Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 büdös is... Ja, az egy másik fórum! :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 :) :D nenézzél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 nenézzél! :D sörözzél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 nenézzél! :D nemtom miről beszélsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Üdv csajok! :) :D Dáwid, a Zafi mennyit fogyaszt azzal az egyhattal normális használattal? Most úgyis volt pálya, Bp., vidék..szóval igy vegyesen mennyi jön ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Üdv csajok! :D :D Dáwid, a Zafi mennyit fogyaszt azzal az egyhattal normális használattal? Most úgyis volt pálya, Bp., vidék..szóval igy vegyesen mennyi jön ki? Nemtom mert kitapostam a szemét :D :D :D Nah jóvan, csak hülyültem, nem gyilkolom, még a nagyszervize hátra van, aztán majd utána bántom néha. Most 8-ra jött ki, de ahogy kiértem a pályára rájöttem hogy ezt nem oda találták ki. 130-nál már majdnem 4ezret pörög. Nagyon le van áttételezve a darab hogy ezt a bódét megmozdítsa. Városban teljesen jól ráható a darab, néha meg is lepődök milyet tud mozdulni, de nem szeret 110 fölött menni :) Jut eszembe: ha valakinek kell fordulatszámmérős műszeregység, TID, DID, szimpla óra, műanyag kerékdob-belső(gyári) vagy MHT szőrösbelső, akkor lessen el oda ahol voltam ma. Volt még :D Annyi astra cucc hogy csak pislogtam. yó hely. Ha nem lenne olyan messze akkor mennék hetente :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nemtom mert kitapostam a szemét :D :D :D Nah jóvan, csak hülyültem, nem gyilkolom, még a nagyszervize hátra van, aztán majd utána bántom néha. Most 8-ra jött ki, de ahogy kiértem a pályára rájöttem hogy ezt nem oda találták ki. 130-nál már majdnem 4ezret pörög. Nagyon le van áttételezve a darab hogy ezt a bódét megmozdítsa. Városban teljesen jól ráható a darab, néha meg is lepődök milyet tud mozdulni, de nem szeret 110 fölött menni :) Azért kérdeztem csak mert a tesóm mostanában hétszemélyes kocsin gondolkodik és nagyon szemez a Logannal viszont én meg a Zafira felé próbálom terelgetni...pedig éppenséggel a hétszemélyes Dácia is praktikusnak tűnik.. :D meg hát ugyebár a benzines Zafi egy kissé nem gazdaságos családi kocsinak. Talán a kétliteres turbódizel lenne a legjobb hozzá, ahogy a népitéletekben is nézegettem... Na, de ezt úgyis ő dönti majd el.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Azért kérdeztem csak mert a tesóm mostanában hétszemélyes kocsin gondolkodik és nagyon szemez a Logannal viszont én meg a Zafira felé próbálom terelgetni...pedig éppenséggel a hétszemélyes Dácia is praktikusnak tűnik.. :D meg hát ugyebár a benzines Zafi egy kissé nem gazdaságos családi kocsinak. Talán a kétliteres turbódizel lenne a legjobb hozzá, ahogy a népitéletekben is nézegettem... Na, de ezt úgyis ő dönti majd el.. :D Én azt tudom, hogy a zafira futóművét imádom. Olyat tapad, hogy szerintem hamarabb veszi le az aszfaltot az útról minthogy megcsússzon. Egy szűkebb körforgalom 55-60 környén még nem csikorgósan van meg teljes körben. Nekem nagyon bejön a gépezet. Az 1.6 azért lett 1.6 mert az volt a határ. Cégautó lett, és a cégautóadót drága főfejesek olyan babán összehozták hogy 1601ccm-ért már több mint 2x annyit fizetsz mint 1600-ért. :D Mi is szemeztünk az MCV-vel, de aztán mégsem az lett. A zafira szerintem igényesebb eszköz, és több minden van benne annyiért. A deréktámaszos ülések ma tűntek fel. Pontosabban nem tűntek fel... 600km-t letekertünk vele, és a hátam el se zsibbadt, pedig elég hátfájós vagyok :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Én azt tudom, hogy a zafira futóművét imádom. Olyat tapad, hogy szerintem hamarabb veszi le az aszfaltot az útról minthogy megcsússzon. Egy szűkebb körforgalom 55-60 környén még nem csikorgósan van meg teljes körben. Nekem nagyon bejön a gépezet. Az 1.6 azért lett 1.6 mert az volt a határ. Cégautó lett, és a cégautóadót drága főfejesek olyan babán összehozták hogy 1601ccm-ért már több mint 2x annyit fizetsz mint 1600-ért. :D Mi is szemeztünk az MCV-vel, de aztán mégsem az lett. A zafira szerintem igényesebb eszköz, és több minden van benne annyiért. A deréktámaszos ülések ma tűntek fel. Pontosabban nem tűntek fel... 600km-t letekertünk vele, és a hátam el se zsibbadt, pedig elég hátfájós vagyok :D :D Meg szerencse, hogy nem Logan-t vettetek :) A motorja jonak mondhato, de kenyelem szempontjabol 000000 Jobb valasztas volt a Zafira!! Sok balesetmentes Km-t hozza!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Tegnap voltam ebben a bontóban, a Soroksári úton. Egész jónak tűnik. Volt már itt valaki ? Esetleg tapasztalatok, árak ? Valószínű veszek egy komplett gólyalábat jobb oldalra 15-ért. Lehet lesz motorháztető alá zajvédő filc is, csak nem ezerért, mint Hening Karcsinak, hanem 5-ért. :D Így, egyben megoldódik a kerékagy, és a toronycsapágy csere is. Mennyire gáz, ha nem egyforma a bal, és a jobbos gátló ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Tegnap voltam ebben a bontóban, a Soroksári úton. Egész jónak tűnik. Volt már itt valaki ? Esetleg tapasztalatok, árak ? Valószínű veszek egy komplett gólyalábat jobb oldalra 15-ért. Lehet lesz motorháztető alá zajvédő filc is, csak nem ezerért, mint Hening Karcsinak, hanem 5-ért. :D Így, egyben megoldódik a kerékagy, és a toronycsapágy csere is. Mennyire gáz, ha nem egyforma a bal, és a jobbos gátló ? Hááát. A gátlókat párosával illik cserélni. :) De a jobbos hamarabb megadja magát a körforgalmak és az útszéli kátyúk miatt. Legalábbis ez a tapasztalatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hááát. A gátlókat párosával illik cserélni. :) De a jobbos hamarabb megadja magát a körforgalmak és az útszéli kátyúk miatt. Legalábbis ez a tapasztalatom. Eredetileg egyforma volt. Egészen tavaly aug 9-ig. :D Amíg össze nem törték a jobb felét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Eredetileg egyforma volt. Egészen tavaly aug 9-ig. :D Amíg össze nem törték a jobb felét. Akkor törd össze a bal felét is és egyforma lesz :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Eredetileg egyforma volt. Egészen tavaly aug 9-ig. :) Amíg össze nem törték a jobb felét. A biztosító nem fizetett? :D Amúgy annyira nem gáz, hogy különböző márkák, de azért teszeld le valahogy a gátlót a gólyalábban. Asszem befele könnyen jár, a kihúzáshoz viszont erő kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Akkor törd össze a bal felét is és egyforma lesz :D :D Te egy zseni vagy! Aludjá még, vagy igyá még párat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ezt jobb helyeken kreativitásnak hívják. :D az emberi leleményesség nem ismer határokat! :D (főleg a magyaré) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Akkor törd össze a bal felét is és egyforma lesz :D :) Ne is mondd. Még a tavalyi miatt szívok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Te egy zseni vagy! Aludjá még, vagy igyá még párat. :D szerintem pont az a baj hogy túlzásba vittem :D (az alvást persze :P :P ) az emberi leleményesség nem ismer határokat! :D (főleg a magyaré) ;) :D és főleg a Zotyáé. Hány autóban találnál karácsonyfaizzót műszerfal világításhoz? :) :D De valahogy mindig megoldja ha valami gondja van ;) (ha máshogy nem akkor átmenő csavarral :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ne is mondd. Még a tavalyi miatt szívok :) Mi történt vele? :D ebből még kimaradtam szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 és főleg a Zotyáé. Hány autóban találnál karácsonyfaizzót műszerfal világításhoz? :D :D De valahogy mindig megoldja ha valami gondja van :D (ha máshogy nem akkor átmenő csavarral :) :D De nem is fog mégegyszer leesni a kipufogódob védő lemez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 De nem is fog mégegyszer leesni a kipufogódob védő lemez! :D Azalényeg :) Ha egyszer föntvan akkor föntvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 szerintem pont az a baj hogy túlzásba vittem :D (az alvást persze ;) :P ) és főleg a Zotyáé. Hány autóban találnál karácsonyfaizzót műszerfal világításhoz? :D :D De valahogy mindig megoldja ha valami gondja van ;) (ha máshogy nem akkor átmenő csavarral :) :D Zotya a magyar McGaiwer! :D Egy csavarból is helikoptert! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Zotya a magyar McGaiwer! :D Egy csavarból is helikoptert! :) :D Vagy traktort. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Vagy traktort. :D :) :D :D Ez nekem is fájt! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 :D :D Ez nekem is fájt! :) :D az ügyes, pedig az eleje jó volt :D Bekapcsoltam a TV-t, elfelejtettem hogy ilyenkor semmi nincs benne amit meg lehet nézni... :D Viszont sokat tanultam: 1- Van olyan ember aki azért vesz gyümölcsszeletelőt mert biztonságos, nem pedig azért mert gyümölcsöt akar szeletelni. 2- A német nők kéjesen nyögdécselnek amikor egy félősz-félkopaz 120 kilós törpe a válla fölött hátradob egy teszkós V-gyalut 3- ha egy műanyag reteszelő-pöcköt biztonsági záróautomatikának hívsz, drágábban lehet eladni. 4- az a csávó aki a tegnapi részben takarítócég vezető, higénia-felelős szakember volt, az ma éppen mesterszakács, de holnap a jól tippelek fogorvos lesz. 5- ezt A sz.rt szeletelőrendszernek kell nevezni. Tuti meghülyülök... már értem mi az hogy a TV agymosás.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts