Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 itt alakul az idő, minjá mek ki napozni :) de jólenne, ha már egy cseppet sütne a nap, vagy 10hétig nem? :D Jó neked itt most kezdett el lehűlni a levegő.. :D Ha én dönthetnék az őszt átugranám és jöhetne karácsony ami kedvenc a ünnepem és aztán december után jöhetne a tavasz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 jaaaj valamit mindig elrontok....nőők :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Sziasztok a kuplung bowdent merre talalom kell valamit bontani?? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Hölgy?Igen!Iditóta?Neeem.... :D Az hogy nőből vagyok egyből azt jelenti, hogy én vagyok Dr Szöszi??? :D Szeretem én az autós témát amennyire értem és viszont amit hallok vagy olvasok az ragad rám.Ezért majd itt tanulok tőletek!!! :P :D :D De azért a piros pontokat megkapod ahogy itt valaki emlitette :D :D Remélem jó volt "takcsizni"... ;) :( Jah és a rózsaszinről annyit,hogy megnézed a képem rájössz milyen az én szinem!!Mint a pici kocsim aki nem véletlenűl kapta a Purpi nevet(najó ez tényleg csajos egy kicsit) :D :D Hm. Enyém meg kerámia kék, de haverok mindig azzal cukkolnak hogy lila, mert ha olyan fényviszony van vagy kicsit már koszos a kocsi, akkor lila színe van. :) óóó értem már köcc :P egyébként képpel nem szabad idézni, többiek is fogják mondani, a modik meg szerkszteni. ha van kép az idézett, vagy válaszot szövegben, akkor vagy töröld ki azegész sort, ami aképre irányul, vagy ha direkta képre akarsz szólni, akkor az img-ket url re kell átjavítani :P ilyenkor a javítás fülre katt gyorsjavítás, és meg is teheted ezt ;) Ne itt csajozzámá! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 itt alakul az idő, minjá mek ki napozni :D de jólenne, ha már egy cseppet sütne a nap, vagy 10hétig nem? :D Jó neked itt most kezdett el lehűlni a levegő.. :D Ha én dönthetnék az őszt átugranám és jöhetne karácsony ami kedvenc a ünnepem és aztán december után jöhetne a tavasz... már sajna nem, be van borulva... meg sötétedik jaaaj valamit mindig elrontok....nőők :D a saját hozzászólásodnál van a javít fül azzal tudod javítani. a képet is azzal tudnád kivenni a hozzászólásodból, amit előbb mondtam img->url Sziasztok a kuplung bowdent merre talalom kell valamit bontani?? :) :D kuplung pedál végén egyik vége,a motortérben pedig a váltó tetején van egy bowden, az a másik vége. egy villába csatlakozik, és egy kocka csavar van rajta, mert a másik vége egy menetes szár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Hm. Enyém meg kerámia kék, de haverok mindig azzal cukkolnak hogy lila, mert ha olyan fényviszony van vagy kicsit már koszos a kocsi, akkor lila színe van. :D Ne itt csajozzámá! :D :D nyalok a pirospontér!! :D am jobb ha hening szól neki ért? vagy Te akartál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 nyalok a pirospontér!! :D am jobb ha hening szól neki ért? vagy Te akartál? :D Ne itt nyajjjááá! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Ne itt nyajjjááá! :D :) :D izidórhogy van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 nyalok a pirospontér!! ;) am jobb ha hening szól neki ért? vagy Te akartál? :) Nem hiszem hogy szólt volna neki a képes idézésen kívül. Én nem akartam szólni neki, majd megtanulja, ha nem olvasott szabályzatot... :D Ne itt nyajjjááá! :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nem hiszem hogy szólt volna neki a képes idézésen kívül. :D :) :D nem is mondtam mást, de én pl még azt se vettem észre, hogy amiatt szólt volna, bár lehet, nem olvasok vissza, de úgyis meg kell ezt azt tanítani neki is, mint anno nekem is meg mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 izidórhogy van? :D Köszöni szépen jól van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Hja ma ismét hitelesítettem a kilométerórámat, hogy pontosan mér-e. Kb 112-nél 104-gyel megyek. A rendőrleány mondta. 5000Ft-ba került a hitelesítés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 nyalok a pirospontér!! :D am jobb ha hening szól neki ért? vagy Te akartál? :D Nem kell annyira félteni, nagylány már biztosan. Tud magára vigyázni. Ja,....és ne itt csajozzááááááááá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Bunda. :D kopasz horgany... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nem kell annyira félteni, nagylány már biztosan. Tud magára vigyázni. Ja,....és ne itt csajozzááááááááá! :D Na Novy, ezt megkaptad!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Köszöni szépen jól van! :D ennek rülök :D Hja ma ismét hitelesítettem a kilométerórámat, hogy pontosan mér-e. Kb 112-nél 104-gyel megyek. A rendőrleány mondta. 5000Ft-ba került a hitelesítés. :D látod nyalni kellett volna ott is, vagy nyaltál is, mert ez eléggé aprópénz :D Nem kell annyira félteni, nagylány már biztosan. Tud magára vigyázni. Ja,....és ne itt csajozzááááááááá! :) hát neki már van saját vas, nem ugy mint nekem :D szal bizos nagyjány, de mé ne lehetne itt csajozni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 ennek rülök :D látod nyalni kellett volna ott is, vagy nyaltál is, mert ez eléggé aprópénz :D hát neki már van saját vas, nem ugy mint nekem :D szal bizos nagyjány, de mé ne lehetne itt csajozni? :D :D Te meg még kisfiú! :) De ne aggódj, majd te is felnősz egyszer! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Te meg még kisfiú! :D De ne aggódj, majd te is felnősz egyszer! :) Inkább később mint.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 szeretem ha idősebb a barátnőm :D (Maya?? :D :D ) am meg szorítsatok, hogy ujra beinduljon a meló, és megint keressem a zsíros lét, és saját verdával nyomuljak a BLitzre én már arra gyúrok!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Lalee fejébe vette, hogy 100E nek 40% os kedvezménnyel 40ezer ft a kedvezménye, de ha külön veszi a dolgokat többet tud spórolni. tehát szte 100e 40% a 40 ezer ugye, de szerinte pl 10+30+30+20+5+5 ezer nek a 40% a több mint 40ezer. csak én érzem úgy, hogy ez felesleges számolás lesz neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Lalee fejébe vette, hogy 100E nek 40% os kedvezménnyel 40ezer ft a kedvezménye, de ha külön veszi a dolgokat többet tud spórolni. tehát szte 100e 40% a 40 ezer ugye, de szerinte pl 10+30+30+20+5+5 ezer nek a 40% a több mint 40ezer. csak én érzem úgy, hogy ez felesleges számolás lesz neki? jóvannnna! Mert mégtöbbet szeretnék spórolni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 jóvannnna! Mert mégtöbbet szeretnék spórolni! :D sokat akar a Lalee, de nem tudja kiszámolni :D :) (40% tól ne akarj többet spórolni, ez is 10% al több mint remélted eddig :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 sokat akar a Lalee, de nem tudja kiszámolni :D :) (40% tól ne akarj többet spórolni, ez is 10% al több mint remélted eddig :D ) Kinek is magyaráztál (csajoztál) arról, hogy képpel nem idézünk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 sokat akar a Lalee, de nem tudja kiszámolni :) :D (40% tól ne akarj többet spórolni, ez is 10% al több mint remélted eddig :D ) De kitudom számolni, csak nem gondoltam át! Megörültem a 40% (-)nak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Kinek is magyaráztál (csajoztál) arról, hogy képpel nem idézünk? :D észre se vettem, hogy az kép, de sztem egy ilyenért senki se fog szólni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts