostanit leszedem, és az is ilyen hatásfokkal sikerül akkor elég se lesz a bolha :) az érdekelt volna hogy ő újakat vett, vagy csak volt neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 az egyszerű az úgyis unalmas :D :D Szépen eltetted ha ennyi idő alatt se lett meg :) nem baj egyszerűek nem vagyunk de türelmesek igen, úgyhogy várjuk :D A második kérdésre... őőő... jah itt se voltam, akkor nem nekem kell válaszolni :D Ez igy van.Szeretem a lökött embereket.Ahogy elnézem itt legalább nem lehet unatkozni! Türelem Purpit terem :D Majd egyszer megmutatom élőbe ha jók lesztek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 én éppen anyagbeszerzésre voltam ráállva, nem néztem nem láttam nem hallottam semmit :D Az a bajom hogy a bolhákat amivel fel voltak rakva elég alacsony %-ban sikerült leszedni egy darabban. Ha a mostanit leszedem, és az is ilyen hatásfokkal sikerül akkor elég se lesz a bolha :) az érdekelt volna hogy ő újakat vett, vagy csak volt neki? am csaka szövetről muatatott képet :D neki sztem terem, mint annyi minden :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 én éppen anyagbeszerzésre voltam ráállva, nem néztem nem láttam nem hallottam semmit :D Az a bajom hogy a bolhákat amivel fel voltak rakva elég alacsony %-ban sikerült leszedni egy darabban. Ha a mostanit leszedem, és az is ilyen hatásfokkal sikerül akkor elég se lesz a bolha :) az érdekelt volna hogy ő újakat vett, vagy csak volt neki? Amit bontottam, annak a bolháit használtam. Ügyesen, srófcígerrel alányúlva szedtem ki a másikból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ez igy van.Szeretem a lökött embereket.Ahogy elnézem itt legalább nem lehet unatkozni! Türelem Purpit terem :D Majd egyszer megmutatom élőbe ha jók lesztek :D még azt mondja lökött emberek.. biztos nem rólunk beszélsz :) mit mutatsz meg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Amit bontottam, annak a bolháit használtam. Ügyesen, srófcígerrel alányúlva szedtem ki a másikból. eza srófcíger csavarhúzót takar? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 még azt mondja lökött emberek.. biztos nem rólunk beszélsz :D mit mutatsz meg? :D A pasija pecsétgyűrűjét közelről :D :D Amit bontottam, annak a bolháit használtam. Ügyesen, srófcígerrel alányúlva szedtem ki a másikból. nah nekem nem jött össze :) Akkor igyekszem a sajátomról máshogy leszedni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nézzétek már mit találtam : DÁW Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nézzétek már mit találtam : DÁW http://media.comicvine.com/uploads/0/77/83...d-man_large.jpg Francba.. sok volt a szoli... lebuktam :) A kis képen Te vagy? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 eza srófcíger csavarhúzót takar? :D Ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hát az autók ilyenek, időről időre rendbe kell őket rakni a férfiak is :) hahh,hahh,hahh :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Francba.. sok volt a szoli... lebuktam :) A kis képen Te vagy? :D :D az a 40es nőd spanja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ja. Azért nem töröd össze magad a minnél teljesebb válasz kreálása kapcsán :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Azért nem töröd össze magad a minnél teljesebb válasz kreálása kapcsán :) :D Gondolkozzanak Ők is egy kicsit. Amúgy is én már öreg vagyok, az Övék a jövő. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Azért nem töröd össze magad a minnél teljesebb válasz kreálása kapcsán :D :) nem terheli feleslegesen a fórumot nah :D am már régről is emlékeztem erre a kifejezésre, csak megerősítés képpen kérdeztem, ez meg pont elég volt hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Valaki próbált már ki Slim mélynyomót? Annyi helyet nem szeretnék feláldozni mint Novy, de valami zümmögő kéne hátra. Valakinek valami tapasztalat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Valaki próbált már ki Slim mélynyomót? Annyi helyet nem szeretnék feláldozni mint Novy, de valami zümmögő kéne hátra. Valakinek valami tapasztalat? :D a band pass is lehet slim, csak a liter számít és egy szimpla 25ös is elég lenne neked. de ha zártat csinálsz, akkor meg eleve kisebb a helyigénye. a hangszórónak megvan a literigénye, és az alapján megtervezed a ládát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Valaki próbált már ki Slim mélynyomót? Annyi helyet nem szeretnék feláldozni mint Novy, de valami zümmögő kéne hátra. Valakinek valami tapasztalat? :D Szerintem van egy autóhifi téma, tán "jobban járnál" ott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Szerintem van egy autóhifi téma, tán "jobban járnál" ott :D igen, egyszer bepróbálkoztam ott, és fél óra alatt sikítva menekültem a gép elől mert megtelt az agyam. ők már túl sokat tudnak nekem :D :) Nem olyan komoly még ez az elhatározás hogy ott kérdezzek, mert mint minden normális segítség még 3 kérdéssel kezdődik, ami jó, de nem tudom még rájuk a választ :D Csak érdekelt volna, de Novynak igaza van, már leesett. Gondolkozok még rajta, hogy tulajdonképpen mit is akarok, és akkor betámadok valami hifimágust :D :D Megyek megsimogatom egy kicsit a drágát, mert 2 napja nem ment egy métert sem, és ha besértődik akkor bajok lesznek. Megyünk sétálni egyet :D majd délután jövök ha hiányoznék :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 igen, egyszer bepróbálkoztam ott, és fél óra alatt sikítva menekültem a gép elől mert megtelt az agyam. ők már túl sokat tudnak nekem :D :) Nem olyan komoly még ez az elhatározás hogy ott kérdezzek, mert mint minden normális segítség még 3 kérdéssel kezdődik, ami jó, de nem tudom még rájuk a választ :D Csak érdekelt volna, de Novynak igaza van, már leesett. Gondolkozok még rajta, hogy tulajdonképpen mit is akarok, és akkor betámadok valami hifimágust :D :D Megyek megsimogatom egy kicsit a drágát, mert 2 napja nem ment egy métert sem, és ha besértődik akkor bajok lesznek. Megyünk sétálni egyet :D majd délután jövök ha hiányoznék :D :D legegyszerűbb: hifi szaküzletbe veszel egy slim ládát kompletten ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hát hogyne... :D egy hasonló megszólalásomra egyből felkínált valaki egy járókeretet :D De csak azért, mert a tolókocsit már elpasszoltuk. :D aha aha mikor meg én segítettem neki a javítás funkcióval én egyből megkaptam a magamét de nekem se barátnőm se macskám, se autóm.. szal nekem ismerkedni lehet :D Ha gondolod, van még három lány kölyökkutyám, de aztán semmi malackodás! :D .Szeretem a lökött embereket. Isten Hozott a fórumban. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Gondolkozzanak Ők is egy kicsit. Amúgy is én már öreg vagyok, az Övék a jövő. :D :D És milyen? Halkabb? :) Én éppen most szerelem be a magasságállítót, még minimális vezetékezés és mehet is minden a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ez igy van.Szeretem a lökött embereket.Ahogy elnézem itt legalább nem lehet unatkozni! Türelem Purpit terem :D Majd egyszer megmutatom élőbe ha jók lesztek :D Itt akad bőven! :D :) :D :( A pasija pecsétgyűrűjét közelről :D :D Csak nehogy valaki beleszaladjon fejjel a pasija cipőjébe! :D :D az a 40es nőd spanja ;) Kezdődik már megint? :D ;) Apa kezdődik, apa kezdődik, apa kezdődik... :P ;) :P Örökzöld téma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Itt akad bőven! :D :D :) :D Csak nehogy valaki beleszaladjon fejjel a pasija cipőjébe! :D :D Kezdődik már megint? :D :D Apa kezdődik, apa kezdődik, apa kezdődik... ;) :P ;) Örökzöld téma! Nem kezdődik semmi. Most fejezzétek abba :P gondoltam ha már elviszem megsétáltatni a drágát, akkor bemegyek a céghez és apróbb cuccokat már most beleteszek... váltókar-gumikéderek-estébé. Nah igen, ahogy indultam volna feltűnt hogy nincs nálam cégkulcs, mert azt a zafirába hagytam tegnap, faterék meg elugrottak vele vidékre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts