Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Gyerekek, ahogy most kinéz el kell mennem orvoshoz hogy leműtsék a vigyort a fejemről ;) A mai fogás: 1 db 17DR motor. első tekerésre röffen hidegen, olajfolyás nuku, egyszerűen imádom. 1 db hiperpöpec tetőkárpit. Olyan volt az autó amiből kiszedtem hogy nálunk ezeket normális ember nem bontja hanem polírozza és árulja :D egy valag kapaszkodó-bolhák-patentek meg egyéb szirszar Kormány. Nem GSI hanem az a 2 küllős ami eddig benne volt, de még a gyári recézés benne van, éppenhogy fényes a felülete 1 helyen Váltókulissza, stiftekkel, bilincsekkel kompletten. Olyan patent érzés volt azt a váltót nyasztatni amikor benne volt, hogy el se hittem hogy opel. (a gyári váltógomb meg se volt kopva :P ) Komplett váltókar, classic-váltógombbal, szoknyával, és merevítő műanyaggal. Ha már ott volt akkor szélvédőspricni szivattyú is beugrott. Egy qrvaszép (nem fényképeztem le bocsi) MHT belső szigetelés, amit Hening is most vett nemrég. 2 szép első index első ajtók gumikéderei (Már nyáron szólt Pepe is hogy lyukasra van kopva de azóta se foglalkoztam vele) :D Megvan a program egy pár hétvégére előre :) :D ;) de sose rosszabbat :D Most nézem, végre egy hölgy jelentkező akit nem zavarnak el mire én is hazaérek :D Üdv erre részemről is. (hajtok ám a piros pontokra én is ;) ) Jah pirospontról jut eszembe, hoztam egy piros tanksapi ajtót is :P Nagyon cukik vagytok,de télleg..... :D Ez nőül hülyét jelent? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Viszont azzal foglalkozik, amivel én is hobbi/maszek szinten. Weblapszerkesztés. :D :D Máris normális csaj a szememben. :) ne csajozz :D nah DÁW te se kapsz karácsonyra már semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Gyerekek, ahogy most kinéz el kell mennem orvoshoz hogy leműtsék a vigyort a fejemről :) A mai fogás... Mennyi pénzt hagytatok ott? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 ne csajozz :) Bagoly mondja verébnek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Mennyi pénzt hagytatok ott? :D százhúsz ropit :D jah és kilátásban van tőlük egy garnitúra rendőrfelni is nyárra :D :P :) ne csajozz :D nah DÁW te se kapsz karácsonyra már semmit :D Miért nem? Akkor hogy kerül bele mindez a Ribibe? :D Azthittem a mikulás beleteszi ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 százhúsz ropit :D Szép! Mennyi volt a moci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Bagoly mondja verébnek... :D de én nem is tagadom :D megismrkednék vele.. ne viccelj már!!!! Opelos, 22 éves? :D :) csak Pesten lakik... szal nekem messze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 százhúsz ropit :) jah és kilátásban van tőlük egy garnitúra rendőrfelni is nyárra :D :D :D a rendőrfelni mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a rendőrfelni mennyi? még nemtom, majd egyeztetünk ha lesz. Még csak kilátásban van a lehetőség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a rendőrfelni mennyi? sok 500, kevés 350 :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 de én nem is tagadom :D megismrkednék vele.. ne viccelj már!!!! Opelos, 22 éves? :D :) csak Pesten lakik... szal nekem messze hol is? :D :D Sztornó, nem kérdeztem semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 még nemtom, majd egyeztetünk ha lesz. Még csak kilátásban van a lehetőség :D azt szeretnék én is :) szerintem az nagyon szép, és ahogy hallom baromira erős is... csak nagyon nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 de én nem is tagadom :D megismrkednék vele.. ne viccelj már!!!! Opelos, 22 éves? :D :D csak Pesten lakik... szal nekem messze Nekem is, szóval marad Dáwid! DenekinemszabadmertbarátnőjevanéshamostolvassaakkorDáwidnakestealváslesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nekem is, szóval marad Dáwid! DenekinemszabadmertbarátnőjevanéshamostolvassaakkorDáwidnakestealváslesz! :D vagy repülés, de nem lesz ideje felvenni a DawMan szerkót szal... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nekem is, szóval marad Dáwid! DenekinemszabadmertbarátnőjevanéshamostolvassaakkorDáwidnakestealváslesz! :D egyébként is. Hétvégére elbútorozik egy volt osztálytárnőjéhez, és ott van vasárnapig... :) Én meg egész hétvégén vergődhetek összevissza... Lehet hogy ezt a hétvégét a másik szerelmemmel töltöm :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 vagy repülés, de nem lesz ideje felvenni a DawMan szerkót szal... :) Az mindig rajtam van. A bőröm alatt hordom. Ha röntgenképen nézel, akkor egy nagy D van a bőröm alatt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 egyébként is. Hétvégére elbútorozik egy volt osztálytárnőjéhez, és ott van vasárnapig... :) Én meg egész hétvégén vergődhetek összevissza... Lehet hogy ezt a hétvégét a másik szerelmemmel töltöm :D :D jaj te szegény :D át is rakhatnád ennyi idő alatt a mocit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Az mindig rajtam van. A bőröm alatt hordom. Ha röntgenképen nézel, akkor egy nagy D van a bőröm alatt :D :D XD ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 jaj te szegény :D át is rakhatnád ennyi idő alatt a mocit Nah... azt pakolgattam eleget mostanában... Debrecenből elugrottunk Fehérvárra. Ismerős műhelyben letámasztottuk a mocit, az autót meg csak a jövőhéten visszük valamikor. Nem ám pihenés van azért mert jövőhéten szívátültetünk. Dolgozik addig is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Az mindig rajtam van. A bőröm alatt hordom. Ha röntgenképen nézel, akkor egy nagy D van a bőröm alatt :D :D Az alsógatyádon meg az "R". Így ha lezuhansz, akkor tudják, te is DR motoros vagy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Az alsógatyádon meg az "R". Így ha lezuhansz, akkor tudják, te is DR motoros vagy! :) jah... és húzom magam után az olajos kormos kékes füstöt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nah... azt pakolgattam eleget mostanában... Debrecenből elugrottunk Fehérvárra. Ismerős műhelyben letámasztottuk a mocit, az autót meg csak a jövőhéten visszük valamikor. Nem ám pihenés van azért mert jövőhéten szívátültetünk. Dolgozik addig is :D de miért nem hétvégén van szívátültetés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 de miért nem hétvégén van szívátültetés? Mert az orvosok hétvégén nem dolgoznak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 olajos is meg kékes is :D me még fekete is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 olajos is meg kékes is :D me még fekete is :D büdös is... Ja, az egy másik fórum! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts