Laleekirály Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Úgy néz ki, Ö marad. :D http://kep.ivpicture.hu/208558.jpg Mármint a kiskutya, nem az asszonyra gondoltam. :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 :D :) :D Csak ugye mert a képen két személy volt, gondoltam hátha valakinek nem egyértemű. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Csak ugye mert a képen két személy volt, gondoltam hátha valakinek nem egyértemű. :) Mennyi kiskutya van még? Nagyon aranyos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Mennyi kiskutya van még? Nagyon aranyos! :D 4 kislány, 1 fiú. A fiú látszik a képen a család úgy döntött Ő marad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 ÁÁÁÁ!! ilyen nincs!!!! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 ÁÁÁÁ!! ilyen nincs!!!! :D :) :D Azt hittem meg is gyujtja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 ÁÁÁÁ!! ilyen nincs!!!! :D :) :D Ezt nem hiszem el! :D Szerintem be volt "csövezve" a csávó a ruha alatt.... Az angolok szarnak a zsűrire! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 :D :) :D Sajnos ez van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Megy a vita a kutyanevekről, szóbajöhet.:Dugó, Husi, Milka, Müzli, Moncsicsi, ( fiúnak? :D ), Negró. Nekem a Kuplung tetszik, viszont ez senki másnak nem jön be. :) Ja, meg a Yoda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 én meg nem tudtam aludni egész este... Gyere hozzám melózni aztán rövidesen meg könyörögni fogsz, hogy aludhass.. :P Úgy látom azért meló előtt mindenki megsasolja mi a helyzet a fórumon :D ;) Ehh, én inkább utána, előtte még alszok egyet (meló előtt) :D gondold el akkor a dieselnek hogy esik ez a jó idő :D Nagyon prímán :) olyan hamar pöccröffent, hogy majdnem megijedtem tőle.. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ez igen :) 20 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (8 vendég és 0 anonim felhasználó) 12 felhasználó: Sanci, hening, gorbi, yankee, brezsó, zotya975, spzoli, dani89rk, peti468, astrásgyerek, invictus, DP@i Nem tyemmi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Megy a vita a kutyanevekről, szóbajöhet.:Dugó, Husi, Milka, Müzli, Moncsicsi, ( fiúnak? :D ), Negró. Nekem a Kuplung tetszik, viszont ez senki másnak nem jön be. :D Ja, meg a Yoda. A szomszédok azért majd befigyelnek, mikor ezeket ordibálod az udvaron! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Egy kérdés: mikor nem akar indulni, akkor az önindító se teker, vagy az teker, csak a motor nem röffen be? Köszönöm a válaszokat!Az öninditó sem teker!Nem történik szó szerint semmi.Már valaki kérdezte,hogy van-e valami kattogás,de nem nincs az se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Megy a vita a kutyanevekről, szóbajöhet.:Dugó, Husi, Milka, Müzli, Moncsicsi, ( fiúnak? :) ), Negró. Nekem a Kuplung tetszik, viszont ez senki másnak nem jön be. :D Ja, meg a Yoda. :D Annó hallgattam meló közben a rádiót és ott mondták, hogy az orosi úton befogadtak az egyik autószerelő műhelyben egy kóborkutyát! Már napok óta ott volt, de senki nem jelentkezett. Így ők végleg befogadták és elnevezték Kuplungnak! :D Nekem bejön ez a név! Nem egy szokványos neve lett! Ez igen :D 20 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (8 vendég és 0 anonim felhasználó) 12 felhasználó: Sanci, hening, gorbi, yankee, brezsó, zotya975, spzoli, dani89rk, peti468, astrásgyerek, invictus, DP@i Nem tyemmi... :D Én is itt voltam, csak filmet néztünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Köszönöm a válaszokat!Az öninditó sem teker!Nem történik szó szerint semmi.Már valaki kérdezte,hogy van-e valami kattogás,de nem nincs az se... Kéne ilyenkor mérni villanyt az önindító behúzótekercsén, ha ott van villany "indítózás közben", akkor önindítóhiba, ha nincs, akkor gyújtáskapcsoló, vagy a riasztó immoreléje (ha van benne), vagy gyútáskapcsoló, kontakthiba valamelyik csatlakozónál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 :D :D :D :D Na B+! Klikk ide! :) az hagyám, hogy nincs kereke, denemsokára küszöbja se lesz :S nem kicsiakár, amit+ba okoztak, ha én ilyet szenvednék, és megtudnám kik voltak azok, kitalálnám a módját, hogy megbánják :D Sajnos ez van. :D mi is van?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 :) az hagyám, hogy nincs kereke, denemsokára küszöbja se lesz :S nem kicsiakár, amit+ba okoztak, ha én ilyet szenvednék, és megtudnám kik voltak azok, kitalálnám a módját, hogy megbánják :D mi is van?? Az van, hogy cserés a hengerfej, nagyon úgy tűnik. Megint ugyanott halt meg az új hidrotőke, ahol a pályanapon is, valamint csipegeti a vizet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Kéne ilyenkor mérni villanyt az önindító behúzótekercsén, ha ott van villany "indítózás közben", akkor önindítóhiba, ha nincs, akkor gyújtáskapcsoló, vagy a riasztó immoreléje (ha van benne), vagy gyútáskapcsoló, kontakthiba valamelyik csatlakozónál... Ha találok egy gáláns uriembert aki megnézi ezeket nekem akkor meglesz és nagyon köszönöm!!Na a riasztót még nem sokan mondták...Bármilyen hihetetlen valami azzal sem stimm... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Megy a vita a kutyanevekről, szóbajöhet.:Dugó, Husi, Milka, Müzli, Moncsicsi, ( fiúnak? :D ), Negró. Nekem a Kuplung tetszik, viszont ez senki másnak nem jön be. :D Ja, meg a Yoda. Tökös, Rex, Sátán.. mit írjak még, Fék, Tempomat :) :D :D :D ha már van tengelykapcsoló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Szerintem a Cétizennégyenzé szép kutyanév. Ha megtanul erre a névre hallgatni, akkor nyugodtan be lehet iratni iskolába is :D :) Amúgy Vitéz, Takarodj, Golyó, Brúnó, Szotyi, Mancs, több nem jut eszembe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Az van, hogy cserés a hengerfej, nagyon úgy tűnik. Megint ugyanott halt meg az új hidrotőke, ahol a pályanapon is, valamint csipegeti a vizet. :) Jájjjjjjjjjjj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Kerékagyhoz elég egy menetfúró, amivel rendbe teszed azt a menetet, felesleges cserélni emiatt. Nekünk is volt ilyen gond anno a Caravanon, de én szereztem menetfúrót, és megjavítottam azt a menetet. Ha jársz erre, megoldható, csak pár perc (meg egy új csavar). Nem megoldható a menetfúrás. Még a tavalyi ütközésem következménye, hogy az egyik kerékcsavar beletört:-( Nem meghúzásra tört, hanem oldani akartam. Egy szaki kifúrta a bentmaradt csonkot, és ráhajtotta menetfúrót. Csak éppen az a pláne, valahogy ferde az egész. A menet ferde.:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nah sikerült végre lőni két mocit ami frankón autóban van, és télleg kipróbálható. :D Csak annyi a bibi hogy le kell menni értük Debrecenbe :) viszont ha valamelyik tetszik akkor 2-3 óra alatt kiszedik, és hozhatjuk is :D Úgy tűnik csütörtök-péntek körül már egy farmotoros Zafirával jövünk haza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nah sikerült végre lőni két mocit ami frankón autóban van, és télleg kipróbálható. :D Csak annyi a bibi hogy le kell menni értük Debrecenbe :) viszont ha valamelyik tetszik akkor 2-3 óra alatt kiszedik, és hozhatjuk is :D Úgy tűnik csütörtök-péntek körül már egy farmotoros Zafirával jövünk haza :D Király! :D Mennyiért akarják adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Király! :D Mennyiért akarják adni? nemtom, nem én beszéltem vele :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts