Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 benéztem az ujdonsült tagunk adatlapjára, és nem lepődtem meg a látogatók során :D FGK is megnézte :D am 22? nahát :D Mi a baj a 22-vel?? :) Öreg vagyok már,tudom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Viszont azzal foglalkozik, amivel én is hobbi/maszek szinten. Weblapszerkesztés. :D :D Máris normális csaj a szememben. :) Jaj,de jó te is?Valakivel már van közös téma!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Mi a baj a 22-vel?? :D Öreg vagyok már,tudom... :) hát hogyne... :D egy hasonló megszólalásomra egyből felkínált valaki egy járókeretet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 de én nem is tagadom :D megismrkednék vele.. ne viccelj már!!!! Opelos, 22 éves? :D :D csak Pesten lakik... szal nekem messze :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Mi történt vele? :D ebből még kimaradtam szerintem :D Tavaly nyáron kapott az autó két vadi új gátlót.. Erre aug-ban egy fosvágenes srác körültekintés, balratekintés nélkül, hirtelen mozdulattal váltott sávot. Én meg ott voltam.. Még a légzsákom is elszólt, a jobb gólyalább meg elgörbült. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Tavaly nyáron kapott az autó két vadi új gátlót.. Erre aug-ban egy fosvágenes srác körültekintés, balratekintés nélkül, hirtelen mozdulattal váltott sávot. Én meg ott voltam.. Még a légzsákom is elszólt, a jobb gólyalább meg elgörbült. :D :D az szép... :) Ha ez a gólyalábas téma meglesz akkor már elvileg készen van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 hát hogyne... :) egy hasonló megszólalásomra egyből felkínált valaki egy járókeretet :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :) :D :D Csak gondoltam szólok, nehogy meglepődj :D Jah... ha a hozzászólásoknál nem a válaszra, hanem az "idéz" gombra kattintasz, akkor 3 hozzászólásra is tudsz válaszolni egyszerre. Úgy nem morognak a modik hogy zsinórba van 2-3 hozzászólásod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Csak gondoltam szólok, nehogy meglepődj :D Jah... ha a hozzászólásoknál nem a válaszra, hanem az "idéz" gombra kattintasz, akkor 3 hozzászólásra is tudsz válaszolni egyszerre. Úgy nem morognak a modik hogy zsinórba van 2-3 hozzászólásod :D Ez komoly,hogy ilyenekre is morognak?Különben köszönöm szépen az oktatást!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ez komoly,hogy ilyenekre is morognak?Különben köszönöm szépen az oktatást!! :D :) csak időnként, és inkább csak 3 fölött, de ha belegondolsz igazuk van ha egy ember hozzászólásai töltenek ki majdnem egy oldalt :D (jó ez ritka, de biztos ami tuti :D ) Töltesz fel egy nagyobb képet az autódról? (ilyen kicsibe, nem látom, csak sejtem :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 csak időnként, és inkább csak 3 fölött, de ha belegondolsz igazuk van ha egy ember hozzászólásai töltenek ki majdnem egy oldalt :) (jó ez ritka, de biztos ami tuti :D ) Töltesz fel egy nagyobb képet az autódról? (ilyen kicsibe, nem látom, csak sejtem :D ) Mindjárt próbálok keresni,de nem tudom van-e most használható a gépen,mert az újratelepitések után soha nem tudom mi hol van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Mi a baj a 22-vel?? :D Öreg vagyok már,tudom... :) első párbeszédünkre azt hitted idősebb vagy, majdnem sírtam na :D am nem valószínűleg te vagy a legfiatalabbak egyike :D Csak gondoltam szólok, nehogy meglepődj ;) Jah... ha a hozzászólásoknál nem a válaszra, hanem az "idéz" gombra kattintasz, akkor 3 hozzászólásra is tudsz válaszolni egyszerre. Úgy nem morognak a modik hogy zsinórba van 2-3 hozzászólásod :D nem itt kell cs(tudodmitcsinálni)ni :D Mindjárt próbálok keresni,de nem tudom van-e most használható a gépen,mert az újratelepitések után soha nem tudom mi hol van... :D egy msncímmel is beérem privátba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 első párbeszédünkre azt hitted idősebb vagy, majdnem sírtam na :D am nem valószínűleg te vagy a legfiatalabbak egyike :D nem itt kell cs(tudodmitcsinálni)ni :D egy msncímmel is beérem privátba :) kussósz! :D :D :D különben se, csak azért mert egész hétvégén egyedül szenvedek, még nem fogok cs(tudommitcsinálni)ni. ;) Simány csak írásbeli távkommunikációs tevékenységet folytatok egy másik fóromfelhasználóval :P "egy msncímmel is beérem privátba" Ki csinál a mitcsinál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 kussósz! :D :D :D különben se, csak azért mert egész hétvégén egyedül szenvedek, még nem fogok cs(tudommitcsinálni)ni. :D Simány csak írásbeli távkommunikációs tevékenységet folytatok egy másik fóromfelhasználóval :D "egy msncímmel is beérem privátba" Ki csinál a mitcsinál? :) aha aha mikor meg én segítettem neki a javítás funkcióval én egyből megkaptam a magamét de nekem se barátnőm se macskám, se autóm.. szal nekem ismerkedni lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 aha aha mikor meg én segítettem neki a javítás funkcióval én egyből megkaptam a magamét de nekem se barátnőm se macskám, se autóm.. szal nekem ismerkedni lehet :) És a kedvenc bútordarabod nem lesz féltékeny? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 És a kedvenc bútordarabod nem lesz féltékeny? :D :D aligha vannak érzelmei :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 aligha vannak érzelmei :) Aztán ad egy olyan mélyet hogy nem csak kutyád-macskád-autód, de még ablakod se lesz, és akkor rájössz hogy mégis van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hát tényleg nem vagytok egyszerűek... :D :) :D :D A kép keresést most felfügesztem,lehet h csinálok újat már úgyis ideje. Vajon mi olyat mondtam ami miatt idősebbnek tűnhettem?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hát tényleg nem vagytok egyszerűek... :D :) :D :D A kép keresést most felfügesztem,lehet h csinálok újat már úgyis ideje. Vajon mi olyat mondtam ami miatt idősebbnek tűnhettem?? :D ;) mikor a dr szöszis szöveget nyomtad :D de akkor csak annyi van, hogy 22 éves korod ellenélre jól felvágtáka nyelvedet, és beolvasol nálad idősebbeknek is :D jó ez a felni am :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hát tényleg nem vagytok egyszerűek... :) :D :D :D A kép keresést most felfügesztem,lehet h csinálok újat már úgyis ideje. Vajon mi olyat mondtam ami miatt idősebbnek tűnhettem?? ;) :P az egyszerű az úgyis unalmas :D ;) Szépen eltetted ha ennyi idő alatt se lett meg :D nem baj egyszerűek nem vagyunk de türelmesek igen, úgyhogy várjuk :D A második kérdésre... őőő... jah itt se voltam, akkor nem nekem kell válaszolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 az egyszerű az úgyis unalmas :D :D Szépen eltetted ha ennyi idő alatt se lett meg :) nem baj egyszerűek nem vagyunk de türelmesek igen, úgyhogy várjuk :D A második kérdésre... őőő... jah itt se voltam, akkor nem nekem kell válaszolni :D nekem van hogy hetekig nincs meg a kép...pedig telepíteni se telepítettem előtte :D csak a Cf en van :D na igen ezt jó lenne megtartanod ezen jó szokásodat, miként nem szólni mindenre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nekem van hogy hetekig nincs meg a kép...pedig telepíteni se telepítettem előtte :D csak a Cf en van ;) na igen ezt jó lenne megtartanod ezen jó szokásodat, miként nem szólni mindenre :D Most méé'? :D :D :D sose szoktam :P :D Hening!! látom vagy. :) Nemrég vettél a mocitető alá te is szigetelést. Felraktad már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Most méé'? :D :D :D sose szoktam :D :D Hening!! látom vagy. :) Nemrég vettél a mocitető alá te is szigetelést. Felraktad már? :D má régen felrakta nem láttad? a képet felrakta ide :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 mikor a dr szöszis szöveget nyomtad :D de akkor csak annyi van, hogy 22 éves korod ellenélre jól felvágtáka nyelvedet, és beolvasol nálad idősebbeknek is :) jó ez a felni am :D Azt hittem nem kivehető,mert elég kicsi a kép.De nekem is tetszik azért vettem. :D Csak helyre kéne pofozni mint még jó néhány dolgot. Jah különben a "férfiak" lassabban érnek és néha helyre kell tenni őket,mert különben elkallódnak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Most méé'? :D :D :D sose szoktam :D :D Hening!! látom vagy. :) Nemrég vettél a mocitető alá te is szigetelést. Felraktad már? :D Persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts