invictus Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Melyik topicban nem tudod veletlenul? Elektromos ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Elektromos ha jól emlékszem. Kosz!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Kosz!! Azt írták, hogy.:"A csatiban a 9-10-11-es pin a rádióé. Barna-piros a keresett szál." Meg azt is, hogy nem kell elvágni, ki lehet húzni a csatiból a pint, így ki lehet próbálni roncsolás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Azt írták, hogy.:"A csatiban a 9-10-11-es pin a rádióé. Barna-piros a keresett szál." Meg azt is, hogy nem kell elvágni, ki lehet húzni a csatiból a pint, így ki lehet próbálni roncsolás nélkül. Ezt én írtam és nem ez a jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ezt én írtam és nem ez a jó. :) He-he jó vicc volt, akkor melyik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 személyi hívókról tud nekem vki mesélni? leginkább az érdekelne, hogy azokat is kell tölteni pénzzel időközönként, mint a telókat vagy nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 TID dátumhoz a piros/fehér vagy piros/szürke vezetéket kell a TID csatijából kivenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Köszi a segítséget srácok a progival kapcsolatban. Haza megyek és ki is próbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Most kérdeztem a havert, van nála is egy. 50db ezres lenne. őőő... :D köszi. Meglessük ezt a 3-at (időközben 3 lett :D ) és ha valami is nemgyerebe, akkor érdeklődök :) Dáw olyan messze mért nema ribivel mentek? fogyasztásba kedvezőbb lenne, vagy ilyen hosszútávon nem bíztok már szegénybe? nézzetek be hozzám :P :P útbaesik, csak le kell jönni a pályáról ;) Azért mert szeretnék odaérni, és vissza is, plusz utána még leugrani Fehérvárra egy ismerős szervizbe ahol majd a jövőjéten belecsinálják. A beugrunk-nemugrunk nemtom, én csak "vendég" leszek. Fater kocsija (zafira) fater útvonala, én csak ülök, nem nyomkodok, nem tekergetek, kussolok :D :D Szerinted Debrecenben nincs egy hozzásejtő Opelos sem? :D :D Nemhogy érdeklődnél a régiótopicban nem-e érne rá egy helybeli megkukkantani... ;) :D őőő... bezzeg most dőlnek az ajánlatok ;) fényképet kaptunk róluk, azon tetszenek. (nem tiszták, de nem olajosan retkesek) holnap kipróbáljuk őket aztán meglássuk mi lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Nah... elf.sta magát az ablakmosó-szivattyúm :) Lehet hogy holnap egy fél astrát hazahozok :D Ha lesz szép kormánya akkor jön, kapaszkodók kellenek, jött hozzá a szivattyú is. Saccperkábé mi pénzért szokás adni egy olyat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Nah... elf.sta magát az ablakmosó-szivattyúm :D Lehet hogy holnap egy fél astrát hazahozok :D Ha lesz szép kormánya akkor jön, kapaszkodók kellenek, jött hozzá a szivattyú is. Saccperkábé mi pénzért szokás adni egy olyat? :D én 2000-ért vettem újonnan a villamosságistól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 én 2000-ért vettem újonnan a villamosságistól :D akkor a f.szom fog egy használttal játszani amiről mittomén mikor hullik szét, keresek újat. Köcc :) úgyis megyek csergőékhez a héten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 ....kapaszkodók kellenek.... Minek ? :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Minek ? :) :D :D :D mert abal hátsó utasom kikapaszkodta a helyéről azt ami volt, és javíthatatlanra kapaszokdta.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 őőő... :D köszi. Meglessük ezt a 3-at (időközben 3 lett :D ) és ha valami is nemgyerebe, akkor érdeklődök :) Bontóból veszed?? Ma voltam debrecenbe... :D meglestem volna neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 mert abal hátsó utasom kikapaszkodta a helyéről azt ami volt, és javíthatatlanra kapaszokdta.. :D Utááálllommm ha valaki kapaszkodik fentiben :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Utááálllommm ha valaki kapaszkodik fentiben :D :D Én is, de így legalább nem kell jobb hátsó ablakot is venni :D :D ;) Bontóból veszed?? Ma voltam debrecenbe... :D meglestem volna neked ;) köcce, holnap már én is leszek, és meg is lesem:D :) egyik kedvenc autóhírdetés szövegem: :P LEÍRÁS KARAMBOL ÉS FÉNYEZÉS MENTES, RENDSZERESEN KARBANTARTVA.0TÓL HITELRE IS AKÁR 1ÉV GARANCIÁVAL.EXTRÁK:KLIMA, ABS, EL.ABLAK, EL.TÜKÖR, ALUFELNI, PLÜSSKÁRPIT, STB..... :D ha fényezése nincs, akkor mi van rajta? bőrdzseki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Én is, de így legalább nem kell jobb hátsó ablakot is venni :D :D :D köcce, holnap már én is leszek, és meg is lesem:D :) egyik kedvenc autóhírdetés szövegem: :D LEÍRÁS KARAMBOL ÉS FÉNYEZÉS MENTES, RENDSZERESEN KARBANTARTVA.0TÓL HITELRE IS AKÁR 1ÉV GARANCIÁVAL.EXTRÁK:KLIMA, ABS, EL.ABLAK, EL.TÜKÖR, ALUFELNI, PLÜSSKÁRPIT, STB..... :D ha fényezése nincs, akkor mi van rajta? bőrdzseki? :D Bunda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Van itt az opel fórumon női szakasz ahol többet értenék a beszélgetésből? :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 csak nem hölgy vagy? :) ha szólsz, hogy az akkor mi is tudunk tök szupcsi témcsiket felhozni? :D pl rózsaszín telcsi stb :D am meg nem :D hozz fell olyan témát, amiről szeretnél beszélni, és meglátjuk mit tudunk hozzáfűzni, mi mint opelos kanok :D :D üdv itt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a csendhez senki se tud hozzászólni érdemben :) mindenki dolgozik iskolában van stb? akkor takarítok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a csendhez senki se tud hozzászólni érdemben :) mindenki dolgozik iskolában van stb? akkor takarítok :D Felcsaptál takarítónőnek??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 ....csak nem hölgy vagy? :) ha szólsz, hogy az akkor mi is tudunk tök szupcsi témcsiket felhozni? :D pl rózsaszín telcsi stb :D.... Na ezzel biztos szereztél 1 pár piros pontot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a csendhez senki se tud hozzászólni érdemben :D mindenki dolgozik iskolában van stb? akkor takarítok :D azért megnéznélek, hogy kendőt kötsz a fejedre és sikálod a padló! :) Takarítóóónéénííííí! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Felcsaptál takarítónőnek??? ;) saját szobámat csak nekem kellene nem? vagy nálad anyu csinálja? :D Na ezzel biztos szereztél 1 pár piros pontot :D ha van humorérzéke, márpedig ide kötelező, akkor érti a dolgot :D bár az tény, azóta nem írt :D azért megnéznélek, hogy kendőt kötsz a fejedre és sikálod a padló! :D Takarítóóónéénííííí! :) :D :D nyúlegyházán divat már csak a kendő ;) még nagyim se hord kendőt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts