Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mindenkinek köszi szépen az információt! :D

amúgy fater hozott listát.... mit fognak csinálni benne

-adagoló

-hengerfej

-4darab dugó + garnitura

-csapágyak

-tömítés garnitúra

-köszörülés

-fúrás

tehát komplett generál, az az nagy generál

mennyibe fog ez kerülni nektek?

Elküldve
Nah sikerült végre lőni két mocit ami frankón autóban van, és télleg kipróbálható. :D Csak annyi a bibi hogy le kell menni értük Debrecenbe :)

Szerinted Debrecenben nincs egy hozzásejtő Opelos sem? :D :D Nemhogy érdeklődnél a régiótopicban nem-e érne rá egy helybeli megkukkantani... :D :D

Elküldve
tehát komplett generál, az az nagy generál

mennyibe fog ez kerülni nektek?

Eddig csak az alkatrészek úgynéznek ki hogy 217ezer Forint...de ebbe még nincs munkadíj, illetve még lehet hogy bővül a lista.

Elküldve
Szerinted Debrecenben nincs egy hozzásejtő Opelos sem? :D :D Nemhogy érdeklődnél a régiótopicban nem-e érne rá egy helybeli megkukkantani... :D :)

ja mint pl ez a férfinemiszerv Sanci :D

Elküldve
ja mint pl ez a férfinemiszerv Sanci :D

Bek@p6od kocsog.gif

Amúgy sem vagyok debreceni úgyhogy ezt benézted... mf1.gif

Elküldve
Na be lehet mostmár fejezni!!! :)

:D

Jóvanna de ki kellett javítanom, hogy védjem a becsületed. :D Mindenki tudja h Te vagy itt a Hűha Isten....jó na Zotya is kicsit. :D :D

Elküldve

de magadra gondoltál, hogy te vagy olyan nagylelkü és megnézed, ne tagadd, mert ez am rendes dolog, csak kocsog vok és szívózok veled :)

Elküldve

de magadra gondoltál, hogy te vagy olyan nagylelkü és megnézed, ne tagadd, mert ez am rendes dolog, csak kocsog vok és szívózok veled :)

Na itt mindjárt valaki bedobja a csirkelábat mint Scofieldék :D

Elküldve

Sziasztok!

Valaki anno linkelt egy olyan progit amivel a yutubról le lehet menteni a gépre a videokat. Kellene nekem ez a progi ismét, mert sajnos elhagytam a nagy rohanásban. :D

Előre is Köszi

Elküldve
Jóvanna de ki kellett javítanom, hogy védjem a becsületed. :D Mindenki tudja h Te vagy itt a Hűha Isten....jó na Zotya is kicsit. :D :)

Sanci ül a bal oldalamon. :D

Elküldve
Sziasztok!

Valaki anno linkelt egy olyan progit amivel a yutubról le lehet menteni a gépre a videokat. Kellene nekem ez a progi ismét, mert sajnos elhagytam a nagy rohanásban. :D

Előre is Köszi

Hello

Nekem ilyenem van: DVDVideo Soft Free Studio, én ezzel szoktam leszedni videokat, meg audioba is lehet vele konvertálni. Remélem segitettem, további szép napot. :)

Elküldve
Sziasztok!

Előre is Köszi

Én meg a YouTube Downloader nevűt. :)

Elküldve
Ugye tudjátok, hogy mi a sertésinfluenza (H1N1) első jele???

Ha nem, hát nézzétek meg!!! :D

Hát nekem még nem ilyen kunkori, de kicsit görbül, most akkor beoltassam magam? :) Vagy már késő??? :D

Sziasztok!

http://www.kepfeltoltes.hu/view/091021/Fot...ltoltes.hu_.jpg. Ha megy a lejatszo akkor valamiert nem mutat datumot a kijelzom viszont ha kikapcsolom akkor meg iigen! Mindekinel igy van ?? :D

Rémlik, hogy egy szálat kell elcsípni, hogy maradjon a dátum.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.