Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Most kérdeztem a havert, van nála is egy. 50db ezres lenne.

őőő... :D köszi. Meglessük ezt a 3-at (időközben 3 lett :D ) és ha valami is nemgyerebe, akkor érdeklődök :)

Dáw olyan messze mért nema ribivel mentek?

fogyasztásba kedvezőbb lenne, vagy ilyen hosszútávon nem bíztok már szegénybe?

nézzetek be hozzám :P :P

útbaesik, csak le kell jönni a pályáról ;)

Azért mert szeretnék odaérni, és vissza is, plusz utána még leugrani Fehérvárra egy ismerős szervizbe ahol majd a jövőjéten belecsinálják. A beugrunk-nemugrunk nemtom, én csak "vendég" leszek. Fater kocsija (zafira) fater útvonala, én csak ülök, nem nyomkodok, nem tekergetek, kussolok :D :D

Szerinted Debrecenben nincs egy hozzásejtő Opelos sem? :D :D Nemhogy érdeklődnél a régiótopicban nem-e érne rá egy helybeli megkukkantani... ;) :D

őőő... bezzeg most dőlnek az ajánlatok ;) fényképet kaptunk róluk, azon tetszenek. (nem tiszták, de nem olajosan retkesek) holnap kipróbáljuk őket aztán meglássuk mi lesz :D

Megosztás:

Nah... elf.sta magát az ablakmosó-szivattyúm :D Lehet hogy holnap egy fél astrát hazahozok :D Ha lesz szép kormánya akkor jön, kapaszkodók kellenek, jött hozzá a szivattyú is. Saccperkábé mi pénzért szokás adni egy olyat? :D

én 2000-ért vettem újonnan a villamosságistól :)

Megosztás:

Utááálllommm ha valaki kapaszkodik fentiben :D :D

Én is, de így legalább nem kell jobb hátsó ablakot is venni :D :D ;)

Bontóból veszed??

Ma voltam debrecenbe... :D meglestem volna neked ;)

köcce, holnap már én is leszek, és meg is lesem:D :)

egyik kedvenc autóhírdetés szövegem: :P

LEÍRÁS

KARAMBOL ÉS FÉNYEZÉS MENTES, RENDSZERESEN KARBANTARTVA.0TÓL HITELRE IS AKÁR 1ÉV GARANCIÁVAL.EXTRÁK:KLIMA, ABS, EL.ABLAK, EL.TÜKÖR, ALUFELNI, PLÜSSKÁRPIT, STB.....

:D ha fényezése nincs, akkor mi van rajta? bőrdzseki? :D

Megosztás:

Én is, de így legalább nem kell jobb hátsó ablakot is venni :D :D :D

köcce, holnap már én is leszek, és meg is lesem:D :)

egyik kedvenc autóhírdetés szövegem: :D

LEÍRÁS

KARAMBOL ÉS FÉNYEZÉS MENTES, RENDSZERESEN KARBANTARTVA.0TÓL HITELRE IS AKÁR 1ÉV GARANCIÁVAL.EXTRÁK:KLIMA, ABS, EL.ABLAK, EL.TÜKÖR, ALUFELNI, PLÜSSKÁRPIT, STB.....

:D ha fényezése nincs, akkor mi van rajta? bőrdzseki? :D

Bunda. :D

Megosztás:

csak nem hölgy vagy? :)

ha szólsz, hogy az akkor mi is tudunk tök szupcsi témcsiket felhozni? :D

pl rózsaszín telcsi stb :D

am meg nem :D

hozz fell olyan témát, amiről szeretnél beszélni, és meglátjuk mit tudunk hozzáfűzni, mi mint opelos kanok :D :D

üdv itt :D

Megosztás:

Felcsaptál takarítónőnek??? ;)

saját szobámat csak nekem kellene nem? vagy nálad anyu csinálja? :D

Na ezzel biztos szereztél 1 pár piros pontot :D

ha van humorérzéke, márpedig ide kötelező, akkor érti a dolgot :D bár az tény, azóta nem írt :D

azért megnéznélek, hogy kendőt kötsz a fejedre és sikálod a padló! :D Takarítóóónéénííííí! :) :D :D

nyúlegyházán divat már csak a kendő ;) még nagyim se hord kendőt :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.